Goed materiaal en best snel klaar in de fabriek. Maar de communicatie met de planner van de monteurs was ronduit slecht. Onduidelijke informatie, niet komen terwijl wel gezegd enz. Eerste twee ro... Toon meer

Rolluik besteld nadat we zelf hadden opgemeten, levering verliep geheel volgens plan en de communicatie via de mail verliep vlekkeloos, kreeg vrijwel gelijk antwoord op mijn vragen. Chauffeur belde... Toon meer

Door een paar stommiteiten van MIJN kant ben ik enorm vriendelijk geholpen via telefoon en kwamen mijn bestellingen altijd mooi op tijd aan de deur . Niets was teveel of te lastig alles liep op wiel... Toon meer

Al eerder heb ik wat onderdelen besteld, vorige keer had ik een foutje in de bestelling gemaakt en zonder problemen kon ik het terugsturen en kreeg ik gelijk de juiste. Dus nu weer mijn bestelling ged... Toon meer

1. Raambekledingwinkel
  2. Deurenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De meeste keuze en laagste prijzen in rolluiken! 5 jaar GARANTIE Webshop Qshops gecertificeerd, dus veilig kopen

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Goed materiaal, gedoe met montage

Onduidelijke informatie, niet komen terwijl wel gezegd enz.
Eerste twee rolluiken eerder gemonteerd.
Bij derde een andere monteur die de knop veel netter monteerde. Dit had dus achteraf ook bij de andere twee gekund.

13 juli 2020

Jullie bieden arreteernokjes aan per 50…

Jullie bieden arreteernokjes aan per 50 stuks leveren er 48 en zetten op de pakbon dat er 2 nageleverd worden .... VREEMD ...je kunt ze alleen per 50 bestellen en die 2 moet ik nog zien dat ik deze ooit ga krijgen

27 november 2018
Logo Rolluikentekoop

Antwoord van Rolluikentekoop

Geachte Heer,
Jammer dat u niet zoveel vertrouwen in ons hebt, het is inderdaad bekend dat u nog 2 arrateernokjes nageleverd zult krijgen.
Zodra deze bij ons binnen zijn, zullen wij deze aan u nasturen, en ik hoop dat u daarna uw beoordeling wilt aanpassen.
Groet M de Geele www.zonwering-onderdelen.nl

Update: 04-12-2018: ze zijn inmiddels verstuurd

Heel erg behulpzaam ook kort erna…

Heel erg behulpzaam ook kort erna levering bezorgt er was een kap beschadig .
Meteen een nieuwe gestuurd zonder extra kosten super bedrijf complex waardig
Het Kerkrade h.haas

1 augustus 2018