Rosengårdcentret Reviews

TrustScore 1.5 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Den 1½ times parkering tilladelse vil 100% forhindre mig i at komme tilbage. Minimum bør være 3 timer, hvilket er nok ramme til pendleren og ikke hverdags kunderne. Ergo er der 3 faste butikker jeg he... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En p afgift på 105 kr over 10 krs parkering hvor det er dårligt skiltet og med kamera uden der informeres på en tydelig måde. Det varer lang tid før jeg skal dertil igen. Har 5 forskellige... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mig og min kæreste kørte lige ud for at shoppe lidt tøj og snuppe lidt mad og vupti 4 dage senere kom der en parkerings bøde 😡 Så altså nu skal jeg betale for at bruge mine penge i deres center... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Et godt sted at være og der kan nemt gå nogle timer inden jeg kommer ud igen derinde fra. Den nyopførte restaurant gade ( Før coronaen kom ) er et fantastisk påhit og et bredt udvalg af spisesteder o... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Evenementen en entertainment

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Shoppingcenter, shopping, center, bycenter, gaver, gavekort, mode, tøj, biograf, legetøj, fitness

Zeer slecht

TrustScore 1.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

30 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tror bare jeg finder et andet sted at…

Tror bare jeg finder et andet sted at kigge og handle. Nu kan man ikke gå rundt og hygge sig og spise der mere nu skal man så betale. Ham Morten Blomstrøm må havde fået hjerneblødning med det beslutning

4 mei 2026

Betalingsparkering

I er gode nok til at stresse jeres kunder med jeres parkeringspolitik.
Jeg melder fra.
1 kunde mindre.

3 februari 2026

Helt slut med det sted

Helt slut med det sted, nu skal vi så også kæmpe der med onde p vagter og deres ulovlige usynlige p afgifter, hvor de bruger Mafia metoder som alle andre steder på Fyn, håber i midster mange kunder og går fallit, desuden er det et totalt forældet sted at andre steder er det flere etager og gratis parkering, lad os bare nævne Sverige, Danmark og bla Fyn er helt bagud med alt, undtagen afgifter

16 januari 2026

Parkering…

Der er simpelthen de værste parkeringsforhold. Der er masser af pladser men det er UMULIGT at komme ud derfra. Hold jer langt væk hvis ikke vil holde i kø når i skal hjem.

30 december 2025

Fører kunder bag lyset

Var ikke klar over at Rosengårdscenteret huser en butik der fører sine kunder bag lyset!
Butikken Zara i centret får under en stjerne for deres meget dårlige service og forretningsmetoder. Kan i øvrigt ses her på trustpilot!
Købte en julegave (jeans) til mit barnebarn den 7/11/25 og spurgte udtrykkeligt ekspedienten om den kunne byttes efter jul, hvis hun ikke kunne passe dem.
Svaret var selvfølgelig kunne jeg det! Helt ind til 10 januar!
Men da bukserne viste sig at være for små, så kunne de ikke byttes, da jeg mødte op i butikken med dem mellem jul og nytår. Fik det svar at jeg havde købt dem for tidligt inden jul og at de i øvrigt ikke var ansvarlige for hvad de enkelte ekspedienter sagde til kunderne.
Jeg står nu med et par splinternye jeans til 359,- med byttemærke på som ikke kan bruges . Det er da ikke Rosengårdcentret værdigt med en butik med så dårlig en kundeservice. Handler aldrig mere i Zara og er nu i tvivl om de andre butikker i centret kører med ligeså dårlig service, da der åbenbart ikke gribes ind overfor butikker med ringe kundeservice. Det er en ommer Rosengårdscenteret!

29 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Var inde og bytte en gave som var med…

Var inde og bytte en gave som var med bytte mærke på senest d.18/12-25 plus gaven var forseglet dvs ikke åbent. De ville ikke tage imod den pga en dag for sent, plus påstå at emballagen inden i var lidt beskadiget, som jeg var meget forundret og chokket over. Flere ekspedienter kom hen og sagde det på en ekstrem nedladende måde, at det måtte jeg da kunne forstå. Da jeg er cancer patient og har dårlige dage med opkast, så kunne jeg desværre ikke komme i går, har aldrig prøvet noget så nedladende før, mega dårlige service, som virkelig ikke kan beskrives med ord. Næst følte jeg også at de beskyldte mig for og have rettet på byttemærket dato, som jeg var meget forundret over, tænk sig og skulle få en vare med bytte mærke på, og så opleve så en dårlige service. Tænker , hvorfor sætter man et bytte mærke på, når man så ikke vil tage imod den…En ting er sikkert jeg sætter aldrig mine ben på dette apotek i Rosengårdcentret mere. Pudsigt nok, da jeg så fortæller andre om min dårlige oplevelse, siger flere at de også har haft en dårlige oplevelse på dette apotek.

