Klein sieraden doosje besteld om mee te nemen op vakantie. Het ziet er heel verzorgd uit en is heel handig om mee te nemen. Zeker een aanrader!
Het was prima, ik heb het product in goede orde op tijd ontvangen, in juiste envelop waardoor het niet beschadigde. En nog contact gehad met de klantenservice en daarop snel en goed antwoord gekregen... Toon meer
Makkelijk bestellen, goede service omdat je op de hoogte wordt gehouden van de bestelstatus en levering binnen 1 dag. Kortom geweldig.
Verkeerde kabel geleverd, besteld is 22LBE222AA witte oplaadkabel + stekker, geleverd is de Belkin auto charger.
Over RR Commerce
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Tingietersweg 58, 2031ES, Haarlem, Nederland
- 023-82 00 486
- klantenservice@rrcommerce.com
- www.rrcommerce.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Klein sieraden doosje
Zeker een aanrader!
Leuk en uitgebreid assortiment
Leuk en uitgebreid assortiment, zeer snel geleverd! Webshop voldoet aan mijn verwachting. Voor aanvullende informatie was de klantenservice goed bereikbaar, professioneel en vriendelijk. Ik raad deze winkel aan.
Perfecte service en levering
Goed en redelijk snel bezorgt.
De kwaliteit van de spullen is goed en de spullen worden redelijk snel bezorgt.
Snelle levering, telefonisch goed bereikbaar en prima service!
Juiste behandeling van mijn bestelling.
Goed product. Ik ben tevreden.
Goede service en snel
Ik had mijn product binnen 1 dag al binnen dus ik ben erg tevreden!
Prima dienst en levering
De gedane beloftes zijn gewoon nagekomen, dus gewoon netjes afgehandeld. Prima!
helemaal top, behalve het leveren van wat besteld is
geweldige service
shield voor iphone besteld en was binnen 3 dagen binnen .
In goeie verpakking. erg top !!!
als ik nog iets nodig heb, bestel ik zeker daar weer ook qua prijs.
Ik ben zeer tevreden over zowel de snelle levering als het product.
Verzending zoals het moet zijn: snel
Donderdagavond besteld, en maandag geleverd in België.
'k Denk niet dat het veel sneller kan via de normale post.
Helemaal Top.
-Perfecte kwaliteit
-Goede prijs
-Super snelle levering
Gewoon TOP!
aan de bestelling ontbrak de screenprotector;deze is direct nagestuurd
klacht goed opgelost