Ik wou vorige week de roze loopkrukken bestellen en op het moment dat ik wou betalen werd het opeens duurder. Toch vandaag uiteindelijk maar besloten om het toch te doen en bij de betaling moest... Toon meer
ïK VIND sCHOLTEN hULPMIDDELEN EEN HELE GOEDE ZAAK EN DAARBIJ HEEL CORRECT.zE MAILEN DAT DE BESTELLING DE VOLGENDE DAG WERD BEZORGT OOK ZO IS HET GEGGAN GEWELDIG BEDRIJF ZO MOGEN ER NOG WEL MEER ZIJN.... Toon meer
Sky rollator werd snel en goed verpakt bezorgd. Even een dingetje met de sterke klittenbandstrips (lijken kort maar zijn gewoon dubbelgevouwen) en staat binnen de kortste keren op de wielen. Sky r... Toon meer
Nadat we ‘s maandags een afspraak gemaakt hadden konden we op dinsdag al in de showroom terecht. Daar werden we geholpen door een zeer vriendelijke dame die alle tijd voor ons nam . Zijn dan ook z... Toon meer
Scholten Hulpmiddelen, dé specialist en totaalleverancier van medische hulpmiddelen. Geheel onafhankelijk en daardoor niet merkgebonden leveren wij op dagelijkse basis vele hulpmiddelen in zowel Nederland en België.
Achterbroek 15, 6596 MP, Milsbeek, Nederland
- 0485 800 814
- info@scholten-hulpmiddelen.nl
- www.scholten-hulpmiddelen.nl
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Aankoop rollator
Aankoop rollator, die was de volgende dag al bezorgd.
Telefonisch contact gehad met Scholten en zeer vriendelijk te woord gestaan.
Echt aan te raden, geweldige service

Antwoord van Scholten Hulpmiddelen B.V.
Sky rollator werd snel en goed verpakt…
Sky rollator werd snel en goed verpakt bezorgd.
Sky rollator rijdt fantastisch, lekker licht, goed stuurbaar en goede zithoogte!
Scholten factuurnummer:
2025-NL-14967
Betrouwbaar en behulpzaam bedrijf
Het is een verademing om een bedrijf te vinden met een hele goede service. Scholten hulpmiddelen is er zo een. Na Scholten gebeld te hebben met de klacht dat de wielen van mijn rollator aan het zwabbelen waren werden er gelijk 2 voorvorken voor mijn sky rollator opgestuurd. De service van Scholten is uitstekend.
Omdat ik gisteren een wiel heb besteld…
Omdat ik gisteren een wiel heb besteld en nu al gekregen
Was gevallen in de schuur tegen de rollater aan wiel stuk
Tegen inkoop prijs vind ik ern service
Bedankt voor de snelle afhandeling

Antwoord van Scholten Hulpmiddelen B.V.
Een Sky lichtgewicht rollator maar is…
Een Sky lichtgewicht rollator maar is NIET elkaar te zetten en ook zeer slechte service. NOOIT meer bestellen bij Scholten. @ wielen staan aan de bovenkant, terwijl je met 4 wielen moet lopen

Rollator
Gisteren besteld en vandaag in huis
Snelle service en mooie en goede rollator

Antwoord van Scholten Hulpmiddelen B.V.
Snelle levering, en klantenservice reageert snel en correct

Antwoord van Scholten Hulpmiddelen B.V.
Ik kreeg via m’n schoonzus die ook daar…
Ik kreeg via m’n schoonzus die ook daar bij Scholten een rollator had gekocht deze onder ogen omdat wij er ook 1moesten aanschaffen.
Het bijzondere was dat deze rollator geheel in te klappen is ook de voorwielen en achterstanden tot een kompaan geheel.nog nooit gezien.
Alles zag er zo goed en duidelijk uit,echt een hele goede koop en echt niet duur,wij zijn er heel blij mee met dit bedrijf die heel veel artikelen verkoop voor de revalidatie producten ,met snelle levering binnen 1dag.

Rubbers voor loopkrukken
Onze loopkrukken hadden nieuwe rubbers nodig , de oude waren volgens de fisio slicks die snel weggleden , via scholten besteld en de volgende dag in huis , gemonteerd en deze glijden nu niet meer weg. Bedankt voor de snelle levering

Ervaring opklapbare rolstoel
Zijn dan ook zeer tevreden met een opklapbare rolstoel weer naar huis gegaan.

Antwoord van Scholten Hulpmiddelen B.V.
goed stabiel degelijk spul dat er ook…
goed stabiel degelijk spul dat er ook nog mooi uitziet

Antwoord van Scholten Hulpmiddelen B.V.
Snelle levering en geweldig goed product

BEDRIJF OM AAN TE BEVELEN
Besteld, volgende dag in huis, 1product was kapot ik heb gebeld, kreeg 10 minuten later bericht wij sturen u een nieuw product op direct de volgende dag in huis. En zeer zorgvuldig verpakt en netjes geweldig bedrijf

Antwoord van Scholten Hulpmiddelen B.V.
ïK VIND sCHOLTEN hULPMIDDELEN EENHEEL CORRECT EN ERG ZORGVULDIG. HELE…
dEZE ROLLOTOR WERD BESTELD DOOOR ONZE BUURVROUW l tRAAS tROELSTAWEG 295 EN WIJ ZELLF WONEN tROELSTRAWEG 299 4384gp VLISSINGEN.

Gebruikersvriendelijke website
Gebruikersvriendelijke website, goede prijs-kwaliteit verhouding, goede communicatie, zeer goed verpakt en snelle levering. Heel tevreden!