19 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Adgang dpærret for biler via…

Adgang dpærret for biler via Munkerisvej
Vil være en god service hvis ejerne gad have skrevet på Webcitet på dansk, at tilkørsel via Munkerisvej er spærret
Mangler tydeligvis dialog mellem Centret og de udførende arbejdere

3 september 2025

STOP

STOP. LAD NU VÆR MED AT INDFØRE BETALING PARKERING. DET ER KUN FOR AT UDDELE DUMMEBØDER.

26 augustus 2025

Indfører betalingsparkering

Har altid elsket at handle i Rosengårdscenteret, men det stopper omgående. Jeg handler af princip aldrig steder, hvor der er betalingsparking - I må virkelig have slået bøtten, når I får et parkeringsselskab på, hvis eneste formål er at uddele bøder. Hvis det handlede om, at folk brugte grunden til langtidsparkering, kunne I have sat en grænse på 6 timer gratis, men det her handler kun om penge

26 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Adgang til amme og pusleområde…

Ammeområde er nu pludselige ikke tilgængelig frit men man skal op hos information og få en brik eller noget for at kunne komme ind. Tænk på et mor med en nyfødt som gå ned med barnevognen i den upraktiske lift, og som nu kommer foran en låst dør, skal op igen og ned igen med en skrigende baby, bare fordi, nu er der ikke mere fri entré i pusle og amme område.
Dette område var den hyggeligste om hele centret og der er virkelig synd at den kan ikke benyttes som før.
Der er helt uforståelig hvorfor skal livet til nybagte mor gøres så mere kompliceret, og det er en bekymrede ting der har sket, og jeg håber at den bliver ikke til en tendens, især i de nuværende tider i verden.
Men det for mig betyder det at jeg kommer at besøge Rosengården betydelig mindre.

5 juli 2025
Logo Rosengårdcentret

Antwoord van Rosengårdcentret

Kære Maja

Tak for din henvendelse.

Poletordningen til familierummet er naturligvis ikke indført for at genere nogen, tværtimod. Dette er gjort med de bedste intentioner, da vi netop ønsker at de forældre og familier der kommer i centret med små børn, har mulighed for at sidde i fred og ro, med deres babyer og små børn.

Familierummet har desværre over en længere periode været udset som opholdsrum af andre end familier med små børn, som har skabt uro for dem det er tiltænkt. Derfor har vi nu indført dette system, hvor man som forældre frit kan hente en polet i centrets Information, der ligger lige ved siden af både trappen og elevatoren, inden man går ned til familierummet.

Vi er klar over, at der naturligvis vil være en tilvænningsperiode, og vi har forsøgt vha. skiltning ved både elevator og dør, at signalere at man nu skal have en polet fra Informationen, for netop at undgå at for mange når derned uden.

Ønsker man ikke at gøre brug af familierummet med poletordning, er der også pusleområder ved toiletterne i både Food Avenue og ved grøn gade, her skal der ikke bruges polet.

Venlig hilsen Rosengårdcentret

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Matas rosengårdscenter opdater ikke deres lagerliste eller tager telefonen

Jeg har siden 2/1 og til i dag den 11/1 har jeg ringet til butikken i åbningstiden både ved og tæt på kl 10 og i løbet af dagen indtil lukketid. Men det er ikke lykkes. Jeg ved godt de har travlt meen det kan ikke passe at det er umuligt at komme igennem. Ifølge lagerstaus har de siden 2/1 haft varen og jeg var ude i butikken den 2/1 men de havde den ikke. De sagde at de havde problemer med lagerstaus på hjemmesiden, men i dag den 11/1 står varen stadigt på deres lager på hjemmesiden. Spørg man andre Matas butikker siger de at den er på lager i rosengårdscenter og jeg kan ringe til butikken, men det hjælper ikke.

11 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aldrig spis en middag på KFC

Aldrig spis en middag på KFC, de har ikke hårnet/ eller handsker på derinde. Har oplevet maden var fyldt med hår, men de gav skylden videre på kyllingerne der ikke var tilberedt nok osv. føj hvor klamt!

3 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

900 kroner i parkeringsbøde.

Hej.
Synes gennerelt det er et godt sted.
Men når man bliver mødt med en parkeringsbøde i deres center, har man ikke rigtigt lyst til at besøge stedet mere.

Tarupcenteret er jo alligevel tætter på og bliver bygget om til noget større.

Det kan godt være at man i julestressen lige glemmer skiven, men av,, 900 i bøde.

Skil jer af med parkeringsvagten/selskabet i eller grundejerforeningen har et samarbejde med. Giver slet ingen mening den er der.

I mister kunder på det.

30 december 2024