Scholten Hulpmiddelen B.V. Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,9

Ik wou vorige week de roze loopkrukken bestellen en op het moment dat ik wou betalen werd het opeens duurder. Toch vandaag uiteindelijk maar besloten om het toch te doen en bij de betaling moest... Toon meer

ïK VIND sCHOLTEN hULPMIDDELEN EEN HELE GOEDE ZAAK EN DAARBIJ HEEL CORRECT.zE MAILEN DAT DE BESTELLING DE VOLGENDE DAG WERD BEZORGT OOK ZO IS HET GEGGAN GEWELDIG BEDRIJF ZO MOGEN ER NOG WEL MEER ZIJN.... Toon meer

Sky rollator werd snel en goed verpakt bezorgd. Even een dingetje met de sterke klittenbandstrips (lijken kort maar zijn gewoon dubbelgevouwen) en staat binnen de kortste keren op de wielen. Sky r... Toon meer

Nadat we ‘s maandags een afspraak gemaakt hadden konden we op dinsdag al in de showroom terecht. Daar werden we geholpen door een zeer vriendelijke dame die alle tijd voor ons nam . Zijn dan ook z... Toon meer

1. Rolstoelenwinkel
  2. ook in
  3. Assistieve hulpmiddelen leverancier
  4. Mobiliteitsmiddelen leverancier

Scholten Hulpmiddelen, dé specialist en totaalleverancier van medische hulpmiddelen. Geheel onafhankelijk en daardoor niet merkgebonden leveren wij op dagelijkse basis vele hulpmiddelen in zowel Nederland en België.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Aankoop rollator

Aankoop rollator, die was de volgende dag al bezorgd.
Telefonisch contact gehad met Scholten en zeer vriendelijk te woord gestaan.
Echt aan te raden, geweldige service

9 april 2025

Antwoord van Scholten Hulpmiddelen B.V.

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat zowel de levering als het contact naar wens was. We waarderen uw aanbeveling zeer!

Sky rollator werd snel en goed verpakt…

Sky rollator werd snel en goed verpakt bezorgd.
Sky rollator rijdt fantastisch, lekker licht, goed stuurbaar en goede zithoogte!
Scholten factuurnummer:
2025-NL-14967

10 maart 2025

Betrouwbaar en behulpzaam bedrijf

Het is een verademing om een bedrijf te vinden met een hele goede service. Scholten hulpmiddelen is er zo een. Na Scholten gebeld te hebben met de klacht dat de wielen van mijn rollator aan het zwabbelen waren werden er gelijk 2 voorvorken voor mijn sky rollator opgestuurd. De service van Scholten is uitstekend.

3 april 2025

Omdat ik gisteren een wiel heb besteld…

Omdat ik gisteren een wiel heb besteld en nu al gekregen
Was gevallen in de schuur tegen de rollater aan wiel stuk
Tegen inkoop prijs vind ik ern service
Bedankt voor de snelle afhandeling

15 maart 2025

Antwoord van Scholten Hulpmiddelen B.V.

Wat fijn om te horen dat u zo snel geholpen bent! Soms zit een ongeluk in een klein hoekje, maar gelukkig kon u snel weer verder. Bedankt voor uw bestelling en uw mooie woorden – we staan in de toekomst graag weer voor u klaar!

Een Sky lichtgewicht rollator maar is…

Een Sky lichtgewicht rollator maar is NIET elkaar te zetten en ook zeer slechte service. NOOIT meer bestellen bij Scholten. @ wielen staan aan de bovenkant, terwijl je met 4 wielen moet lopen

11 maart 2025

Beste A.L.M.C. Puts,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent. Onze Sky rollator is normaal gesproken eenvoudig in elkaar te zetten, en we vermoeden dat er iets mis is gegaan bij de montage. We helpen u hier uiteraard graag bij! Neem even contact met ons op, dan lossen we dit snel voor u op.

We verkopen dagelijks meerdere Sky rollators en hebben nog nooit eerder gehoord dat de wielen op de verkeerde plek zitten. Gelukkig ervaren onze klanten de Sky rollator doorgaans als zeer prettig in gebruik. We hopen dat we dit voor u kunnen rechtzetten!

Scholten Hulpmiddelen

Rollator

Gisteren besteld en vandaag in huis
Snelle service en mooie en goede rollator

5 februari 2025

Antwoord van Scholten Hulpmiddelen B.V.

Bedankt voor uw fijne review! We zijn blij dat u tevreden bent.

Snelle levering, en klantenservice reageert snel en correct

17 januari 2025

Antwoord van Scholten Hulpmiddelen B.V.

Dank u wel voor uw positieve feedback! Dat waarderen we enorm.

Ik kreeg via m’n schoonzus die ook daar…

Ik kreeg via m’n schoonzus die ook daar bij Scholten een rollator had gekocht deze onder ogen omdat wij er ook 1moesten aanschaffen.
Het bijzondere was dat deze rollator geheel in te klappen is ook de voorwielen en achterstanden tot een kompaan geheel.nog nooit gezien.
Alles zag er zo goed en duidelijk uit,echt een hele goede koop en echt niet duur,wij zijn er heel blij mee met dit bedrijf die heel veel artikelen verkoop voor de revalidatie producten ,met snelle levering binnen 1dag.

17 januari 2025

Antwoord van Scholten Hulpmiddelen B.V.

Wat fijn om te lezen! We doen ons best en waarderen uw mooie woorden.

Rubbers voor loopkrukken

Onze loopkrukken hadden nieuwe rubbers nodig , de oude waren volgens de fisio slicks die snel weggleden , via scholten besteld en de volgende dag in huis , gemonteerd en deze glijden nu niet meer weg. Bedankt voor de snelle levering

9 januari 2025

Antwoord van Scholten Hulpmiddelen B.V.

Geweldig om te horen dat u zo blij bent met uw aankoop! Veel plezier ermee.

Ervaring opklapbare rolstoel

Zijn dan ook zeer tevreden met een opklapbare rolstoel weer naar huis gegaan.

7 januari 2025

Antwoord van Scholten Hulpmiddelen B.V.

Superleuk om te horen! Veel plezier met uw aankoop.

BEDRIJF OM AAN TE BEVELEN

Besteld, volgende dag in huis, 1product was kapot ik heb gebeld, kreeg 10 minuten later bericht wij sturen u een nieuw product op direct de volgende dag in huis. En zeer zorgvuldig verpakt en netjes geweldig bedrijf

24 juli 2024

Antwoord van Scholten Hulpmiddelen B.V.

Wat fijn dat alles naar wens is! Daar worden we blij van.

ïK VIND sCHOLTEN hULPMIDDELEN EENHEEL CORRECT EN ERG ZORGVULDIG. HELE…

dEZE ROLLOTOR WERD BESTELD DOOOR ONZE BUURVROUW l tRAAS tROELSTAWEG 295 EN WIJ ZELLF WONEN tROELSTRAWEG 299 4384gp VLISSINGEN.

8 juli 2024

Antwoord van Scholten Hulpmiddelen B.V.

Top om te horen! Geniet van uw aankoop.