Snap de zure reviews niet, had binnen een week al meerdere leuke contacten en met 2 zelfs al een sexdate. Tips: - Laat ChatGPT je openingen schrijven obv van de profieltekst van de dames, alle... Toon meer

Ook ik ben erin getrapt en totaal niks nieuws meegemaakt dan wat hieronder staat. 75 Euro armer en na 3 weken meer dan 200 rode kruisjes. Waardeloze site. Ik heb 1 reactie gehad, die vrouw had net haa... Toon meer

Waardeloze site. Met slechte nauwelijks aan te passen zoek filters. Ondanks het feit dat je profiel bestaat uit standaard (niet altijd aansluitende) keuze opties. Voor dat je "lid" bent heb je dage... Toon meer

1. Relatiebureau
  2. Volwassenen dating service
  3. Sexshop

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Second Love ♥ vreemdgaan- en datingsite voor mannen en vrouwen. Ook stiekem overspel plegen? ♥ Schrijf je gratis in

1,7

Zeer slecht

Deze website is uit op het kapotmaken…

Deze website is uit op het kapotmaken van huwelijken en eventuele kinderen van dat huwelijk. Ze richten daarmee veel schade aan in de maatschappij en daarmee ook aan de kosten die het met zich meebrengt door een toename van jeugdproblemen en jeugdzorg. Secondlove weet niet wat liefde is al denken zij het te weten. Liefde is dat je trouw blijft aan je partner door dik en dun. Dat is zelfopofferende liefde! Ga niet met Secondlove in zee! De bijkomende problemen en schade zal voor je eigen rekening zijn!

19 juli 2025

chatbots oplichting SL

bijzonder om te constateren dat je eigenlijk geen reacties krijgt op een profiel. Pas enkele dagen voor verloop van de betaalperiode leek er beweging te komen, maar alles wijst op een chatbot. Toen ik dat schreef, kwam er wel een reactie maar die sloeg ook nergens op. Kortom mensen, SL is pure oplichting. Trap er niet in. Ik had een soort van extern mailadres in mijn advertentie gezet en werd daarop "gewaarschuwd". Vervolgens in mijn profiel heb ik gewaarschuwd voor SL oplichting. Zonder enig bericht is daarna mijn account gewist. Dit bevestigt de dubieuze handelswijze SL.

1 juli 2025

NoPain=NoGain

Ik 'denk' dat het grootste probleem van Second Love is, is dat de mannen wel en de vrouwen niet betalen. Omdat het de vrouwen het letterlijk niets kost maakt het ook niet uit OF ze en HOE ze reageren. Als de NoPain = NoGain-regel voor beide partijen het zelfde zouden zijn de vrouwen de Site en de mannen op de Site serieus zouden nemen. Het is dat de vrouwen geen mannelijk geslachtsdeel hebben anders zouden ze hun mannelijke geslachtsdeel uit hun broek lachen.

30 juni 2025

1 grote fake bende .

1 grote fake bende ., als man word je vooral bezig gehouden door betaalde medewerkers, heel soms zit er echt een zoekende dame tussen.. maar mensen , trap er niet in .

Zonde van je geld.

13 juni 2025

Nadat ik me aangemeld had heb ik even…

Nadat ik me aangemeld had heb ik even rondgekeken en mijn profiel ingevuld zoals anderen dat hadden gedaan.
Ik merkte dat mijn tekst was aangepast maar deze was niet tegen de regels dus paste de tekst wederom aan zoals ik deze oorspronkelijk had geplaatst en benaderde de klantenservice vanwaar de eerdere wijziging? Er volgde excuus voor de onrechtmatige inmenging EN mijn account werd geblokt!! Wat een baggersite

4 mei 2025

Content creators

Een paar keer reactie gekregen en bij doorvragen kreeg je het idee dat er "content werkers" aan de slag zijn.
Dus helemaal geen vrouwen, maar jou bezig houden..............

15 november 2024

1 grote oplichtersbende

1 grote oplichtersbende. Zelfs bij vroegtijdige beeindiging van je betaald profiel waarbij zowel uit de voorwaarden blijkt maar ook na het ontvangen van een schriftelijke bevestiging dat je een deel van het betaalde geld retour krijgt gebeurd er niets. Bij schriftelijke navraag wordt er niet eens meer gereageerd. 1 grote oplichting, trap er niet in

4 maart 2025

Niet doen!

Ik sluit mij aan bij andere critici. Het lijkt er sterk op dat er fictieve profielen gebruikt worden om mannen te lokken. Wil je als man contact zoeken moet je betalend lid zijn en dat is erg duur. Vrouwen daarentegen kunnen kennelijk zonder te betalen meedoen? Talloze contactverzoeken aan dames blijven onbeantwoord. Dames kunnen zich qua profieltekst alles permitteren maar mannen worden al heel snel aangesproken of geblokkeerd vanwege ‘taalgebruik’ of ‘discrimminatie’.
Ik dacht dat als een aanbieder fictieve profielen aanbiedt hij daarvoor een disclaimer op de website moet zetten en tevens moet vermelden dat afspraakjes met deze profielen niet mogelijk is. Die heb ik niet gevonden. Ik probeer al jaren, af en aan, een leuke date te vinden. Kostte een flink bedrag met 0 resultaat. Voel me ‘genaaid’.

