Salon 2 Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid perfekt resultat hos søde Dilma i Salon 2. Ingen kan lave permanent , som Dilma . Flotte krøller der holder, og ser naturlige ud pga meget omhyggelig behandling. Samtidig SÅ skøn og afslappet st... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg stod og skulle finde mig en ny frisør for et års tid siden og faldt rent tilfældigt over salon 2. Nu er jeg efterhånden blevet klippet i salonen 3-4 gange, og jeg har været lige tilfreds hver ga... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Tusind tak for en super dejlig hårvask, klipning af spidser og farvning af hår. 😊💇‍♀️👱🏻‍♀️ Det tog noget længere end først regnet med, da jeg gik fra brunette til helt blond. Så der skulle laves... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe anbefaling herfra! Jeg har stort, tykt krøllet hår, som mange frisører ikke har været i stand til at kunne klippe, udover denne salon. Jeg er vild med resultatet og hele salonen generelt. God se... Toon meer

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg føler mig snydt!

Det er 2. gang jeg besøger salon 2.
Første gang fik jeg lavet striber i bunden til en helt fair pris, 480kr
Jeg kommer tilbage godt 2 måneder efter og skal have lave de samme striber i bunden ( min udgroning er lige så stor som sidst) , hvor at frisøren beder mig betale 712 kr for det præcist samme stykke arbejde.
Jeg føler mig i allerhøjeste grad SNYDT og vil opfordre folk der besøger salon 2 til at aftale en pris på forhånd!
En ting er sikkert, jeg kommer ikke igen!

6 april 2016

Flot resultat!

Altid en dejlig oplevelse at komme i salon 2.
Jeg skulle have en fuld farvning af mit lange hår og gik derfra med et yderst tilfredsstillende resultat. Prisen er rigtig god og den nye ejer tager virkelig hensyn til behov og ønsker.. Klart anbefalesesværdig!

7 november 2015

Super god frisør!

Det er første gang, jeg blev klippet hos Salon 2 - men absolut ikke sidste gang. Jeg har krøllet/kruset hår og er sjældent gået tilfreds fra en frisør. Men i Salon 2 blev jeg klippet af Riham (mener jeg, hun hed), og hun tog virkelig højde for, hvordan krøller reagerer på klipning. Hun er super dygtig! Jeg kan helt klart anbefale stedet! Derudover var betjeningen også rigtig fin :) Jeg skal i hvert fald klippes i Salon 2 fremover - og helst af Riham.

29 mei 2015

Luxus til discountpriser

Super dygtige og tager sig virkeligt tid, både med hårvask og klipning.
Perfekt resultat og så fik jeg også rettet brynene uden beregning!
Har betalt det 3 dobbelte andetsteds for samme resultat. 5 stjerner herfra

24 februari 2015

Supergod!

Det er første gang, jeg har været der, men absolut ikke sidste. Er meget tilfreds. Både striber og klip er til topkarakterer. Og skønt at opleve en salon med så hyggelig og uformel stemning.

27 november 2014
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Billig superfrisør var en megaoveraskelse

Udefra syner Salon 2 ikke af meget. Man overser den næsten på grund af den massive trafik på lyngbyvejen. indenfor var der stille. Men så trådte frisørerne i Salon 2 i karakter. Dine ønsker og behov er i fokus og de koncentrerer sig om opgaven og om at skabe en rar atmosfære med oprigtig interesse for dig og gøre det godt for dig. Her bruges den nødvendige tid, men ikke på tom karlsmartsnak og salg af frisørprodukter, men på at skabe kvalitet, spørge ind, give gode råd og dermed at gøre dig tilfreds. Oven i købet til en pris, der er så rimelig, at jeg ikke kan huske hvornår jeg har betalt så lidt sidst.

6 november 2014