Vandaag ben ik bij Schaap en Citroen in Haarlem naar binnen gelopen om het bandje van mijn horloge op maat te laten maken. Dit horloge was van mijn vader geweest die twee weken geleden is overleden. I... Toon meer

In februari een bijzondere ring gekocht in Rotterdam, heel goed geholpen door een oudere dame. Op 13 juni (maximaal 4x gedragen) viel er een steen uit, op 14 juni ingeleverd. Kon wel 2 maanden duren b... Toon meer

Beste allemaal, Gisteren (29-04-2026) ben ik bij Schaap en Citroen binnengelopen om een horloge te kopen voor de verjaardag van mijn man. Ik ben daar uitstekend geholpen door de heer Fabio. Hi... Toon meer

Echt jammer dat de filiaal in Haarlem tevredenheid van de klant en gepaste advies geven niet hoog in hun vaandel hebben staan. Ik liep vandaag onaangekondigd naar binnen in de hoop een taxatie of... Toon meer

1. Sieradenwinkel
  2. Juwelier
  3. Juwelenhandelaar
  4. Horlogefabrikant
  5. Horlogerie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Discover today's jewellery, diamonds and watches at Schaap en Citroen jeweller. Easily order online or experience one of our 11 jewellery stores throughout the

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,0

Alle reviews

26 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik begrijp de slechte reviews niet

Ik begrijp de slechte reviews niet. Mijn ervaringen bij zowel de Rolex als de Panerai boutiques in Amsterdam zijn uitstekend. Het team van Panerai is waanzinnig attent en hecht aan klantenrelaties. Ook het team van Rolex is professioneel maar zij hebben te maken met teveel vraag van klanten maar ze weten dit ook met flair af te handelen.

14 oktober 2025

Vriendelijk eerlijk advies

Vandaag naar Schaap &Citroen geweest in Rotterdam en daar geholpen door een zeer vriendelijk prettige dame!
Zo opvallend leuk geholpen en eerlijke adviezen.
We gingen met horloge en blij gevoel de winkel uit.

13 september 2025

Verschillen

Ik liep vandaag onaangekondigd naar binnen in de hoop een taxatie of waardebepaling van een horloge te kunnen krijgen. De jongeman die mij te woord stond was kortaf en kon of wilde mij niet helpen hierbij. 🤔
Daarentegen nam de Amsterdamse toko van Schaap en Citroen wel de moeite en inzet om mij te helpen een indicatie van waarde te krijgen.
Korte afstand tussen 2 filialen maar grote verschillen

11 september 2025

Prima ervaringen met Schaap & Citroen…

Prima ervaringen met Schaap & Citroen Eindhoven. Vriendelijk personeel, behulpzaam, geduldig en zoeken mee naar de mogelijkheden die er zijn om een aankoop te doen waar je blij van word.
Afgelopen jaren uitstekend geholpen door zowel de heer Olsman als mevrouw Noij.

21 juli 2025

Meer dan 3 maanden voor servicebeurt Rolex horlloge

Medio december 2024 mijn Rolex horloge voor een servicebeurt afgegeven bij winkel op de P.C.Hooftstraat. Na ruim 3 maanden kon ik hem pas afhalen hoewel bij het afgeven was gezegd dat het binnen 6 weken afgerond zou zijn. Nu na 1 maand loopt het horloge weer achter.
Wat een service!

30 april 2025

Waanzinnig duur!

Batterij vervangen van een quartz dameshorloge (Longines - 2 jaar oud - nieuwprijs 1200 euro) kost bij inleveren 150 euro: batterij en pakkingen worden standaard vervangen is het verhaal en onderhoud in Zwitserland. Na 10 weken is het horloge weer beschikbaar. Uiteindelijke prijs 275 euro. Waarom zoveel meer is niet duidelijk. Nooit meer ga ik naar deze dealer. Ik voel me opgelicht!

18 april 2025

Vreemd bedrijf slechte ervaring!

Maart 2024 een prachtige Rolex seadweller gekocht € 13800,- .in de toekomst wil ik graag de bicolor kopen .op dit horloge schrijf je heel weinig af aldus mevr v D.
Vrijdag 11 april afspraak met Vestiging Rotterdam want er was een Rolex Sea dweller bi color beschikbaar!
Dus € inorde gemaakt en horloge ophalen en betalen! Echter de inruil van mijn horloge was slechts € 9000,- dus een afschrijving in 1 jaar van € 4800,-!!!onbeschadigd met alle facturen doos etc!de mevrouw zei toen u kunt nog een tegenbod doen?zo n vreemde gewaarwording nog nooit meegemaakt! U kunt de sea dweller beter privé verkopen was het antwoord!
Ik zei laat maar zitten dit komt niet goed! Echt zo vreemd nieuwe horloge was ruim € 20000,-! Slechte ervaring mij zien ze hier niet meer! Vreemde zaak!Ga naar Gassan

11 april 2025

Vorige maand een afspraak gemaakt om…

Vorige maand een afspraak gemaakt bij Schaap en Citroën Eindhoven tbv de aankoop van een Rolex GMT.
De verkoper laat mij tijdens mijn bezoek de betreffende ‘Goudkleurige GMT’ uit de vitrine zien. Besluit het horloge te willen kopen voor de listprice van € 18.600,-
Echter vraag ik of er wellicht een korting bespreekbaar is omdat we in het verleden meerdere Rolex horloges bij S&C hebben gekocht.
De verkoper loopt met het horloge weg en komt na ruim een kwartier terug met de boodschap dat het horloge niet te koop is. Er wordt oa aangegeven dat de betreffende papieren (certificaat) niet aanwezig zijn.

