Een heerlijk zacht dekbedovertrek, blijft mooi en kreukvrij na elke was en droog beurt. Ik heb hem al enkele tijd en doe niets anders meer op bed
Over het algemeen tevreden. Had reeds jaren geleden twee stuks besteld en die heb ik nog steeds en zijn kwalitatief nog prima. Kleine kanttekening over de recente bestelling is dat één van de slopen m... Toon meer
Recentelijk heb ik permanente make-up laten zetten (wenkbrauwen). Daarbij kreeg ik het advies om op satijn te gaan slapen. Dan slijt de make-up minder snel. Ik heb het advies opgevolgd en ben bij Sati... Toon meer
Was altijd echte zijde gewend maar de satijnen zijn veel beter voor mij👍🍀!
Perfect om je haar mooi te houden
Super snel verzonden en echt een top product! Perfect om mijn haar mooi te houden
Geweldige kussensloop
Heel snelle verzending. Is zo een mooi artikel. Perfect zoals beschreven. Zal in de toekomst zeker nog kopen
Ik heb erg veel plezier van mijn satijne kussensloop.
Ik heb erg veel plezier van mijn satijne kussensloop. Mijn haren klitten minder worden minder snel vet. Het was wel even wennen omdat het natuurlijk héél glad is maar dat went echt snel, met een paar dagen was ik er aan gewend. Nu kan ik niet meer zonder.
Niekie 🍀
Super snel geleverd en goede kwaliteit.
Super snel geleverd en goede kwaliteit.
Erg blij mee. Wordt in de morgen kreukelvrij wakker
Fantastisch!
Super blij mee! Het ligt ontzettend lekker. Eerst dacht ik dat het te glad zou zijn, maar dat is niet het geval! 'S ochtends heb ik veel minder klitten in mijn haar! Ik raad het iedereen aan! :)
Precies zoals omschreven! .
De Satin Sleeper werd snel geleverd.
Is ook precies zoals omschreven, slaapt heerlijk, mijn haar voelt soepel aan!
Ik ben er heel blij mee!
Super product
Super product! Goede kwaliteit en heerlijk om op te slapen zonder een verkreukeld gezicht in de ochtend👍🏻Ik koop in de toekomst zeker meer wanneer ze versleten zijn👍🏻
Zeer fijne klussensloop
Zoals verwacht
Zoals verwacht,
Inmiddels wil ik niet meer zonder. En wil ik er eigenlijk al meer dan 1.
Wens van tiener.
Voor tiener dochter gekocht. Snel geleverd. We hadden de normale maat genomen, maar die is veel te groot. Ze liggen lekker, maar of ze de claims waarmaken weet ik nog niet.
Let ook op met de kleur. Het kleur patroon van het kussen van mijn dochter komt er door heen. (Wit/crème hoes)
Het satijnen sloop is heerlijk zacht voor je gezicht!
Het bestellen gaat makkelijk, duidelijke site met instructies.
En de levering is super snel! En het satijnen sloop is heerlijk zacht voor je gezicht, voelt geweldig aan, niet te warm, niet te koel, gewoon perfect.
Haaruitval minder en zachte huid
De levertijd was enorm snel. Als kerstcadeau gegeven aan mijn moeder en nu kan ze niet meer zonder! Haaruitval is stukken minder en haar huid voelt super zacht aan. Ik ga er voor mijzelf ook een bestellen!
Geweldige kussenslopen
Snelle en goede service, maar vooral de kussenslopen zijn het allerbelangrijkste en zo goed voor huid en haar!!
Snel geleverd en goede kwaliteit
Snel geleverd. Mooie dikke kwaliteit. Slaap heerlijk en het haar zit de volgende ochtend ook nog goed. Heel blij met deze aankoop.
Snelle levering van een fijn product
Snelle levering van een fijn product. Slaapt heerlijk en merk dat het veel meer rust geeft voor mijn haar dan een katoenen kussensloop.
Snelle levering, netjes verpakt. Ziet er goed uit.
Zeer snelle levering en super om op te…
Zeer snelle levering en super om op te slapen.
Veel beter dan verwacht
Het satijnen overtrek slaapt heerlijk, veel beter dan ik had verwacht. En de levering was snel en efficiënt, want door de brievenbus.
Fijn kussensloop
Fijn kussensloop, blijft ook mooi na het wassen.
Wij gebruiken al enkele jaren de…
Wij gebruiken al enkele jaren de kussenslopen van Satin Sleepers en zijn erg tevreden: geen knopen meer in mijn krullen!