Fijne, duidelijke coaching
Toen ik begon at ik al wel redelijk gezond, maar ik wist niet echt wat mijn lichaam nodig had, waardoor ik maar bleef aankomen. Mijn doel was dan ook om af te vallen en strakker te worden.
Romy’s begeleiding gaf me meteen structuur. De wekelijkse check-ins hielpen me echt om stap voor stap vooruit te komen. Ze keek echt naar wat ik op dat moment nodig had en dat vond ik fijn. Ook gaf het bijhouden van alles in de app me veel inzicht. Ik leerde dat ik best veel kon eten, zolang de balans in eiwitten, vetten en koolhydraten goed was. Dat maakte het duidelijk en haalbaar. Ook haar persoonlijke recepten in de app waren echt top. Ik zal haar saté recept ook echt nog lang blijven maken (aanrader!).
Tijdens het traject ben ik positiever naar mezelf gaan kijken en inmiddels voel ik me fijner in mijn lichaam. Waar ik het eerst spannend vond om naar de sportschool te gaan, werd dat na verloop van tijd steeds normaler en keek ik er zelfs naar uit. Ik ben trots op de kilo’s die ik ben verloren, maar vooral op de hele verandering eromheen.
Het contact met Romy was altijd fijn en laagdrempelig, ze dacht echt met me mee. Ik ben dan ook blij dat ik dit traject ben aangegaan!