Med TVn följde det med vägghållare, men jag beställde tyvärr en separat, då det kom upp som ett alternativ vid beställningen, vilken jag inte behövde. Svaret från Samsung var en länk där jag hamnade h... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Det var lätt att navigera på webbsidan, hade lite problem att sätta till en recovery email. Kundservice svarade promptly, och problemet löste sig. Vi köpte en tv till bår nya lägenhet, men flyttar int... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det känns verkligen som att ni bryr er om era kunder och får dem att känna sig uppskattade och värdefulla. Det betyder mycket och gör att man får ännu mer förtroende för Samsung." "Tack för den fina u... Toon meer
Har sedan väldigt många år alltid köpt samsung. Allt från tv, tablet mobiltelefoner you name it. Tycker bara att det är det bästa i kvalite, teknik och hållbarhet som jag haft. Innovationen från sam... Toon meer
Samsung inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Företaget utvecklar och förnyar allt från tv-apparater, digital skyltning och smartphones till wearables, surfplattor, hushållsapparater och nätverkssystem samt minne, systemkretsar och chipstillverkning. Samsung driver även utvecklingen inom medicinsk bildteknik, klimatlösningar (HVAC) och robotik samt skapar innovativa produkter för fordons- och ljudindustrin genom Harman. Genom SmartThings-ekosystemet, öppen samverkan med partners och integrering av AI i hela produktportföljen erbjuder Samsung en sömlös och intelligent uppkopplad upplevelse.
Zweden
Vraagt klanten om een review
Paid a 1000 deposit on the new fold phone, missed the dedeadlinto order and now samsung have stolen the dedeposit.do they really have to sunk this low ..

Antwoord van Samsung Electronics Sverige
Har inget specifikt. Alla produkter har fungerat bra.
Kan bli bättre på att hantera reparationer. Funkar under all kritik.

Antwoord van Samsung Electronics Sverige
Jag är klar med Samsung. De har slutat utvecklas, blivit korrupta och förstör sina mobiler med varje uppdatering. Jag tänker aldrig köpa en Samsung‑telefon igen.

Antwoord van Samsung Electronics Sverige
Kvaliten är oslagbar. Alla mina samsung produkter från kylskåp till tv fungerar felfritt och har snygg design.
Har bara haft samsung mobiler sen mitten av 90 talet ..vill gärna ha en ny ..men det finns inte en möjlighet att köpa en t,ex samsung fold 8 då det är alldeles för dyrt
Mvh Mikael Skagmark
Väldigt lätt att använda och bra info om saker och alltid bra kvalite.
Jag köpte en jättedyr TV som
Inte uppfyllde mina förväntningar
Framförde det till Er utan framfång.

Antwoord van Samsung Electronics Sverige
Företag som gör bra produkter som folk kan lita på.
Mitt problem gick inte att lösa borde gått att lösa plus mkt krångel när jag bytte in min gamla telefon som jag ännu inte fått pengarna för nu ett år sedan... Så två i betyg är på gränsen till högt 👍
Tack för mig!

Antwoord van Samsung Electronics Sverige
Först köpte vi två st S25. De har inte fungerat bra. Vi får ofta starta om när de hänger sig. Många av de grundläggande funktionerna blev sämre än i S8 och A54. En stor investering och en stor besvikelse! Sedan köpte vi en Book 5 Pro som visar sig vara allt annat än intuitiv i sitt upplägg. Vi ångrar våra köp.

Antwoord van Samsung Electronics Sverige
Bra produkter men saknar vissa utlovade funktioner och supporten bryr sig inte.

Antwoord van Samsung Electronics Sverige
I allmänhet, jag tycker Samsung produkter håller en hög nivå gällande media, kommunikation, och hushållsteknik. Beklagar däremot prissättningspolitiken, som riktar sig till den rikare medelklassens plånböcker. Jag som pensionär har inte än chans att kunna köpa produkter från Samsung. Jag tycker Samsung skulle vinna på att göra sina produkter prismässigt tillgängliga för det lägre medelklassens kundkrets.

Antwoord van Samsung Electronics Sverige
Vissa appar fungerar väldigt dåligt tex Discovery+ den får tv:n att ”hänga sig” och man måste starta om allt.
Konst i tv:n fungerar inte och det är omöjligt att få support, så jag betalar för något som jag inte har tillgång till.