Jag beställde i julas en klocka och ett abonnemang till min son. Upptäckte nu att jag har gått och betalat för tre abonnemang. Sånt lurendrejeri. Var uppmärksamma så de inte lurar er med.
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
En Safekid GPS klocka för barn är perfekt som barnets första mobiltelefon när ni vill kunna nå varandra.
Gånstavägen 4, 749 43, Enköping, Zweden
Heeft 78% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Safekid
Mina barn älskar sina klockor! Skönt att de sitter fast på armen så de slipper tappas bort. När barnen börjar lämna boet lite för att t ex leka med kompisar, är klockan perfekt. Supersnabb och grym kundsupport när man behöver.
Så skönt att ha full koll på min 8 åring. Man ser exakt var han är o når honom hela tiden. När man ringer utomlands ifrån o han svarar känns det nästan underligt. Kanon nöjd!
Klockorna fungerar mycket bra och är en enorm trygghet i vardagen för dottern sedan tre år tillbaka.
Köpte en Rocket4G 2021 för att ha en framtidssäker klocka. När 2G/3G släcktes, slutade den att fungera. Har kontaktat SafeKid om detta men inget svar.
Riktigt dålig klocka. Bortkastade pengar. Jag fick efter en liten kamp pengarna tillbaka, men eftersom de inte gjorde reklamationen smidig för mig så blev slutresultatet att upplevelsen av både klockan och kundtjänst var dålig.
Great support, nice to able to use the watches for any sim card without extra fees
Klockan laddade inte när den var nyköpt, fick snabbt svar från supporten och de fixade klockan snabbt. Laddningen slutade sedan funka igen och då skickade de en ny klocka snabbt. Sonen är nöjd med klockan.
The wristband broken with one month of using by a 8-year old. Contact the support and they said it’s not under warranty. It’s a common sense for people to judge this 2000 kr watch worth it or not.
Köp inte deras klockor. Fungerar inte utomlands. Läs på deras hemsida, deras FAQ om hur omständigt det är att använda deras klockor utomlands. Det räcker du åker till Danmark eller Norge. Min sons klocka fungerade inte i varken Norge eller Danmark och SAFEKID och Verbal kunde inte lösa problemet.
Jag hade en klocka super nova som inte gick att ringa eller ta emot samtal,, efter att ha tagit kontakt med safekid så behövdes en uppdatering på klockan pga släckning av 2 och 3G nätet, så nu funkar klockan klockrent och grabben är nöjd,, dom bjöd på nytt skärmskydd och en uppfräschning av klockan
Niklas på safekid all creed rill dig
10 av 10⭐️
Jag köpte Seniorklockan XL17 i början av 2024. Nu i höstas slutade den att fungera. Tog kontakt med kundtjänst. De ville att jag skulle skicka klockan till dem så att de kunde se vad som var fel. Jag paketerade klockan invirad i bubbelplast i en hård kartong. Jag fick svarat att paketet hade gått sönder i frakten. Och att de skyllde på att jag hade paketerat för dåligt. Och därför kunde de inte göra något. Jag tycker det var postens fel att paketet gick sönder. De skickar tillbaka den trasiga klockan så jag får se.

Antwoord van Safekid
Navigon-GPS:en ger inte exakta positioner, vilket gör att den inte fungerar som den ska. Känns som bortkastade pengar – riktigt besviken!

Antwoord van Safekid
Klockan kopplar inte fram samtal. Fungerar att ringa varannan gång. Stänger ned samtal efter 1 minut. Ger ett billigt och Temuliknande intryck.
Skräp.

Antwoord van Safekid
Riktigt dålig GPS den stämmer inte alls. Batteriet tar slut fort trots ingen användning. Köpte två st till mina barn, ångrar köpet om det ska vara såhär.

Antwoord van Safekid
Fungerar inte trots byte 2 gånger . Gps visar flera mil fel, dålig mottagning på samtal, dålig respons på pekskärm. Hittar inget positivt med klockan, känner mig bara grundlurad.

Antwoord van Safekid
Jag har köpt fem eller sex stycken Nova- klockor och jag kan garantera att GPS- funktionen inte fungerar, inte spårning eller säkerhetzoner överhuvudtaget. Den kan visa någon position då och då men bara ungefärlig och det går inte att följa barnets färd i realtid. Det var en en jätteviktig funktion för oss när vi valde klockor så det känns väldig tråkigt. De är också väldigt ömtåliga och blir oanvändbara vid minsta spricka i skärmen, detta trots skärmskydd. Den funkar att ringa till och från och det går att sätta påminnelse-larm. Det går även att ställa in skolläge.

Antwoord van Safekid
Klockan fungerar otroligt dåligt med gps funktionen vart man befinner sig ej ens i samma stad ibland. Dåligt batteri tid inte ens en dag håller den, blir överhettad och klockan känns varm och obekväm. Ångrar att vi köpte en känns ej tryggt.

Antwoord van Safekid
Har tyckt att klockan och appen fungerar ok, även om GPS uppdaterar väldigt opålitligt ibland.
MEN, skärmen är ungefär lika tålig som på en iPhone (inte "en mobiltelefon", de flesta tål trots allt mer). Tappad från en sjuårings midje/brösthöjdhöjd, med skärmskydd på, och ändå helt krossad. Visst, man ska inte tappa telefoner och liknande men klockan riktar sig ju mot yngre barn och borde tåla mer än så.
De ber en också höra av sig via support, se svaret, men det är inget de sedan svarar på.

Antwoord van Safekid
Verkligen bra service. Skärmen slutade fungera helt svart, skickade in den till SAFEKID och fick snabb återkoppling. Klockan kom tillbaka med bytt skärm på några dagar. Excellent!
Lees meer over geverifieerde reviews.