Værelset vi boede på var beskidt, dog rent sengelinned. Vi fik en 3-retters menu og det var den største skuffelse. Forretten var en rejecocktail med rejer der ikke smagte af noget som helst. Ho... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi blev meget vel modtaget😊 Vores værelse bar præg af tidens tand, men var ellers rent og pænt. Dog var der sådan en ubestemmelig lugt af hengemthed som ikke engang det åbne vindue kunne kurere.... Toon meer
Bestilte et ophold 10 måneder før vi kom og håbede derfor på gode værelser. Huset vi boede i hed Heise Jette, det var gammelt og vi gættede at det havde stået ubrugt hele vinteren, for det var genne... Toon meer
Vi overnattede i en lille hytte, der passede godt til vores behov. Oven i købet rigtig billig og med gratis morgenmad. Pæne og rene faciliteter på pladsen. Flink og hyggelig betjening. Ekstra, grati... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Rudbøl Feriecenter
Contactgegevens
Rudbølvej 36, 6280, Højer, Denemarken
- rudbol@rudbol.dk
- www.rudbol.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Aldrig mere
Vi havde glædet os til vores ophold på Rudbøl Grænsekro. Vi havde booket 4 overnatninger med aftensmad. Da vi kom kl 14.15 (man kan overtage kl 14 skriver de) fik vi udleveret en nøgle, gik op på værelset, og så her at der slet ikke var ordnet efter den tidligere gæst, så vi listede af igen og ventede omkring 45 minutter inden vi fik vores værelse Jeg havde bedt om værelse helst i stueetage, men vi fik et lille bitte værelse øverst oppe. Så vi fik dette lille bitte værelse med skråvægge. " enkelt senge, hvor man lige kunne komme ud af sengen. Ved den ene seng mit på væggen hang der en vægtelefon, som selvfølgelig ikke fungerede, da man ikke bruger den slags telefoner mere, hvorfor er den dog ikke taget ned?? På badeværelset var der også skråvæg så her skulle man stå lidt på skrå for at man kunne komme ind under bruseren, og det er kun fordi min mand og jeg ikke er så høje, havde man været 175 eller derover, kunne det være svært at få et bad. Der var ingen rengøring i de dage vi boede der, men i øvrigt var der så beskidt, kan slet ikke forstå at de kan have 3 stjerner. Personalet virkede som det var en plage at gå på arbejde. Maden var ok
Vi boede på et kammer der var meget…
Vi boede på et kammer der var meget beskidt , og slidt , sengetøjet lugtede surt ,der var hul i døren fra gang til værelse og bruseren var tøjret sammen med garn så den ikke kunne køre ned,så også jeg kunne nå den.utallige store pletter på gulvtæppet , og man kunne ikke kigge ud af vinduerne ,så kommer vi til maden som var helt i top ,venlige men meget travlt personale ,som sørgede for at vi fik en god behandling og en super dejlig mad......
Ophold med 1/2 pension
Et dejligt sted med fantastisk god mad og venlig betjening.
Vi kan varmt anbefale Rudbøl Grænsekro og kommer bestemt igen
Vi havde booket to overnatninger og…
Vi havde booket to overnatninger og deltog i sort sol arrangementet. Maden var acceptabel. Guiden til sort sol var rigtig god. Men hotelværelset var virkeligt slidt og trænger virkelig til en renovering for at kunne leve op til 2023 standard og tre stjerner.
Jeg kan kun sige vi var meget…
Jeg kan kun sige vi var meget overrasket over det dejlige ophold vi lige har afsluttet på Rudbøl Grænse Kro( kan se mange har været utilfredse )
Maden var helt i top og der var meget af det. Det er et ældre sted, men vi er godt tilfredse med værelset trods det.
Vi kommer helt sikkert igen 👍
frokost i Rudbøl
Den 4.4. nød vi en rigtig dejlig pariserbøf. Tilbehøret var i smaå skåle, så vi kunne vælge fra og til alt efter smagsløg. Betjeningen var professionel og venlig og omgivelserne var rigtig hyggelige med en fantastisk udsigt ud over søen.
Fantastisk sted flinke mennesker havde…
Fantastisk sted flinke mennesker havde bestilt en hytte på campingpladsen men det var ikke sæson for dem endnu, så blev opgraderet til et værelse på kroen. Vi takker mange gange og kommer helt sikkert tilbage.
Ps sort sol var også helt i top
Afslappende og imødekommende ophold.
Fremragende og imødekommende modtagelse og betjening. Høflig betjening og servering af lækkert mad langt over forventning vedrørende velsmag og portions størrelser.
Kommet her flere gange på ferie.
min mand og jeg ville have en kop…
min mand og jeg ville have en kop eftermiddagskaffe. vi satte os udenfor og ventede - og ventede - der kom ingen og spurgte hvad vi kunne tænke os. til sidst gik jeg ind og bestilte ( hos en meget fåmælt og gnaven kvinde). hun kom ud og satte to kaffekopper foran mig!!! samt en termokande der godt kunne have tålt en ren klud. vi havde også bestilt et stykke kringle, som kom efter 10 min - og blev bare sat på bordet. Vi følte virkelig at vi var til besvær. MEN prisen var der ikke noget i vejen med - 91 kr. jeg sætter aldrig mine ben der mere.

