Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service! Skulle bestille tre underskabsarmaturer, men var i tvivl omkring stik m.m. Dette fik jeg udførlig hjælp til over telefonen, hvor de både sendte billeder af produktet, så jeg ku... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er sjældent, man oplever så god kundeservice som hos Scanlys, når man handler online. Tak for en rigtig god handel.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købt 4 x loftlamper mandag morgen og fik dem leveret til døren allerede tirsdag morgen. En af lamperne var desværre defekt, men et hurtigt opkald med en medarbejder ved navn Kenneth, og problemet er l... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Lampenwinkel

Geschreven door het bedrijf

ScanLys.dk er stiftet af en af Danmarks største forhandlere af lyskilder med over 14 års erfaring. Vi har sæde i Toreby L, og tilbyder LED-lyskilder fra bl.a. Osram og Philips.

Contactgegevens

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

8 april 2026

Hej Sandra,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Jeg er glad for at kunne hjælpe - og selv tak :-)

Meget godt service!

Meget godt service!

9 april 2026

Hej Radu,

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi lægger stor vægt på kundeservice - at, man bl.a. får en god oplevelse uanset, hvad det end måtte være.
Så, din feedback betyder meget.

Udmærket hjemmeside

Udmærket hjemmeside, gode priser og hurtig levering

30 maart 2026

Hej Bjørn,

Tak for din feedback - den er meget værdsat. Det glæder mig meget at høre, at du både er tilfreds med både vores hjemmeside, priser og leveringen.

Super hurtig levering

Super hurtig levering, tak.

30 maart 2026

Hej Christian,

Tak, fordi du har taget dig tiden til at dele din oplevelse i forbindelse med dit besøg hos os.
Det er altid rart at høre, når tingene går som de skal.

Super support og udvalg

Dansk tlf support, konkurrencedygtige priser. Godt udvalg. Høflig betjening. Vender hurtigt tilbage på henvendelser.

16 januari 2026

Hej Ruben,

Det er lige netop hvad vi tilbyder vores kunder. Så tusind tak for at gøre opmærksom på både vores skarpe priser - og skarpe kundeservice. Vi er selvfølgelig stolte af at kunne tilbyde kvalitetsprodukter til gode priser - og at vi er hurtige til at vejlede, når det er aktuelt. Mange tak!

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Skulle bestille tre underskabsarmaturer, men var i tvivl omkring stik m.m. Dette fik jeg udførlig hjælp til over telefonen, hvor de både sendte billeder af produktet, så jeg kunne være sikker på, jeg fik det rigtige, og dertil undersøgte de muligheder i forhold til elpærer til armaturerne.
Leveringen tog kun to dage, og armaturerne passede perfekt!
Tak for god service!

19 februari 2026

Hej Vibe,

Vi er så glade for at kunne hjælpe - det er ikke altid lige til at finde den rette løsning uden vejledning. Så tak for din tålmodighed og fine anmeldelse. Skulle du have brug for yderligere hjælp, så kontakter du os bare igen! Rigtig god uge.

Super god service

29 januari 2026

Hej Ole,

Mange tak skal du have! Vi er kun glade for at kunne yde den bedste service til vores kunder og vi værdsætter virkelig at du giver udtryk for din tilfredshed. Det giver os motivation til at fortsætte arbejdet med højt humør.

Super god kundesupport

Jeg købte en 2D-lampe, som desværre ikke passede i stedet for den gamle. Leveringen tog dog mindre end 24 timer, supporten var yderst høflig, og jeg modtog min refusion dagen efter, jeg sendte lampen tilbage. Jeg ville helt sikkert handle igen, men tjek produktbeskrivelsen lidt mere omhyggeligt.

19 januari 2026

Hej Yasen,

Tusind tak for at give dig tid til at anmelde vores shop, trods at lampen desværre ikke kunne bruges alligevel. Vi gør vores bedste for at levering og refundering sker hurtigst muligt, og det er selvfølgelig rart at høre, når tingene fungerer som de skal.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varerne kom som forventet.

Varerne kom som forventet.

30 december 2025

Hej Erik,

Tak fordi du har taget dig tiden til at dele din oplevelse. Jeg er glad for at høre, at varerne er kommet frem.

Hej Karsten,

Tak fordi, du har taget dig tiden til at dele din oplevelse først og fremmest.
Jeg er glad for at høre, at både pærer og levering lever op til forventningerne.

Tak for god hjælp

Tak for en fantastisk hjælp til at finde frem til de rigtige pærer. Jeg synes virkelig det er en jungle at blive klog på alle de forskellige LED pærer der findes, og jeg stillede derfor mange spørgsmål via mails. Alle spørgsmål blev hurtigt, tålmodigt og uddybende besvaret.

Nogen gange kan man godt føle sig som en besværlige kunde, men den følelse havde jeg slet ikke. Så tak for det.

26 november 2025

Hej Vinnie,

Jeg er glad for at høre, at du fandt den hjælp, du havde behov for, for at kunne finde de helt rigtige pærer. Det kan nemlig være en jungle at finde rundt i. Alle spørgsmål er velkomne, uanset om der er få eller mange af dem - og vi hjælper hjertens gerne.
Jeg sætter stor pris på, at du har taget dig tiden til at dele din oplevelse - det er meget værdsat.

6 oktober 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse!
Det er altid rart at høre, når tingene glider, som de skal 🏎️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der kom lys på badværelset igen

Der kom lys på badværelset igen. Alt i alt en god oplevelse.

2 oktober 2025

Hej Daniel,

Godt at høre, at der igen er lys. Tak fordi, du har taget dig tiden til at lave et skriv vedrørende din oplevelse.

Gode priser, hurtigt levering

Gode priser, hurtigt levering.

29 september 2025

Hej Niels,

Tak for din melding! Skønt at høre, at forsendelsen kom hurtigt frem til dig.

God oplevelse

Flere opdateringer under forsendelsen, og godt beskyttet glas indhold.

Overall bare en god oplevelse

29 september 2025

Hej Mikkel,

Tusind tak for din feedback.
Jeg er glad for at høre, at du har haft en positiv oplevelse i forbindelse med dit køb hos os.

ScanLys

Lees meer over geverifieerde reviews.