Stationsweg 14A, 4561 GB Hulst, NL

Zeer goede informatie en behulpzaam tot en met. Helemaal geloofwaardig. Maar helaas niet geschikt. Want bij het overbrengen van al die informatie aan de desbetreffende persoon, bleken er toch nog vee... Toon meer

Altijd op mijn kennis en kunde afgesteld , ik ben digitaal analfabeet {leeftijd} en de hulp en het geduld met name van de oudere werknemers bij Ritel Hulst is voor mij heel geruststellend. Ze geven mi... Toon meer

Geweldige klantenservice, telkens opnieuw geduldig en oplossing gericht, altijd de tijd voor nemen om zeker te zijn dat ook de "gewone burger" alles begrijpt en de beste keuze maakt. En dit al 10 jaa... Toon meer

Ze hebben mij gebeld,voor de vraag mijn abonnement te willen verlengen met een eventuele aanbieding die ze dan kunnen aanbieden bij Ritel in Hulst. Heb een ander abonnement zonder nieuwe gsm.

1. #9 van de 27 beste bedrijven in Mobiele telefoon winkel
  2. #6 van de 23 beste bedrijven in Mobiele telefoonaccessoire winkel
  3. #21 van de 62 beste bedrijven in Elektronicawinkel
  4. #2 van de 14 beste bedrijven in Mobiele netwerkaanbieder
  5. #4 van de 7 beste bedrijven in Telecommunicatieapparatuur leverancier

Over Ritel - Hulst

Voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!
Alle telefoons en netwerken
Voor zowel nieuw als verlenging
Onafhankelijk advies op maat
Altijd voordelige deals!

Ritel verkoopt alles op het gebied van telecom en accessoires voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Je kunt bij ons online bestellen via www.ritel.nl of bezoek één van onze 18 winkels voor persoonlijk en onafhankelijk advies op maat! Bij Ritel kun je terecht voor een nieuwe telefoon, een telefoon met abonnement en voor Sim Only abonnementen. Het maakt niet uit waar je je abonnement hebt afgesloten! Daarnaast heeft Ritel een ruimte keuze aan accessoires zoals telefoonhoesjes, oplaadkabels en houders.

Vragen of hulp nodig? Wij helpen je graag! Onze online klantenservice is bereikbaar van ma-za 09:00 – 17:00 uur of neem direct contact op met jouw dichtsbijzijnde winkel!

• Stationsweg 14A, 4561 GB, Hulst, Nederland

4,5

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Goede uitleg

28 februari 2026

Antwoord van Ritel - Hulst

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Wat fijn om te lezen dat je goed geïnformeerd bent door onze collega's van Ritel Hulst. Graag tot ziens in onze winkel, groetjes Team Ritel!

Ik was op zoek naar een gsm voor mijn vrouw.

Ik was op zoek naar een gsm voor mijn vrouw. Haar A52S heeft momenteel problemen met bluetooth. Ik werd benaderd door de verkoper en hij adviseerde een A56 wat de opvolger zou zijn van dit toestel. Op zich allemaal prima maar tot het op prijs aankwam. Op de website van Ritel zelf stond dit toestel voor €299,- maar de verkoper vroeg €349,-. Hij vertelde ons dat hij voor €299,- het toestel inkocht en dit toestel niet voor deze prijs kon leveren. Wel kon hij nog iets aan de prijs doen wanneer hij e.e.a. moest overzetten of er accessoires bij werden gekocht. Ik vertelde de verkoper dat we alleen een toestel nodig hadden. De verkoper zei 'dan kan ik niets voor jullie betekenen'. 'Goed, dan zien we af van de koop zeiden we'. Wij vonden het immers niet eerlijk wanneer online iets voor €299,- wordt aangeboden en men er in de winkel €50,- meer voor vraagt. Onderweg naar de uitgang werd ons nog nageroepen: "Weer jammer voor de lokale ondernemer!!" Toen wist ik dat ik hier nooit meer moest zijn. Wat een arrogante en brutale verkoper! Wij kopen altijd lokaal maar ons laten afzetten kan ik overal. Ik koop het toestel wel bij een ander!

22 oktober 2025

Beste heer Bauwens,
Wat vervelend om te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met één van onze verkopers in de winkel in Hulst. Het spreekt voor zich dat dit nooit had mogen gebeuren! Tevens had de verkoper uw vraag beter voor kunnen leggen aan de plaatselijk verantwoordelijke, alvorens zelf te beslissen dat het toestel niet voor € 299,- aan u verkocht zou mogen worden. Wij willen dan ook onze excuses aanbieden en u vragen om alsnog naar de winkel te komen. U kunt dan vragen naar Derk Müller. Hij zal ervoor zorgen dat u het toestel alsnog voor € 299,- kunt aankopen en het verder met u op een vriendelijke manier in orde maken, zoals dat hoort.