Vi Kan ikke anbefale Rudbøl Grænsekro
Vi Kan ikke anbefale Rudbøl Grænsekro. Vi boede ikke på selve kroen men i en lejlighed der skulle være bedre end hotelværelserne. Vi kunne faktisk ikke sove om natten fordi sengen var så dårlig at ligge i (elendig madras) og absolut ikke beregnet til 2 personer. Maden var ikke god - en meget tør hakkebøf den ene dag og næste dag var absolut ikke bedre. Morgenmaden var meget skrabet og vi måtte spørge efter helt almindelige ting så som sødetabletter, servietter osv. De blødkogte æg var slet ikke kogt nok og dagen efter var de næsten hårdkogte. Thekopper fandtes ikke så det blev til meget små kopper the i kaffekopper. Vi vender ikke tilbage til denne kro ☹️.

Antwoord van Rudbol
Overvej nøje om det er det værd!
Overvej nøje om det er det værd!
Vi var med venner i det sønderjyske og ville have en kop kaffe!
Vi valgte Rudbøl Grænsekro og valgte forkert !
Indehaver har stress og har total mistet fornemmelsen for god service !
Her er beskidt og dårlig betjening !
Prisen er uforskammet !
Jeg kommer nok aldrig tilbage og vil ikke ønske det for andre !
Kunne være et hyggeligt sted
Kunne være et hyggeligt sted. Men det er så slidt, at det virker nusset. Værelserne lugter af fugt. Rengøring er mangelfuld. Der er ikke de store corona tiltag. Maden er fin, desværre er for få tjenere, der farer forvirret rundt - og man venter længe på sin mad.

Antwoord van Rudbol
Manden er meget lumsk jeg er færdig …l
Manden er meget lumsk jeg er færdig med at komme på rudbøl grænsekro jeg havde booket 8 dage pludselig lavet han det om sidste måned var jeg der i 9 dage da prøvede hn at sige eg havde betalt for 8 dage så han ku tjene dobbelt på værelset manden er meget lumsk og falsk kan ikke anbefale rudbøl grænsekro jeg kan varmt anbefale agerskov kro der er maden meget bedre

Meget skuffende ophold.
Meget skuffende ophold.
Maden var god, men betjening i restaurant og reception bar præg af manglende overblik.
Værelset var beskidt og meget slidt. Rust i bad og alt bar præg af manglende vedligeholdelse.
Det var komplet umuligt at sove, pga konstant larmende ventilationssystem på taget.
Vi fik dog set Sort sol i Aventoft og vejret var fint. Det var trods alt et lille plaster på såret.
Idag den 03.04.2023, a!tså 4 år efter min anmeldelse, har jeg fået et svar på ovennævnte indlæg. Det kan jeg ikke kan bruge til noget. Jeg kan kun undre mig hvorfor det skal tage 4 år at give en tilbagemelding. Et eller andet sted i kommunikations processen må der sidde en der har haft en stor off-day.

Antwoord van Rudbol
Alt kan være bedre ... men en utrolig go` oplevelse.
Weekendophold - modtagelse af yderst venligt personale.
Dejlige værelser - ikke nye - men rene og meget indbydende.
Kaffe og en utrolig velsmagende kringle. :-)
En lækker tre retters menu - ( kan bestemt anbefales)
En utrolig stemning - ikke mindst pga. de tjenere som virkelig forstod at sætte præg på aftenen.
Michaels One Man Show - hvad kan en enkelt fyr udrette??
Tjaeh - det skal opleves :-) Ganske enkelt - utroligt. :-)
Jeg kommer gerne igen til Rudbøl Grænsekro
Lever slet ikke op til det de annoncerer med .
Glædens forventning er stor , men vor kan man blive skuffet ? Et rigtigt dejligt ophold vor der bliver kræset for en står der , ankomst lørdag eftermiddag , ventede på en i receptionen i 10 minutter (efter at have tilkaldt på en klokke ) fik udleveret værelsenøgle og fandt værelset , pakkede ud skyndte os at skrue op for elradiatoren i håb om der nok var var nået at blive lidt varmt til vi kom tilbage efter kaffen , i kaffestuen stod diverse termokander og et fad med kringle så kunne vi ellers klare os selv aftensmaden var tá selv bord , bordene stod i flere lange rækker i noget der kunne minde om en spisesal og serveringen bestod af 2 øl placeret på boret foran en , så kunde vi ellers selv åbne og skænke , hyggeligt vis prisen var derefter men til 35 kr. stykket kunne man nok forvente lidt betjening . Det kalder de et ophold vor der bliver kræset for en , på værelset ( lille bitte et ) nåede der aldrig at blive varmt . Afregningen for det hele skete via baren med en fra køkkenet ? Uden kvittering farvel og tak prisen for en overnatning inklusiv mad var på 1598 kr for 2 personer . Kommer der aldrig mere .
Pragtfuldt forkælelses-ophold på Rudbøl Grænsekro
Har netop været på et 2 dages ophold på Rudbøl Grænsekro og blev lamslået over
den inspirerende gode mad, serveret og anrettet med finesse.
Servicen var også i top.
Eneste ting var at værelserne var ved at blive restaurerede og det vil blive helt perfekt når det er tilendebragt, '
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.