Na verschillende keren naast de prijs te hebben gezeten, eindelijk mijn eerste prijs gewonnen. Heb de cadeaubon snel ontvangen. Alleen jammer dat men nog steeds meer dan twee prijzen per week kan... Toon meer
Vorige week maandag veiling gewonnen "Apple Macbook Air" op bidson.com. Nu 9e werkdag nog steeds niks in huis, geen reactie op mail over track en trace nummer over het product. Gebeld, maar wordt... Toon meer
Je ziet het vooral na een of enkele veilingen die kort liepen. De kort lopende veilingen zijn de lokkertjes om je te stimuleren door te gaan. Uiteindelijk betalen mensen megagrote bedragen voor iets d... Toon meer
Afgelopen zaterdag een cannon ixus 105 gewonnen (digitale camera). Vandaag (dinsdag) kwam hij aan, bon zit er bij voor garantie, nieuw in de verpakking. Slechts 2 credits opgebruikt!! (dat waren grati... Toon meer
Postbus 52042, 2505 CA, Den Haag
- 0703598575
- info@sarbid.com
- www.sarbid.com
leuke en spannende veilingsite
Sarbid biedt een leuken en spannende vorm van internetvermaak. In het begin was ik achterdochtig, kan het waar zijn...Maar uiteindelijk toch een aantal prijzen gewonnen.
Leuke vorm van entertainment en zeker aan te bevelen.
gr. wfdevogel
Pluim voor Sarbid
Sarbid houdt woord wat betreft de snelle levertijden. Via sms bericht ontvangen dat het pakket onderweg was.........binnen 4 uurtjes had ik het artikel daarna al thuis.......Pluim voor snelle service en levering Sarbid ;-)
Gr Peroca
niet te geloven
Ik heb dit nog nooit mee gemaakt, wist niet dat het allemaal zo snel ging deed voor het eerst mee en won een strijkijzer kon hem ruilen voor een waardebon van coolbleu en bestelde wat anders .
Sávond besteld om 8 uur en gewoon de volgende dag al in huis ook de waardebon al naar een dag in huis
Gewoon super kunnen andere bedrijven nog een hoop van leren.
Ik kan het iedereen aanraden.
Gr Wizzy
vette 10
service is een dikke 10.ik kreeg na bezorging een mail met alles wat nodig is voor evt garantie.Een vette 10 voor SARBID
gewonnen en snel in huis
Zondag heb ik een i pog shuffle met mijn zoon gewonnen en woensdag al in huis.Super leuk en je hebt alles zelf in de hand haha
gewonnen en ontvangen
Afgelopen zondag heb ik mijn eertse veiling op Sarbid gewonnen. Ik moet zeggen ondanks alle goede reviews hier was ik toch wel een beetje wantrouwig. Het duurde even eer ik een eerste bod durfde te doen, maar had wel al credits gekocht dus toen ik zag dat er een rookie-dag kwam wilde ik het toch proberen. En ja hoor, tijdens deze dag zag ik een NDS XL, net het cadeau dat ons zoontje vroeg voor kerst, met de gedachten wie niet waagt wie niet wint eens gaan proberen.
Helaas kregen we die middag bezoek en op hoop van zegen dat automatisch bieden aangezet. Bij het eerste bod schrok ik even, het was alsof er meteen een aantal credits verdwenen, maar bij de volgende biedingen was dat telkens maar eentje. Toen het bezoek weg ging, was ook deze veiling gesloten. Snel gaan kijken wie had gewonnen en ja hoor, het was me gelukt! Toen begon alleen het wachten, zou het wel werkelijk geleverd worden.
Dinsadag ontving ik plots een sms dat mijn bestelling was ingepakt. Het duurde even eer ik door had welke bestelling, maar toen viel het kwartje dan toch en gisteren stond de postbode dan ook werkelijk voor de deur en wij hebben een prachtig kerstcadeau al klaar liggen.
Sarbid, bedankt! Dit is een leuke manier om eens iets te winnen al moet je denk ik wel uitkijken want je kunt net zo makkelijk veel geld verliezen.
Alweer !
Vorige week weer een prijs gewonnen, dit keer 100 credits. Helaas zijn deze nog niet bijgeschreven. Ik neem aan dat dit nog gaat gebeuren. Ook geen antwoord op mijn email, maar ja....... het zal wel goed komen. Afgelopen zaterdag weer een cadeaubon en deze vandaag thuis gekregen.
Prima service
Binnen 2 dagen na het winnende bod was het artikel al in huis!
Wat een snelheid en uitstekende service.
Wat mij betreft echt een aanrader.
Dikke 10
Pas geleden de Sarbid ontdekt, en meteen meespelen...
wow 2 veilingen in 1 week gewonnen...
ik vind het leuk
zeer tevreden
Ik speel al een jaar mee ... heb verschillende veilingen gewonnen ...
en vooral ... je kan met hen alle kanten op,geven gewoon goede service, snelle leveringen en geen gedoe .. heb met andere sites wel andere ervaringen ... daarom 5 stars !!!
!e gewonnen veiling
Een tijdje terug heb ik een rookie veiling gewonnen. Ik dacht dat win ik nooit maar tot mijn verbazing had ik hem voor 1 cent. Omruilen voor cadeaubonnen is ook geen probleem en ik had direct de volgende dag al in huis. Een prima ervaring en een leuke site! De moeite waard om het is een keer te proberen.
kippepoot
zeer goed bedrijf
ik zit al enige tijd op sarbid en heb al vele dingen gewonnen, kleine en grote dingen (3D tv o.a.).
eerst dacht ik dat die grote dingen gewoon niet te winnen waren, en dat daar autobieders van sarbid zelf op zouden zitten, maar toch proberen en ja, grote dingen ook gewonnen tot mijn verbazing.
