Een heel goede bank nooit problemen met betalen of de app die een keer niet werkt mijn loon word ook eerder verwerkt dan bij andere nationale banken
Ik wou dat elk bank zo snel was met online dienstverlening. Ze blijven maar doorgaan met doorontwikkeling het belang van de klant. Ik kijk er met gezonde jaloezie naar.
Er was onterecht geld ingehouden via Wolt. Een eetservice die niet gebruikt wordt in Nederland. Kaart geblokkeerd binnen een minuut een nieuwe kunnen regelen. Voortaan bij online aankopen eenmalige ka... Toon meer
Heb deze week te maken gehad met frauduleuze praktijken. Heb hier een trauma aan overgehouden, met alle gevolgen van dien. Rechtsbijstand ingeschakeld, morgen aangifte doen bij de politie. En uiteraar... Toon meer
Change the way you money. Revolut is an alternative to the big banks. Think instant spending notifications, built-in budgeting, cryptocurrencies and the ability to spend and transfer money globally with the real exchange rate.
30 S Colonnade, London E14 5HX, Verenigd Koninkrijk
- www.revolut.com
Vraagt klanten om een review
De snelheid waarmee financieel verkeer…
De snelheid waarmee financieel verkeer wordt uitgevoerd is voortreffelijk
Eenvoud, snelheid en gemak
De eenvoud en snelheid van het openen van een rekening en het gemak van de fysieke betaalkaart zijn top.
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Autoverhuurder accepteert kaart niet.
Auto gehuurd in Italië, vooraf met Revolut-card betaald: ging prima. De autoverhuurder ter plekke accepteerde echter geen Revolut-card als onderpand, hoewel er voldoende geld op stond. Huurbedrag (ca. 250 euro) dus kwijt. De kaart is geen creditcard, wat ik wel dacht (er staat ook Visa op), dus let daarop!!!

Antwoord van Revolut
super bedrijf hele goeie service beste…
super bedrijf hele goeie service beste bank ooit
Service is meestal oké
Service is meestal oké, maar niet perfect, bij normale dingen gaat alles soepel, maar als er ooit iets vastloopt of je account ineens geblokkeerd wordt, kan support soms traag en een beetje frustrerend zijn. Daarom gebruik ik Revolut liever als extra rekening dan als mijn enige bank.
Een bank zonder vragen en valt onder…
Een bank zonder vragen en valt onder garantiestelsel!
Het is gebruikersvriendelijk en…
Het is gebruikersvriendelijk en gemakkelijk voor mensen die veel rijzen naar andere bestemmingen.
Werkt gewoon geweldig
Fantastische app
Blijf hier van weg en vermijd onnodige…
Blijf hier van weg en vermijd onnodige frustratie en stress. Op aanraden Revolut account aangemaakt. Kaart bij genomen. Merkte eerste week al de enorme mail spam op, maar goed. Bij de eerste simpele transfer dat ik moet ontvangen wordt om aanvullende documentatie gevraagd. Nog nooit in mijn leven bij andere banken of transfers dit moeten doen maar ok, we leveren het document binnen de 15 minuten. Volgens hun eigen voorwaarden hebben ze 3h nodig om dit te verwerken. We zijn nu 7 dagen verder en het geld blijft 'pending'. Dit bedrijf gijzelt je geld/transfers om dan via een hallucinante chat bot ai chat 'service' je aanvraag te verwerken die je van 'medewerker' (ai bots) naar 'medewerker' stuurt (in dit dossier toch al een 20 tal 'medewerkers' met allemaal dezelfde ai word salad excuses. Veel lege woorden, nul concrete daden. Ik heb enorm spijt dat ik Resolut een kans gegeven heb. Als ik bij een basis uitbetaling voor een onnoemenswaardig bedrag tot 7 dagen moet wachten (??) en 'geevalueerd' moet worden terwijl mijn reguliere bank dit nooit gevraagd heeft in 20 jaar dan is dat niet het imago dat ze laten uitschijnen op hun dure ads. Ik was klant geworden voor de belofte van 'snelle vlotte transacties'!! Absolute afrader. Ga ik ooit het geld ontvangen? God zal het weten! Op geen enkel moment wordt concreet gezegd wat het probleem is desondanks de eindeloze chat communicatie die nu al 7 dagen bezig is. Ga niet in zee met Revolut, er is al genoeg stress in het leven.
Van land naar land altijd geld op zak…
Van land naar land altijd geld op zak in de juiste valuta met prima koers