Dubbel betaald voor lunch. Terugkrijgen geld onmogelijk.
Tijdens vlucht moest ik mijn in-flight purchase 2x betalen omdat volgens de stewardess de eerste keer betaling niet gelukt was. Nu zijn toch beide betalingen van mijn rekening afgeschreven. Ik wil 12,50 euro terug gestort krijgen.
Ik heb via de ryanair app een supportcase 73532688 gestart- Payments & gift cards / App & web payments / Double payment.
Vervolgens wordt mij gevraagd bewijzen en informatie aan te leveren die ik grotendeels al had gegeven: "We hebben genoteerd dat u een verzoek heeft ingediend betreffende een dubbele afschrijving.
Gelieve de volgende informatie te verstrekken betreffende de transactie die u wilt betwisten van uw Ryanair vlucht:
• Vluchtnummer
• Stoelnummer
• Aangekochte producten
• Betaalmethode (Smart Wallet, Contactloze kaart, of Chip & PIN)
• Eerste 6 en laatste 4 cijfers van de gebruikte kaart (fysiek of Smart Wallet)
• Eventueel ondersteunend bewijs (bijv. betalingsbewijzen, foto's van defecte items, bewijs van dubbele afschrijving)"
Nadat ik alles heb verzameld en geuploaded krijg ik dit antwoord:
"Beste klant,
We zien dat u een verzoek indient betreffende dubbele kosten.
Zoals eerder aangegeven, als u denkt dat u tweemaal bent belast voor dezelfde aankoop aan boord, dient u contact met ons op te nemen via onze live chat service hier. Onze medewerkers kunnen uw boeking bekijken en u verder helpen"
In de chatbot wordt ik in een wachtrij geplaatst, en wordt de chat verbroken voor ik aan de beurt ben.
Mijn geld zie ik nooit meer terug vermoed ik.