Roameramsterdam Reviews 23

TrustScore 2 uit 5

2,2

Levertijden zijn niet van deze tijd. Meer dan twee weken zitten wachten. Kwaliteit is matig, terugsturen te duur.

Super slecht. Te lang tijd om te ontvangen. Slechte kwaliteit, komt absoluut niet overheen met de foto. Retour heel duur. Nog erger, na 6 wkn geen geld terug. Mailen is vreselijk irritant.

Zeer blij met mijn kleding! De pasvorm is top en zit lekker. Hoefde ook niet verder te kijken want ze hebben alles wat ik nodig heb. Echt een aanrader!

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Super slecht

Super slecht. Te lang tijd om te ontvangen.
Slechte kwaliteit, komt absoluut niet overheen met de foto.
Retour heel duur. Nog erger, na 6 wkn geen geld terug.
Mailen is vreselijk irritant.

5 juni 2025

Misleiding en oplichting – koop hier niets!

Deze webshop wekt de indruk dat producten uit Nederland komen en snel geleverd worden, maar in werkelijkheid worden ze vanuit China verzonden zonder dat dit duidelijk vermeld wordt. Retourneren is alleen mogelijk naar China, wat duurder is dan het product zelf. Pure misleiding en totaal onbetrouwbaar. Ik overweeg juridische stappen en zal anderen actief waarschuwen. Vermijd deze webshop!

27 juni 2025

Koop hier niks!!

Koop hier niks!!

Duurt 20 dagen en als binnen is zeer SLECHTE KWALITEIT EN NATUURLIJK ALS RETOUR WILT STUREN MOET JE 26 EURO BETALEN OMDAT HUN MAGAZIJN AFGELEGEN PLEK CHINA IS SHOPIFY STORE BOYCOTTEN

1 juni 2025

Dikke scam!

Dikke scam!! Pasvorm komt absoluut niet overéén zoals afgebeeld en pas als je wilt retourneren krijg je het retouradres in China door en kan je 20 a 30 euro retourkosten gaan betalen. Door de zeer omslachtige retourprocedure word je bijna ontmoedigd om te retourneren en dus je verlies te nemen. Ik heb zin om mijn bestelling door iemands strot te duwen!.. WEES GEWAARSCHUWD!! DIKKE SCAM!!

23 juni 2025

Heel slecht pure dropshipping.

Heel slecht pure dropshipping.
Had een paar regenlaarzen besteld die lijken op mijn dure outdoorlaarzen
Eenmaal de verzendlink kom je er achter dat het uit china komt , kleur is anders , veel te klein en dan wil je het terug sturen een godsvermogen kwijt bent aan verzendkosten dat je het produkt wel houd en die 10% kan je naar fluiten heb het nog steeds niet
En heel schijnheilig zeggen we nemem je antwoord mee als positieve feedback zat net op de site te kijken er is nog niks veranderd
Hoop dat er een wetsvoorstel komt dat dropshipping verbied pure oplichting dit

14 juni 2025

Dropshipper met kleding uit China met…

Dropshipper met kleding uit China met mooie praatjes.

Meneer heeft in Peru op een berg bedacht dat hij een eigen kledingmerk wil. Wat komisch als je dan na 4,5 week wachten eindelijk een slecht Chinees aftreksel krijgt wat totaal niet lijkt op hetgeen wat je besteld hebt.

Retour zenden kan, maar dan moet je het zelf even terug sturen naar China op eigen kosten. Dan krijg je (misschien) het geld terug.

Je mag ook een 10% tegemoetkoming, dat is natuurlijk helemaal lachwekkend.

Een misleidende oplichter, die vanuit zijn huis in Groningen, dropshipt, maar dit totaal niet onder de knie heeft.

Nooit weer, wees gewaarschuwd.

22 juni 2025

Wacht veel te lang

Wacht veel te lang. Dit is niet wat ze beloven. Bestel hier niet en ga voortaan fysiek winkelen wat ik al deed maar nu tijdsdruk. Belofte was snelle levering. Trap er aub niet in.

