Revisor Mikael Hansen ApS Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg brugte Mikael 1 år, og der var styr på moms og årsopgørelse, og han gjorde alt til tiden. Hans metode med at udelukkende gøre det via bankudtog har dog vist sig at være dyr, da det giver noget... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget brugervenlig revisor. Det er utroligt let med Mikael som revisor. Han sørger for alt med min moms og regnskaber. Alle deadlines overholdes hvilket jeg er taknemmelig for da det ikke er min stærk... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mikael fortjener de varmeste anbefalinger! Mikael er helt fantatisk, og han har hjulpet mig med bogføring, moms og mit årsregnskab. Mikael er usædvanlig pligtopfyldende, og han leverer opgaverne... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

HOLD JER LANGT VÆK. Han snyder og laver ikke sit arbejder. Han aflevere ufærdige/forkerte regnskaber. Sender kæmpe regninger. Han vil ikke lave arbejdet færdigt og charger stadig fuldpris.

Bedrijfsgegevens

1. Auditeur
  2. ook in
  3. Accountant
  4. Accountantskantoor
  5. Boekhouder
  6. Consultant

Geschreven door het bedrijf

Revisor Mikael Hansen ApS ejes og drives af Revisor Mikael Hansen, Cand.merc.aud. (HD). Jeg er uddannet på Copenhagen Business School, hvor jeg har gennemført uddannelserne HD i regnskab og økonomistyring samt kandidatuddannelsen inden for revision, regnskab og skat. Jeg har en stor faglig og relevant ballast, da jeg har arbejdet 20 år i revisionsbranchen (hos blandet andet Deloitte, som er verdens største revisionsfirma). Jeg har herudover arbejdet selvstændigt i mange år med mange forskellige kundetyper og kundeopgaver.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fremragende pris og service

Fremragende pris og service. Altid til rådighed og meget kort svartid på spørgsmål. Mikael har fået mig trygt og kompetent gennem alle aspekter af min virksomheds revisorbehov.

28 februari 2024

Fremragende Revisor sted

Fremragende Revisor sted. Er kun blevet positiv overrasket og har altid været lidt skeptisk med at vælge sted, men har været rolig og tryg hele vejen igennem med at vælge Mikael Hansen ApS.

1 januari 2024

Super god revisor

Er meget glad for, at jeg valgte Mikael som min revisor. Han svarer altid hurtigt på mails, og er en dygtig revisor. Vil varmt anbefale ham til andre.

2 januari 2024

Fantastisk revisor

Jeg har været kunde hos Mikael i en del år nu, og jeg kan kun sige, at Mikael lever op til mine forventninger med den service han lover. Han tager sig af alle opgaver, så jeg ikke skal bekymre mig om noget.

Jeg vil til enhver tid anbefale Mikael, og altid give 5 stjerner! Hvis du vil have en god revisor der er til at stole på, så skal du vælge Mikael.

1 december 2023

Klar anbefaling herfra!

Mikael har hjulpet mig med, at lukke mit firma. Det gik hurtigt og smertefrit. Han er en ekstrem behagelig person, svarer lynhurtig, er god til, at opdatere på situationen og kommer med gode uddybende svar på spørgsmål. Klar anbefaling herfra!

10 november 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er netop skiftet til Mikael fra…

Jeg er netop skiftet til Mikael fra Revisor1, hvor jeg var meget utilfreds med deres mange fejl og mangel på overholdelse af deadlines. Jeg må sige, at jeg ikke har fortrudt skiftet til Mikael! Mikael tager proaktivt kontakt til mig og sørger for at kontakte mig, og indberetninger sker meget hurtigt efter jeg har sendt ham materialet.

Stor ros herfra!

18 augustus 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg tog fat i Mikael da jeg havde en…

Jeg tog fat i Mikael da jeg havde en akut sag i min virksomhed og må bare sige at jeg aldrig har oplevet så hurtig og fremragende service. Han formåede også at hive fradrag på langt mere end jeg selv kunne tænke mig til, da jeg selv skulle lave mit regnskab. Klar anbefaling herfra!

11 september 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mikael er den mest fantastiske revisor

Mikael er den mest fantastiske revisor. Han har rigtig serviceminded og svarer hurtigt på mine mails og har styr på det hele.

Mikael håndterer alt det som jeg ikke kan og vil bruge tid på.

Jeg anbefaler Mikael til enhver som har brug for en revisor man kan stole på.

Mange gange tak Mikael!

6 augustus 2023

God pris

God pris, hurtig levering, mails der er til at forstå. Stærkt arbejde!

7 mei 2023

Mikael svarer altid lynhurtigt

Mikael svarer altid lynhurtigt, når jeg har brug for det, og det er til rigtig billige priser. Det værdsætter jeg meget.
Mikael er meget imødekommende og er altid meget hjælpsom. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Mikael.

1 mei 2023

Dit is Trustpilot