Schoorsteenspecialist Reviews 11

2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Oplichters
Doe massaal aangifte bij de politie aub
Ze veranderen continu van naam en website
Creëren angst en buiten dit uit
Geen factuur loze beloften ,eisen ter plaatse dadelijke betalingen
Strategie met 2 komen om hun oplichtingsspel te kunnen opbouwen
Werd zwaar opgelicht kon gelukkig deel geld via tussenkomst bank recuperen
Deed aangifte politie en economische zaken.
Deze bende moet gestopt worden !

14 november 2025

Blijf weg van deze firma

Blijf weg van deze firma, is een dikke scam. Komen met 2 binnen, eentje om te zorgen dat er zeker betaald wordt. Aan telefoon gevraagd wat het zou kosten, zeiden ze 39 euro. Uiteindelijk 900 euro onmiddellijk moeten betalen. Bespaar jezelf deze miserie. Deze mensen zijn gewetenloos.

17 november 2025

Dit bedrijf heeft ons opgelicht

Dit bedrijf heeft ons opgelicht. Twee jonge mannen kwamen toe met Hollands accent voor het vegen van twee schoorstenen. Ze zouden dit langs binnen doen, zijn uiteindelijke enkel op het dak bezig geweest dus weet niet wat ze effectief gedaan hebben. Rekenen ons nadien het verwijderen van 2 vogelnesten, 4x camera inspectie per schouw en mechanische schoonmaak aan (ook al hadden ze geen elektriciteit nodig als ik hier naar vroeg). Ik moest meteen betalen, blijkbaar een kost van 2280,88 euro. Ik was als vrouw alleen thuis dus durfde niet weigeren. Nadien geen contact meer mee op te nemen. Wij hebben klacht ingediend bij de politie en de consumenten dienst.

8 november 2025

1 ster is te veel

1 ster is te veel.
€1000 betaald om mijn schouw proper te laten maken. Vogelnest, etc.
2x gebeld voor een factuur en plots wordt mijn nummer geblokkeerd.
Ik had beter doorgevraagd voordat ik betaalde.

31 oktober 2025

Hier het zelfde verhaal.

Hier het zelfde verhaal..
nog geen 40min binnen een bedrag van 398€ moeten betalen..
gebeld naar het bureau hij kost ons niet helpen omdat dit onder aannemers zijn (zegt hij) ook geen factuur ontvangen.. en kan ze ook niet meer bereiken..
Deze mensen zeker niet vertrouwen jammer dat ik hierin ben gelopen..

3 november 2025

Charlatans

Charlatans ! Oplichters tot en met ! Loop niet in de val van "vanaf 39,5€" !!! Nederlandse gast rekende voor kuisen van schoorsteen, die volgens hem heel propper was, toch 459€ aan. Dus die vanaf 39.5€ x 9meter + BTW. Schandalig ! Het geleverde attest lijkt me ook niet echt ! De factuur ging via email bezorgd worden, maar zal ook niets worden vrees ik ! Ferm in 't zak gezet door die bedriegers !

30 oktober 2025

Zoals elk ander verhaal

Zoals elk ander verhaal dat je hier leest.

Jongeman, Nederlandse afkomst factureert een torenhoog bedrag. Niets klopt aan de website, BTW nummer bestaat niet, adressen zijn mis, emailadressen zijn allemaal iets anders, etc, etc.

Dure grap... Ik hoop dat ze snel gevat worden.

29 oktober 2025

Oplichters

Oplichters! Rekenen 610euro aan om een schoorsteen van zogezegd 9 meter te kuisen en een vogelnest te verwijderen. Ons nieuw tapijt is ook voor de vuilnisbak, totaal respectloos en ondoordacht omgegaan met vuil werkmateriaal en schoenen. Nu ook totaal niet meer bereikbaar en geen btw nummer. Onvoorstelbaar dat deze oplichters na blijkbaar een aantal jaren (!!) nog steeds hun gang kunnen gaan. Ik wou dat ik eerder naar ervaringen had gezocht, dan was ik gewaarschuwd. Jammer dat deze gewetensloze "firma" nog bestaat. Nooit mee in zee gaan!

22 oktober 2025

Eigenlijk is 1 ster al teveel

15 minuten werk, en 300€ armer...Schandalig is het. 25 jaar ervaring, maar die mannekes die hier binnen zijn geweest komen amper aan de 20 jaar qua leeftijd. Eigenlijk is zelfs 1 ster al teveel. Enkel een attest, geen factuur en de beloofde beelden van de camera gaan ze sturen naar de lucht, want ons mailadres hebben ze ook niet genoteerd.

22 oktober 2025

Pure oplichting !!!

Pure oplichting !!!
Ze zijn maar heel even binnen , ze rekenen van alles aan die je niet weet of ze het effectief gedaan hebben en je kan je kachel niet gebruiken want ze sluiten de buis niet aan .
De andere flexibel hebben ze kapot getrokken en wilde dat volgende week komen herstellen voor 400€ .
Je krijgt geen bewijs van reiniging en je kan ze 10min na vertrek al niet meer bereiken 😡😡😡.
Een absolute afrader .
Spijtig dat ik geen 0 kan geven .
Politie is verwittigd en klacht neergelegd

10 oktober 2025

Pure oplichterij en dus zeer slechte…

Pure oplichterij en dus zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Ze rekenen €850 voor nauwelijks 15 minuten werk, zonder vooraf duidelijke tarieven te communiceren. Ondanks beloften sturen ze geen factuur. Ik zou dit bedrijf ten zeerste afraden en adviseren om hier niet mee in zee te gaan. Wij hebben ons dossier van hen in ieder geval doorgegeven aan de politie. Hopelijk meer hierna.

7 oktober 2025

Is dit jouw bedrijf?