21 juni 2025

Zeer blij met mijn kleding

18 juni 2025

Dit bedrijf noemt zich roamer…

Dit bedrijf noemt zich roamer amsterdam. Een misleidende naam voor een bedrijf waarvan de centrale magazijn in china zit. Dit krijg je pas via de mail te horen als je een retourzending aanvraagt. Als optie kan je ook de artikelen behouden en 10% van het aankoopbedrag terug krijgen. Gratis geld verdient en pure oplichting dus!! Van de rest van het geld planten ze een boom….zeggen ze…
op de internetsite staat trouwens niet duidelijk vermeld waar de centrale magazijn is.Alleen dat de retourkosten voor jezelf zijn. Ook is de kwaliteit van de kleding chinees en veel te klein! Niet bestellen want je bent je geld kwijt en je krijgt ook geen behoorlijke artikelen hiervoor terug. Ik ga een melding maken bij alle verschillende meldpunten die er zijn als je opgelicht wordt door een webshop! Ik schrik ervan dat dit zomaar op deze manier kan!

19 juni 2025

Goede service!

Ik had aanvankelijk een verkeerde kleur besteld, na direct contact zou dit nog verwerkt worden order. Dit was helaas niet goed gegaan, maar na contact is de goede kleur alsnog opgestuurd en hoeft de verkeerde kleur niet teruggestuurd te worden. Dat vind ik een top service!

19 juni 2025

Een bodywarmer besteld en retourkosten zijn extreem hoog!

Een bodywarmer besteld en werd na vier! weken geleverd. Bleek ook nog eens veel te klein te zijn. De bestelde XL was niet groter dan een M/S. Hoewel op de site staat dat retourneren mogelijk is en de spullen terug moeten naar het centrale magazijn in China, wordt - in tegenstelling tot sommige andere sites - niet vermeld dat de kosten tussen de €20 en €30 bedragen. Mijn mails werden vriendelijk beantwoord, maar er werd nimmer een passende oplossing geboden. Dit eens maar nooit meer!!!!!!!

15 mei 2025

Te gek voor woorden!

Ongeloofwaardig! Niet normaal, 2,5 week van tevoren een jurkje besteld voor mijn eigen verjaardag. Nog steeds niet binnen, het is ondertussen 3,5 week verder. Op de site vermelden ze dat het optijd binnen komt, geloof het NIET. Er is ook geen contact te krijgen, heb al meerdere mails gestuurd en proberen te bellen maar ik krijg maar geen contact. Niet normaal. Ik raad iedereen af om iets te bestellen!

12 juni 2025

Ik ben ontzettend tevreden met mijn…

Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop bij Roamer Amsterdam. De kwaliteit van de kleding is top – mooie stoffen, perfecte pasvorm en stijlvol design. De webshop is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken, en de levering was snel en goed verpakt.

Wat ik vooral waardeer is de unieke uitstraling van de kleding, je ziet echt dat er aandacht is besteed aan details en afwerking. Ook de klantenservice is vriendelijk en professioneel. Ik zal hier zeker vaker bestellen!

Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar moderne, comfortabele en kwalitatieve kleding.

2 juni 2025

Communicatie is ondermaats

Communicatie is ondermaats met dit bedrijf. Veel te lang moeten wachten met uiteindelijk na 4 weken laarzen geleverd te hebben die wel ruim 2 maten te klein uitvallen. Slechte kwaliteit, het geld zeker niet waard. Vooral niets kopen!!

15 mei 2025

Ruim 3 weken levertijd en niet…

Ruim 3 weken levertijd en niet overeenkomende kleur. Beige besteld kreeg kakibruin binnen en slecht kwaliteit. Maat M is als XS koop hier nooit meer. Wat wil een winkel nog meer om klanten te verliezen.

14 mei 2025

Dropshipper: verstuurd vanuit China

Bestelling werd redelijk op tijd bezorgd, niet duur, maar wel verstuurd vanuit China. Een eventuele retourzending is op eigen kosten en dat loopt op tot €40 à €50 voor een pakketje. Bij mij was dat net zo duur als mijn bestelling.

5 april 2025

Niets kopen is oplichting

Hele slechte kwaliteit Komt tonal niet overeen met wat ze aanbieden. Stof is heel slecht geen suede en plastic details. Temu en Ali zijn beter. Geen mogelijkheid tot retourneren. DIT IS GEWOON OPLICHTING. Zeker niets kopen daar.

22 april 2025

Is dit jouw bedrijf?