Leugens en onprofessioneel!
Na de 1e week al spijt. Expliciet om ruimte voor een vrachtwagen gevraagd ivm verhuizing. Er werd Ja, geen probleem! gezegd en de autos op de parkeerplaats zouden nog weg gaan. Nou, het word alleen maar voller met stoffige autos, busjes en campers die nooit verplaatst worden. De beheerder ook nooit in staat om zelf een vraag te beantwoorden. En ik heb nog geen dag het gevoel gehad dat mn spullen hier veilig zouden staan. Mede omdat de beheerder een master code heeft die ALLE boxen gewoon kan openen zonder dat je het weet. Persoonlijk vind ik dat echt niet oké. Ik heb mn spullen zo snel mogelijk weer weg gehaald. Ik voel me behoorlijk opgelicht en genaaid door dit bedrijf. Had graag mn contract ontbonden willen hebben maar dat doen ze toch niet dus ik heb voor veiligheid gekozen en betaal nu dus dubbel. Zó slecht vind ik ze. De concurrent, box inn is ruimer, vriendelijker, goedkoper én gewoon 100x beter!
(google maps pleegt censuur door negatieve posts niet te accepteren dus daarom maar hier!)