Opmerkelijk aangezien het een officiële dealer betreft. Spreek ik de manager hierop aan, die al snel geïrriteerd aangeeft er niet van gediend te zijn dat hij in de reden wordt gevallen…. (wie is de klant) ?
Wij zijn aansluitend vertrokken en hebben binnen een week elders een Rolex Daytona Panda gekocht met een fantastische service.

29 maart 2025

Maffia en oplichters

Ik heb mijn rolex voor reparatie aan het glas naar schaap en citroen gebracht. Ik ben weken mijn horloge kwijt geweest maar daar heb ik begrip voor. Waar ik geen begrip voor heb is dat ze zeiden dat mijn platinum plaat waterschade had en vervangen moest worden met een andere plaat. Hier zou 350 euro bij komen. Mijn horloge had geen waterschade en ik moest 350 euro bijbetalen voor een zwarte plaat. Mijn platinum plaat is nergens meer te krijgen en dit was de reden dat ze mijn plaat hebben afgepakt. Nu heb ik 350 euro moeten betalen en mijn klok is minder waard. Als.je schade heb aan je horloge en ze zeggen dat je mooie plaat kapot is moet je deze er gewoon weer in laten zetten want dit is allemaal nep. Ik noem dit maffia praktijken. Schandalig gewoon. Mijn horloges gaan hier nooit meer naartoe. Oplichters zijn het. Je bent gewaarschuwd!!!

9 maart 2024

Misleiding, valse beloftes en totale minachting voor klanten – Schaap en Citroen Maastricht

Wat een beschamende en klantonvriendelijke ervaring heb ik hier gehad. In juli kocht ik een Rolex horloge en gaf deze cadeau aan mijn vader. Later bezocht ik de vestiging in Maastricht, waar mij werd verteld dat ik daar geen Rolex kon bestellen. Omdat ik graag klant wilde worden en een horloge mooi vond, kocht ik een Cartier van €7.700.

Niet veel later kwam Tanguy van Osch met een ander verhaal: ineens mocht ik wél een Rolex bestellen. Aangezien ik de eerste had weggegeven, wilde ik er natuurlijk zelf ook een. Dus ik plaatste een bestelling, betaalde €1.000 aan en vertrouwde erop dat alles in orde was.

Twee weken later, uit het niets, werd ik gebeld met de mededeling dat mijn Rolex toch niet geleverd kon worden, omdat ik er in juli al eentje had gekocht. Serieus? Dit terwijl ik van dag één eerlijk ben geweest over mijn eerdere aankoop. Zonder geldige reden, zonder excuses, en zonder enige respect voor mijn vertrouwen werd mijn bestelling geannuleerd – na een aanbetaling en na een eerdere uitgave van €7.700 in hun winkel.

Dit is hoe Schaap en Citroen met klanten omgaat: misleiding, valse beloftes en totale willekeur. Ze nemen je geld aan, doen alsof je een kans krijgt, en vervolgens laten ze je keihard vallen zodra het hen uitkomt. Absolute schande.
💡 Let op: Ze zullen ongetwijfeld een reactie onder deze review plaatsen om hun gezicht te redden, maar trap hier niet in. Dit is geen fout of misverstand – dit is hoe ze werken.
Als je respectvol behandeld wilt worden, ga dan gewoon ergens anders heen. Dit bedrijf is geen cent waard.

1 februari 2025

Wat je aan de buitenkant ziet wordt aan de achterkant niet waar gemaakt

Beste team van Schaap en Citroen, aangezien ik nog steeds geen reactie heb mogen ontvangen op mijn emails dan via deze weg.

Ik schrijf u met enige terughoudendheid, omdat ik normaal gesproken geen klachten uit, maar ik vind het belangrijk om mijn ongenoegen te delen, zeker omdat ik zelf ook ondernemer ben. Klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel, en ik had een vergelijkbare service van uw kant verwacht.

Begin november heb ik mijn horloge bij u gebracht voor reparatie, omdat de bezel was losgeraakt. Naar mijn idee een eenvoudige reparatie die niets met het uurwerk zelf te maken heeft. Tevens heb ik akkoord gegeven voor het polijsten van het horloge, waarvoor een bedrag van €200 was afgesproken.