Alleen een hoop mensen hier snappen niet echt lijkt het wel dat het om een sort van kansspel gaat waar je ook veel geld kan verliezen, net zoals winnen. das nou eenmaal het spel.
Als je echt goedkoop iets wilt kopen is dit uiteraard niet de manier, want die garantie heb je nou eenmaal niet. je hebt een kans, maar das alles behalve een garantie.
ikzelf heb duizenden euro's verloren, en dan bedoel ik ook echt veel geld, maar ook voor duizenden euro's gewonnen. al in al redelijk gelijk aan quitte gespeeld. Soms ga ik ver door, en soms denk ik, bekijk het maar, geen zin in, wat moet ik met weer een laptop?..
Als je net aan de maand kan doorkomen moet je gewoon heel erg oppassen.
tip voor nieuwe bieders, kijk eerst ff tegen wie je speelt. google, zoek in de gewonnen veilingen op die naam, zodat je weet wat je ongeveer kan verwachten. Er zijn nou eenmaal kleine en grote spelers ;)
Mrmusicman98
Levert spullen, communicatie wat minder
Toen ik op Sarbid kwam leek het net of het niet waar kon zijn, uiteindelijk toch wat geld geinvesteerd en een item gewonnen.
"Binnen 48 uur geleverd" werd uiteindelijk een week. Van de 3 emails kreeg ik op 1 antwoord en dan 2-3 dagen later. Er was ook geen bevestiging dat ik iets gewonnen had.
Al met al kan de communicatie een stuk beter, maar beloftes worden nagekomen. Dus positief!
Beste Service en snel verdient
Mijn bestelling werd snel geleverd! De klantendienst was erg goed. Ik beveel het iedereen aan GA Naar SARBID! Kort gezegt Snelle service en goeie service
Navigator gewonnen(rookie)
Aan het begin wat strubbelingen vanwege bieders die toch meer als 2 veilingen konden winnen,en die mij iedere keer wegboden terwijl ze al 2 prijzen hadden gewonnen,maar sarbid heeft het prima opgelost,door mij mijn credits geheel te vergoeden en mij zelfs wat extra credits toe te kennen.Helaas heb ik er niks mee gewonnen,maar het is wel eerlijk gegaan tegen een bieder die die week nog niks had gewonnen.Wel eerder in een rookie veiling een mooie navigator gewonnen en is prima geleverd.Ben ik blij mee want degene die ik had is kaputth.Tegen grote bieders is het moeilijk winnen,maar als ik bied ga ik toch voor de wat kleinere prijzen en nu ze weer op 2 gewonnen veilingen zitten denk ik toch dat je iets meer kans hebt,omdat de grote bieders toch voor de grote prijzen gaan dan,dus ik denk dat het erg goed is dat ze toch weer naar 2 gewonnen veilingen per week zijn gegaan zodat ook wij kleine bieders soms toch eens wat leuks kunnen winnen.
Groeten tweetybird
Mijn eerste prijs ontvangen
Alleen jammer dat men nog steeds meer dan twee prijzen per week kan winnen, dat de gewone consument minder kans geeft tegenover de handelaren / grootverbruikers. Laten we hopen dat dit spoedig hersteld wordt naar twee.
me eerste gewonnen prijs
ik was eerst een beetje wantrouwig na dat ik een veiling had gewonnen ook vanwege wat je allemaal leest op het internet
maar moet zegge het is echt top hoe ze leveren .
het duurde wel een dag langer maar dat was een fout van mij ik had me postcode verkeerd neer gezet na een mailtje sturen waarom het die dag niet binnen was kreeg ik later een mailtje terug van dat ik mijn postcode verkeerd had neer gezet maar hun hadden de juiste postcode op gezocht en of ik mijn postcode even wou veranderen
vind dit echt een super site ik blijf hier zeker verder door gaan met veilingen proberen te winnen
drama
Nou ik wil even wat kwijt, ik was erg tevreden tot nu toe met sarbid , de veilingen worden netjes geleverd , de mail beantwoord, en ze staan open voor commentaar. Alleen ik was heel fanatiek aan het bieden op een veiling en steeds had ik hem bijna ..en toen kwamen die zogenaamde 5 wacht seconden, nou hij sprong er wel 25 keer op alleen duurde die 5 seconden echt geen 5 seconden , maar zeker 8 of 9 en dat terwijl ik me scheel betaal aan internet om de snelste verbinding te hebben en die heb ik dan ook , dus ik ben een beetje teleurgesteld in de gang van zaken en die 5 seconden kloppen dus voor geen meter! Daardoor is de veiling aan mijn neus voorbij gegaan terwijl ik er al veel credits in had zitten en er iemand een paar keer bood en hem meteen had omdat die 5 seconden er meer waren en hij er dus niet uitvloog...jammer.
eerste prijs
geweldig deze site.
had mijn cadeau bon binnen 2 dagen binnen.
sneller kan je het niet hebben :d
2 veilingen gewonnen
Ik heb twee veilingen gewonnen een spel voor de X-box (F able 3)en een nano ipod 2 giga. Het leuke van Sarbid vind ik nog steeds de variateit van de prijzen, echt iedere dag anders, dat kan je van andere siteis niet zeggen. Dit zorgt ervoor dat ik iedere dag wel even kijk wat er is. Kan alleen zeggen ga zo door.!