1 februari 2025

Als man zie je alleen geblurde foto's…

Als man zie je alleen geblurde foto's van de vrouwen, zelfs als je een betaald abonnement hebt.
Waarom kunnen vrouwen wel meer zien?
Ik heb via SL al jaren geleden een hele fijne vriendin gekregen. Maar als ik nu kijk wat ik als man nog kan zien voel ik mij zwaar gediscrimineerd en uitgebuit. Tinder doet dat overigens ook.
Ik was er nu even. Maar als man ga ik maar weer met haast weg. En deze keer geen betaald abonnement.

19 december 2024

Zijn de leden echt

Zijn de leden echt? Je stuurt berichtjes,
nooit reactie. Bovendien is deze service heel duur.
Veel te duur om berichten te sturen waar nooit reactie op komt.
Jaren geleden hier ook lid geweest, het was toen veel minder "fake"

16 november 2024

Dit is echt een waardeloze site

Dit is echt een waardeloze site, of eerder een bedrieglijke. Eén goede raad blijf er van weg. Vermoed vooral fake personen aan de andere kant, ze wijzen je altijd af zelfs zonder naar je profiel te kijken, dus....

6 november 2024

Het is een ramp met secondlove

Het is een ramp met secondlove. Ik ga een opsomming geven:
- zeer manonvriendelijk
- altijd dezelfde profielen die online staan en ogenschijnlijk nooit daten. De vraag is hier of het echt wel dames zijn of eerder personeel van de app zelf.
- de nieuwe app met het aanvragen van contact is helemaal een ramp en werkt voor geen meter.

Kortom, nutteloze geldverkwisting voor de mannen.

3 november 2024

Veel vrouwen met avatars of getrouwd

Aangemeld bij Second love en betaald. Echter op site staan veel vrouwen met avatars of zijn getrouwd. Geen goede indruk dat alles achterbaks is en niks gaat gebeuren op een berichtje sturen! Inderdaad dat klopte en binnen 14 dagen aanmoedig herroepen (wettelijk verplicht) maar geen bedrag terug ontvangen of berichtje, dus oplichting van second love. ACM moet klanten beschermen als Second love dit niet gaat doen. Dus wordt geen lid dat scheelt geld en toch geen echte dates! Een zeer slechte ervaring, wees alert!

28 oktober 2024

2 maanden lid geweest met een open…

2 maanden lid geweest met een open profiel. En iets van 50 leuke berichten gestuurd met maar 1 reactie terug. Mijn profiel is in 2 maanden 4 keer bekeken.

Begin er niet aan mensen!

Na 2 maanden schrijven ze stiekem, onopvallend en zonder info maandelijks een bedrag van je rekening! Ik heb hier nooit toestemming voor gegeven!

Die dame die ik sprak werd elke dag tientallen keren benaderd met berichtjes van mannen, dus voor de dames is dit wel een aandachtswalhalla.

25 oktober 2024

Zielige vertoning

De suggestie wordt gewekt dat de site er is voor getrouwde mannen en vrouwen die een spannende relatie naast hun partner willen . Wat ik echter tegenkwam waren vrouwen die letterlijk sexverslaafd zijn (dus letterlijk wekelijks met meerdere mannen naar bed gaan, waarbij de man dan telkens de hotelkamer moet betalen), vreemdgaan omdat het mag/zo is afgesproken met de partner, uit zijn op wraak op hun partner, meerdere langdurige relaties via SL hebben gehad, etc. Ik was er nog geen eentje tegengekomen die voor het eerst op SL was en allemaal hadden ze een 'raar' randje of beter gezegd, ranzig randje. Je moet ervan houden, maar voor mij was het na een paar ervaringen genoeg. Het is plat, simpel en ordinair. Dus verwacht hier niet die leuke, charmante buurvrouw die voor langere tijd buiten de lijntjes wilt kleuren. Het zijn profi's die op deze manier genieten van het enorme aanbod aan mannen. Dus zelfs de meest dikke vrouwen, vinden zichzelf woest aantrekkelijk, omdat ze tientallen berichten per dag ontvangen en zo het gevoel krijgen dat ze aantrekkelijk zijn. Nogal triest allemaal.

1 oktober 2024

Het nieuwe systeem geeft de vrouwen…

Het nieuwe systeem geeft de vrouwen alleen nog meer mogelijkheden om de mannen te negeren en de mannen hebben er geen mogelijkheden bij te krijgen. Je vraagt je af waarvoor je betaalt.

12 september 2024

Ondanks annulering automatische incasso’s

Ik begrijp nu de negatieve reviews wel van deze site, ik had pas 1 1/2 jaar later door dat er automatisch geld werd geïncasseerd ondanks dat ik het abonnement stop had gezet Ik heb nooit gebruik gemaakt van deze site en gevraagd of ze het geld terug willen storten maar dat gaan ze niet doen.

Elke maand €37 voor wat?

1 juli 2024

Schaamteloos dit

Schaamteloos dit, gewoon het pushen van vreemdgaan
Degene die dit bedenken en uitvoeren zijn duivels en moeten zich op een dag verantwoorden voor zoiets laags als dit.

9 juni 2024

Is dit jouw bedrijf?