SEAT Danmark Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg får altid en rigtig god behandling og en super service, og de aftaler der er gjort bliver overholdt, er der noget uventet bliver jeg altid kontakte om det evt uforudsete, der er aldrig blevet lav... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Havde en aftale ved Kolding autocentral 7.20 til en udskiftning af megatronik som tar 4 timer bilen blev afleveret som aftalt og jeg fik en låne bil kl 14 blev jeg ringet op at de havde glemt at besti... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En service ud over det sædvanlige. Er blevet kontaktet flere gange af sælger både før og efter køb, med hjælp til problemer og om alt var ok. Kæmpe anbefaling af Cupra Amager herfra.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var til service med min bil hos Bilhuset Allerød og her virkede alt upåklageligt lige fra booking til afhentning af bilen. En ting bør fremhæves: Det var en video, som mekanikeren sendte, så jeg kun... Toon meer

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

59 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god betjening og vejledning

Det har helt igennem været en god oplevelse.

1 november 2024

Hej Anita,

Tusind tak for din henvendelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft en helt igennem god oplevelse hos os. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

Sabrina,

Præcis

Præcis, professionel og super service hver gang.

23 oktober 2024

Hej Lene,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os utroligt meget at høre, at du har oplevet en præcis og professionel service på værkstedet.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden god gang! Rigtig god dag!

Venligt og forekommende personale

Venligt og forekommende personale. Alting er iorden og også til den rigtige pris. Jeg stoler 100 % på dette værksted.

23 oktober 2024

Hej

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse på vores værksted og at du er tryg ved at efterlade bilen i vores hænder.

Sabrina,

Optrækkeri

Der er kommet en opdatering af Seat app.
Man køber en forholdsvis dyr bil - terraco . Efter 2 år skal man betale for appen - 539 kr pr år - optrækkeri af værste skuffe og nok til man IKKE hverken anbefaler eller køber Seat igen

24 oktober 2024

Hej Frede,

Vi er utroligt kede af at høre dine frustration over, at der er omkostningerne forbundet med appen, og det er selvfølgelig ærgerligt, at dette har påvirket din oplevelse negativt.

Hvis der er noget, som du ønsker at uddybe eller har nogen spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på info@seat.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Søren Christensen fra Skoda/Semler på…

Søren Christensen fra Skoda/Semler på Amager var top professionel og gav os god service i forbindelse med leasing af ny bil. Den blev leveret i god tid i forbindelse med opsigelsen af vores gamle. Vi kan klart anbefale at tale med ham når i skal finde jeres nye bil!

20 oktober 2024

Hej Tobias,

Vi sætter stor pris på din anmeldelse. Det glæder os, at du havde en god oplevelse hos os, hvor du blev mødt af imødekommende og service-minded personale.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang!

Sofie,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og kanon oplevelse ved…

Super service og kanon oplevelse ved leasing af bil hos SEAT, kan varmt anbefales!!

11 oktober 2024

Hej Casper,
Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi takker mange gange for besøget, hvor det glæder os, at du havde en kanon oplevelse med super service.

Seat.

service

Altid pålidelig arbejdet bliver udført efter ønske og så er det dejlig at tidsplanen altid bliver overholdt

8 oktober 2024

Hej Yvonne,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os utroligt meget at høre, at der blev udført et pålideligt arbejde efter dit ønske, samt at arbejdet blev udført til tiden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid søde og hjælpesomme.

Altid søde og hjælpesomme.
Fik hurtigt skiftet slite dæk med nye.

10 oktober 2024

Hej Sarah,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os utroligt meget at høre, at du fik en hurtigt tid til at få skiftet dine dæk, samt at du blev taget godt imod af søde og hjælpsomt personale.

Effektivitet

Opmærksomt og venligt personale. Effektiv indsats fra en dedikeret tekniker ved garantireparation på brugt Seat. Alle aftaler overholdt til punkt og prikke og problemet blev løst. Her handler jeg meget gerne igen.

1 oktober 2024

Hej Peter,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os utroligt meget at høre, at du havde en god oplevelse på værksteder, hvor der blev lagt en effektiv indsats, og alle aftaler blev overholdt.

Vi takker mange gange for dit besøg, og ser frem til at tage imod dig igen ved næste lejlighed!

God service.

Fantastisk og meget serviceminded personale. En fornøjelse.
Godt vente-lokale med kaffe/ blade, men også mulighed for cykeludlejning eller lånebil.

7 oktober 2024

Hej Lone,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft en god oplevelse på værkstedet, hvor du er blevet taget imod af serviceminded personale, samt at du kunne nyde godt af faciliteterne.

Vi takker mange gange for dit besøg, og ser frem til at tage imod dig igen ved næste lejlighed - vi sørger for at have kaffe klar på kanden.

Håbløst på en hver måde.

Håbløst på en hver måde.
Ingen svare på e-mail.
Sløv betjening.
Service udføres ikke som aftalt.
Den der modtager bilen og dem der udføre arbejdet taler ikke sammen.
Påstår de ringer men gør det ikke.

1 oktober 2024

Hej Torben,

Vi er utroligt kede af at høre, at du ikke er tilfreds med den service, som du modtager fra værkstedet.

Hvis du ønsker at indgå en dialog er du meget velkommen til at skrive til os på info@seat.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service. Føler mig velkommen, som om de kender mig, og enda til en rimelig pris

3 oktober 2024

Hej Per,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har oplevet en super service ved dit sidste besøg, og at du føler dig velkommen på værkstedet.

God service behalige personale

16 september 2024

Hej Klaus,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os utroligt meget at høre, at du har oplevet en god service og behageligt personale ved dit besøg.

Vi ser frem til at kunne tage imod dig igen!

Altid god service

Altid god service fra personalet og gode faciliteter når man venter på bil.

2 oktober 2024

Hej Torben,

Tak for den flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på!

Vi er utroligt glade for at høre, at du altid oplever en god service fra personalet, og at du synes om faciliteterne.

Vi takker mange gange og glæder os til at tage imod dig igen ved næste lejlighed!

Mathilde, SEAT

Bedste salgsoplevelse

Bedste salgsoplevelse. Fra den venlige kundeservice til den specielle udlevering af bilen. Kan kun anbefales herfra.

13 september 2024

Hej Ismail,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Stort tillykke med din nye SEAT!

Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med købet af din nye bil.

Vi håber, at du får mange gode ture i din SEAT!

Meget fin service hos SEAT

Lige fra min bil blev indleveret til reparation og fejlen blev fundet og rettet, oplevede jeg udelukkende en meget fin behandling. Både i modtagelsen, med opfølgende informationer - f.eks. via korte, forklarende videosekvenser af arbejdet - til udlevering af bilen. Igen med fyldestgørende forklaringer. Også ved installeringen af "MIN SEAT" var der meget fin hjælp at hente. Derfor fem stjerner :-)

25 september 2024

Hej Dorte,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces, og at du er tilfreds med det udførte arbejde.

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag,

Nina,

God betjening af salgsafdelingen

2 oktober 2024

Hej Kirsten,

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi takker mange gange for besøget, hvor det glæder os, at du havde en god oplevelse med god betjening fra salgsafdeling.

Seat.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som altid en god service og til prisen…

Som altid en god service og til prisen som tilbudt

25 september 2024

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag,

korekt

god kaffe og flinke menesker og holder det de lover

5 september 2024

Hej Kai,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft en god oplevelse, hvor alt forløb efter planen, og alle aftaler blev overholdt.

Vi glæder os til at tage imod dig igen - vi sørger for at have kaffe på kanden