En service ud over det sædvanlige. Er blevet kontaktet flere gange af sælger både før og efter køb, med hjælp til problemer og om alt var ok. Kæmpe anbefaling af Cupra Amager herfra.
Bedrijf heeft geantwoord
Kom ind til et serviceeftersyn der skulle have kostet 1600 og gik derfra med en merudgift på over 2000, som jeg føler mig overtalt til at sige ja til. Det, der dog ærgrer mig mest, er at jeg efter ser... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Var til service med min bil hos Bilhuset Allerød og her virkede alt upåklageligt lige fra booking til afhentning af bilen. En ting bør fremhæves: Det var en video, som mekanikeren sendte, så jeg kun... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Købte ny bil for 1 uge siden i Svendborg afdelingen. Vildt god oplevelse og en rigtig dygtig og engageret sælger. Er mega glad for min “nye” Seat Ibiza .. Absolut ikke sidste gang jeg handle... Toon meer
Park Alle 355, 2605 , Brøndby, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Forfærdelig oplevelse. man glemte at fastspænde hjulbolte efter udskiftning af bremser.

Antwoord van SEAT Danmark
Som altid en super god service, og godt veludført arbejde

Antwoord van SEAT Danmark
Virkelig god service. Der er rigtig god kommunikation og man føler sig tryg i købsoplevelsen.

Antwoord van SEAT Danmark
altid godt at komme derude hos seat de er venlige og imødekommende - og alt virker iorden

Antwoord van SEAT Danmark
Meget fint modtagelse og professionel behandling

Antwoord van SEAT Danmark
Hurtigt betjening, låne bil, dejlige lokaler, smilende personale og god service

Fik den bedste hjælp
5 Stjerner herfra

Antwoord van SEAT Danmark
Der blev lavet det der skulle og til aftalt pris.
Desværre lidt lang ventetid på værkstedstid.

Antwoord van SEAT Danmark
Kunne få kaffe/te/kakao imens man venter.
Kunne leje bil
Smilende/ venlig personale

Antwoord van SEAT Danmark
Det er nok den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet selv om jeg ikke engang endte med at skulle have en tid gad han stadig med glæde og besvare alle mine spørgsmål jeg havde og var helt ærlig omkring dem.det kan sku ikke blive bedre!

Rigtig god service 👍 og flot arbejde udført 👍

Antwoord van SEAT Danmark
Jeg har sjældent oplevet så mange problemer med en bil som med vores SEAT Leon Hybrid fra November2020. Det har været en lang parade af fejl og defekter, som ingen ny bil burde have – og slet ikke en bil i denne prisklasse.
Bakkameraet er blevet skiftet to gange, rattet én gang, tre defekte baksensorer er blevet skiftet (snart nummer fire da den melder fejl igen!), snart en elektrisk bagklap arm og et nyt bakspejl pga. opvarmningsfejl. Derudover har bagdysen svigtet to gange, og selv ladelåget har været defekt. Oven i det viste det sig, at 12-voltsbatteriet var dårligt, hvilket en dag resulterede i, at bilen gik helt død og efterlod vores familie strandet på Molslinjen. Meget få af defekterne blev dækket af garantien perioden, og resten har desværre været dyre lærepenge for os. Det er både uacceptabelt og pinligt for et mærke, der hævder at stå for kvalitet og pålidelighed.
Til gengæld vil jeg gerne rose Koch Biler i Viby, som har stået for alle reperationer og har gjort deres bedste for at hjælpe os igennem alle problemerne. Servicen dér har været i top – desværre kan det bare ikke veje op for den elendige kvalitet, SEAT har leveret. Vi forventede bestemt ikke at der kunne være så mange fejl i en ny SEAT Leon.
Alt i alt en rigtig øv og ærgerlig oplevelse.

2 gange har der været problemer med at få dæk hjem i tide til dækskifte

Antwoord van SEAT Danmark
Lees meer over geverifieerde reviews.