Klant vriendelijk behulpzaam en goed…

Klant vriendelijk behulpzaam en goed atvies

26 april 2025

Antwoord van Ritel - Hulst

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je goed geholpen en geadviseerd bent door onze collega's van Ritel Hulst! Groetjes, Team Ritel

Heldere informatie

Heldere informatie, persoonlijke benadering, denken mee.

3 april 2025

Antwoord van Ritel - Hulst

Bedankt voor je review, wat fijn dat je goed en persoonlijk geholpen bent door onze collega's van Ritel Hulst! Graag tot ziens in onze winkel!

Top winkel

Top winkel, niks is teveel, goed advies en zijn erg kundig in hun vak.

24 maart 2025

Antwoord van Ritel - Hulst

Bedankt voor je mooie review, wat fijn om te lezen dat je goed geadviseerd bent door onze kundige collega's van Ritel Hulst. Graag tot ziens in onze winkel!

Ze hebben mij gebeld,voor de vraag mijn…

Heb een ander abonnement zonder nieuwe gsm.

6 januari 2025

Antwoord van Ritel - Hulst

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je ons stukje extra service op prijs stelt en nu met een goede deal een nieuw abonnement hebt afgesloten!

Verlening abonnementen en aanschaf nieuwe gsm.

Hulp bij abonnementen en aanschaf telefoon was dik in orde. Werknemers zijn vriendelijk en behulpzaam. Er wordt de tijd voor je genomen en alles wordt duidelijk uitgelegd.

4 januari 2025

Antwoord van Ritel - Hulst

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je goed geholpen bent door onze vriendelijke en geduldige collega's! Graag tot ziens in onze winkel, groetjes Team Ritel!

Super service

Het was een super service ,neetjes alles uitgelegd en zeer klantvriendelijk

4 november 2024

Antwoord van Ritel - Hulst

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent over de service en klantvriendelijkheid van onze collega's! Graag tot ziens bij Ritel Hulst!

Eerlijk advies

Eerlijk advies, alles heel snel geregeld. Er wordt tijd voor je vrij gemaakt.

3 oktober 2024

Antwoord van Ritel - Hulst

Dankjewel voor de positieve review!

Goede service vriendelijk en behulpzaam

Goede service. Staan je steeds vriendelijk te woord. En helpen je zeer goed

19 april 2024

Antwoord van Ritel - Hulst

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent over de service en behulpzaamheid van onze collega's van Ritel Hulst! Graag tot ziens in onze winkel!

Maar Ritel Hulst ben zeer tevreden over 5 sterrenIk weet niet of ik door titel hulst ben…

Ik weet niet of ik door titel hulst ben benaderd of door ritel nederland titel Huls ben ik tevreden over

8 april 2024

Goedemorgen mevrouw Baart.
In uw review geeft u aan dat u niet zeker weet of u door Ritel in Hulst benaderd ben of door T-Tel in Terneuzen. Hierover hebben we vorige week reeds telefonisch contact gehad.
Uw ongenoegen en ontevredenheid gaat over T-Tel en niet over Ritel.

Omdat uw negatieve review dus onterecht is, zou u deze aanpassen.
Helaas hebben wij van u nog geen aanpassing gezien. Maar om andere klanten van ons een helder beeld te geven, stuur ik u deze reactie. Wij verwelkomen u volgende keer graag opnieuw in onze Ritel winkel in Hulst.

TOP!

goede vriendelijk en duidelijke uitleg over telefoon, abonnement.

27 maart 2024

Antwoord van Ritel - Hulst

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je goed en vriendelijk geïnformeerd bent over telefoons en abonnementen door onze collega's! Graag tot ziens bij Ritel Hulst

Je kun bij hun altijd terecht met je…

Je kun bij hun altijd terecht met je problemen ze helpen je altijd.

20 maart 2024

Antwoord van Ritel - Hulst

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je apprecieert dat je altijd bij ons terecht kunt om je problemen op te lossen en wat goed dat je fijn geholpen wordt! Graag tot ziens bij Ritel Hulst!

Antwoord van Ritel - Hulst

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent over de service van onze collega's van Ritel Hulst! Graag tot ziens in onze winkel!

Geen negatieve ervaringen gehad

Geen negatieve ervaringen gehad
Gekregen waar ik om gevraagd hebt
Dus zeer positief

29 februari 2024

Antwoord van Ritel - Hulst

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je een positieve ervaring hebt gehad bij Ritel Hulst en gekregen hebt wat je wilde! Graag tot ziens in onze winkel!

Snel en behulpzaam.

Snel, vriendelijk en behulpzaam.

23 februari 2024

Antwoord van Ritel - Hulst

Bedankt voor je review, wat fijn dat je snel en vriendelijk geholpen bent door onze collega's van Ritel Hulst! Graag tot ziens in onze winkel!