Rijksstraatweg 53, 3222 KA Hellevoetsluis, NL

Om dat je er zo vriendelijk en behulpzaam geholpen wordt jaar in jaar uit hopelijk kunnen we nog jaren van jullie service gebruik blijven maken

Laatst m’n iPhone 14 hier gekocht met een abonnement en echt TOP service gehad… alles strak en duidelijk geregeld en de jongedame achter de balie was super behulpzaam ! 100% een aanrader deze winkel!

Deze keer was een verlenging van mijn contract. In het verleden zeer goed geholpen heeft toen veel moeite moeten doen om het goed te krijgen.

Goed geholpen maar nog geen goeie verbinding nu bij kpn voor 32€ pm. .t is niet onbeperkt zoals belooft Na een paar uurtjes tv. Kijken komt er een limiet Dan naar 2g

1. #9 van de 27 beste bedrijven in Mobiele telefoon winkel
  2. #6 van de 24 beste bedrijven in Mobiele telefoonaccessoire winkel
  3. #21 van de 63 beste bedrijven in Elektronicawinkel
  4. #2 van de 14 beste bedrijven in Mobiele netwerkaanbieder
  5. #4 van de 7 beste bedrijven in Telecommunicatieapparatuur leverancier

Over Ritel - Hellevoetsluis

Voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!
Alle telefoons en netwerken
Voor zowel nieuw als verlenging
Onafhankelijk advies op maat
Altijd voordelige deals!

Ritel verkoopt alles op het gebied van telecom en accessoires voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Je kunt bij ons online bestellen via www.ritel.nl of bezoek één van onze 18 winkels voor persoonlijk en onafhankelijk advies op maat! Bij Ritel kun je terecht voor een nieuwe telefoon, een telefoon met abonnement en voor Sim Only abonnementen. Het maakt niet uit waar je je abonnement hebt afgesloten! Daarnaast heeft Ritel een ruimte keuze aan accessoires zoals telefoonhoesjes, oplaadkabels en houders.

Vragen of hulp nodig? Wij helpen je graag! Onze online klantenservice is bereikbaar van ma-za 09:00 – 17:00 uur of neem direct contact op met jouw dichtsbijzijnde winkel!

• Rijksstraatweg 53, 3222 KA, Hellevoetsluis, Nederland

4,5

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Ritel - Hellevoetsluis

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je op een prettige manier geholpen bent door onze collega's van Ritel Hellevoetsluis! Graag tot ziens in onze winkel!

Deskundige

Deskundige, duidelijke uitleg op een geduldige en vriendelijke manier.
Top winkel (in Hellevoetsluis).

9 november 2023

Antwoord van Ritel - Hellevoetsluis

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je duidelijk en vriendelijk geïnformeerd bent bij Ritel Hellevoetsluis, graag tot ziens in onze winkel!

Helpen bij problemen

Helpen bij problemen, na aankoop

6 oktober 2023

Antwoord van Ritel - Hellevoetsluis

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je goed geholpen bent bij Ritel Hellevoetsluis, graag tot ziens in onze winkel!

Nw telefoon

Fijn geholpen

19 mei 2023

Antwoord van Ritel - Hellevoetsluis

Fantastisch zoals jullie mij hebben…

Fantastisch zoals jullie mij hebben geholpen bij het oplossen van mijn mobiel-problemen.

23 januari 2023

Antwoord van Ritel - Hellevoetsluis

Wat fijn dat alles is opgelost en je onze service zo hoog waardeert, dat vinden we leuk om te horen! Graag tot ziens in onze winkel!

Antwoord van Ritel - Hellevoetsluis

Wat leuk om te horen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Hellevoetsluis. Bedankt voor de positieve review!

TOP winkel

15 oktober 2022

Antwoord van Ritel - Hellevoetsluis

Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door onze medewerkers in Hellevoetsluis! Bedankt voor de positieve review en heel veel plezier met je nieuwe telefoon.

Heel fijn ben ik bij Ritel…

Heel fijn ben ik bij Ritel Hellevoetsluis geholpen door Romy!
Frans Spuijbroek

16 november 2022

Antwoord van Ritel - Hellevoetsluis

Wat goed om te horen dat je zo fijn bent geholpen door onze medewerkster Romy in Hellevoetsluis! Bedankt voor de mooie score die je ons filiaal hebt gegeven.

Goed geholpen maar nog geen goeie…

Goed geholpen maar nog geen goeie verbinding nu bij kpn voor 32€ pm.
.t is niet onbeperkt zoals belooft
Na een paar uurtjes tv. Kijken komt er een limiet
Dan naar 2g

26 oktober 2022

Antwoord van Ritel - Hellevoetsluis

Hartelijk bedankt voor het schrijven van de review en fijn om te horen dat u goed geholpen bent.
Echter, u geeft aan dat de belofte m.b.t. het onbeperkt internet niet juist is?
U heeft met het abonnement dat voor u is afgesloten wel degelijk onbeperkt internet!

Bij ieder netwerk in deze constructie, en dus ook bij KPN, heeft u in eerste instantie elke dag 10GB te verbruiken. Als 10GB per dag niet voldoende is, kunt u via een SMS of MijnKPN steeds weer 2GB data toevoegen waardoor tegen dezelfde snelheid op 4G gebruik gemaakt kan worden van internet. Het aantal keren dat u dit kunt toevoegen is onbeperkt en daarmee heeft u dus werkelijk onbeperkt internet.

Hopelijk kunt u iets met deze toelichting. Wij wensen u nog veel plezier met het gebruik van deze aansluiting op de camping. Indien u nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met onze collega’s in Hellevoetsluis die u vervolgens verder kunnen helpen.

Alle informatie

Alle informatie, vragen en hulp zijn perfect beantwoord.30

30 oktober 2022

Antwoord van Ritel - Hellevoetsluis

Bedankt voor de vijf sterren die je onze winkel in Hellevoetsluis hebt gegeven. Fijn om te horen dat je vragen goed beantwoord zijn.

14 oktober 2022

Antwoord van Ritel - Hellevoetsluis

Fijn om te horen dat je onze service zo waardeert. Bedankt voor de mooie beoordeling van onze winkel in Hellevoetsluis!

Goede uitleg

15 oktober 2022

Antwoord van Ritel - Hellevoetsluis

Goed om te horen dat je een duidelijke uitleg hebt gekregen in onze winkel in Hellevoetsluis. Bedankt voor je positieve review.

Aanschaf telefoon

Alles prima geregeld

17 september 2022

Antwoord van Ritel - Hellevoetsluis

Goed om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met onze winkel in Hellevoetsluis! Bedankt voor je positieve review.

Top winkel

Super goed geholpen door hun adviseur Romy! Goed advies gekregen over welk toestel het beste te nemen! Toen het toestel binnen was super geholpen met het kijken naar de juiste bescherming en verzekering! Volgende keer ga ik zeker weer naar deze winkel!

25 augustus 2022

Antwoord van Ritel - Hellevoetsluis

Wat fijn om te horen dat je goed bent geadviseerd door onze medewerkster Romy! Bedankt voor de positieve review.