We zijn inmiddels ruim 2,5 maanden verder, en ik heb tot op heden mijn horloge niet terug. Tijdens dit proces heb ik meerdere e-mails ontvangen met verwarrende en incorrecte informatie:

Zo werd in een e-mail vermeld dat mijn horloge in "week 54" klaar zou zijn. Voor zover ik weet bestaat er geen week 54.

Er werd ook gesteld dat onderdelen niet op voorraad zijn. Dit verbaast me enorm, omdat het om het vastzetten van een bezelring gaat en er volgens mij geen complexe onderdelen nodig zijn.

Deze miscommunicaties wekken bij mij de indruk dat mijn reparatie niet de aandacht krijgt die ik van een gerenommeerd bedrijf als Schaap en Citroen verwacht.

Ik vraag me af waarom ik toen der tijd er voor heb gekozen om niet direct te kopen bij Longines in plaats van via een tussenpartij als Schaap en Citroen. Mijn keuze voor u was gebaseerd op de verwachting van een hoog serviceniveau, maar tot nu toe heb ik daar weinig van gemerkt. Verre van eigenlijk, ziet er leuk uit van de buitenkant maar piept en kraakt aan de achterkant.

Ik hoop dat u mijn feedback ter harte neemt. ik heb mijn horloge vorige week opgehaald. Ook toen is er niet gereageerd op mijn emails.

23 januari 2025

Schaap en Citroen Amsterdam.

Schaap en Citroen Amsterdam.
Onlangs een Pomelato ring laten maken waar binnen de garantie een diamantje was uitgevallen. Zover ik weet heb ik 2 jaar garantie maar volgens Schaap en Citroen was er een beschadigde steen vervangen( er was niks beschadigd, de steen was eruit! en niet omdat ik hem zoveel draag) Blijkbaar mag je alleen kijken naar een dure ring. Ik moest dus betalen. Ik begrijp dan niet waar deze garantie voor is van 2 jaar. Hij is niet gevallen, ben nergens tegen aangelopen dus leg het maar uit. Als opmerking kreeg ik "don't shoot the messenger". Nooit meer naar Schaap en Citroen dus.

25 september 2024

Tevreden

Op zich is alles vlot gegaan en ik ben uiteindelijk tevreden met mijn Rolex. Dank voor de service, daar kunnen de (grijze) tussenhandelaren nog iets van leren.

23 juli 2024

Uitstekende Service en Kwaliteit bij Schaap en Citroen in Den Haag

Ik heb onlangs een horloge gekocht bij Schaap en Citroen in Den Haag en ben bijzonder goed geholpen. De medewerkers namen alle tijd om me te adviseren en te zorgen dat ik de juiste keuze maakte. De hele ervaring was buitengewoon positief.

Ik ben zo tevreden met de service en het aanbod dat ik hier jarenlang een vaste, trouwe klant ga zijn. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en uitstekende klantgerichte service.

3 juli 2024

Zeer slechte service Meent Rotterdam

Door 2 verschillende medewerkers is een belofte gedaan om terug te bellen na een winkelbezoek. De eerste keer zelf er achteraan gebeld en toen viel de betreffende collega ook nog zijn andere collega af. Vervolgens werd weer beloofd terug te bellen en dit is nooit gebeurd.
Wat een ontzettend slechte service van de winkel op de Meent in Rotterdam!

4 mei 2024

Schaap en Citroen s-Hertogenbosch

Schaap en Citroen in ‘s-Hertogenbosch

Ik heb een Cartier Tank Must horloge bij Schaap en Citroen in ‘s-Hertogenbosch gekocht. Het was een super ontvangst in de winkel.
Ik ben erg fijn geholpen door Peter Kolkman. Hij nam uitgebreid de tijd voor je om alles te vertellen over het Cartier horloge, zonder dat je de druk om te kopen daarbij voelde.
Peter is super klantvriendelijk, enthousiast ,oprecht en welgemeend in zijn communicatie. Je ziet dat hij zijn vak goed verstaat en er plezier in heeft.
Het horloge kopen was een hele beleving met een kopje koffie en een glaasje champagne erbij.
Ik kreeg ook nog een flesje champagne Veuve Cliequot mee naar huis voor mijn verjaardag die er binnenkort aan zit te komen.
Ik kan iedereen de vestiging Schaap en Citroen in ‘s-Hertogenbosch aanraden voor de klantgerichtheid, service, beleving en de wijze van vakmanschap. Ik kom zeker terug bij Schaap en Citroen in ‘s-Hertogenbosch.
Dankjewel Peter Kolkman!
Daar kan het personeel van de Cartier Winkels in Amsterdam nog heel veel van leren!

11 maart 2024

Top service

Nadat me horloge beschadigd was kon ik gelukkig alsnog bij jullie terecht en is me horloge helemaal opnieuw gepolijst en gratis ook nog! Bedankt heren!

13 oktober 2021
Reviews in alle talen tonen. (44 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken