Selva Travel Reviews

4,6

Fijne manier van reizen. Perfecte hotels, chauffeur ruim op tijd aanwezig. Veel vrijheid. Boeiend programma.

Goed geregelde reis door Kenia met gezin gemaakt. Goed advies over accomodaties en plaatsen gehad. Leuke activiteiten geregeld. Snelle efficiënte communicatie met Selva Travel. Informatie vooraf k... Toon meer

1. Touroperator

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Dé specialist voor individuele maatwerkreizen naar Latijns-Amerika en Oost-Afrika

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Persoonlijk Panama

Cindy en Eric hebben samen met ons een rondreis door Panama samengesteld van drie weken. Ze woonden zelf enkele jaren in Panama en kennen het land heel goed waardoor we in prachtige gebieden en op bijzonder mooie locaties terecht kwamen. Panama is een heel divers land. Warme en koele gebieden; hoge bergen en schitterende tropische stranden. De helft van de tijd brachten we door in de hooglanden: Santa Fe; Boquete; Volcan. De temperatuur van maximaal 25 graden is geweldig prettig voor allerlei buiten activiteiten zoals wandelen, fietsen (uitstekende e-bikes met dikke banden) vogels en dieren spotten met gids, zip-line, canopy walk etc. We hebben een auto gehuurd en zelf gereden. Dat is heel goed te doen. Onze ervaring is dat Panamezen rustig rijden, de kwaliteit van de wegen is goed. Straatnamen en “ANWB” borden kennen ze amper. De app op je telefoon “WAZE” is onmisbaar om de weg goed te kunnen vinden. Hiervoor heb je een Panamese simkaart nodig. De meeste Panamezen spreken naast Spaans goed Engels/Amerikaans. In Panama-city is Uber een uitkomst, betrouwbaarder dan de gele taxi’s en voordelig.

20 maart 2020

Antwoord van Selva Travel

Bedankt Hendrik, hopelijk tot een volgende mooie reis!

Geweldige rondreis (Selva Travel) met huurauto door indrukwekkend Panama

Selva Travel heeft een geweldige rondreis voor ons door Panama georganiseerd. Ze kennen het land als geen ander (hebben er ook gewoond), en hadden een mooie gevarieerde route en fantastische plekken voor onze overnachtingen gevonden. Alles was perfect in orde, het contact verliep altijd uitermate prettig.
Het was een mooie balans tussen natuur en cultuur. We genoten van de vrijheid met onze auto en de aangename verrassingen als we weer op het volgende mooie droomplekje uitkwamen. We hebben veel tochten door het oerwoud kunnen maken, met ontdekkingen van kleurrijke gifkikkers, transparante vlinders, orchideeën, luiaards en nog veel meer, en genoten van de historie in Panama Old City en de charme van kleine plaatsjes en oude kerken onderweg. We voeren met dolfijnen om ons heen, snorkelden met kleine haaien, roggen en schildpadden onder ons, en genoten van de Panamese keuken. Wat wil je nog meer? Cindy en Erik, het was top georganiseerd: hulde!

25 februari 2020

Antwoord van Selva Travel

Heel fijn te horen, dank jullie wel :)

Een geweldige reis door Colombia

Selva Travel heeft zijn Colombia Natuurreis helemaal naar onze wensen aangepast. Het is een prachtige reis geworden met een gebalanceerde combinatie van natuur en cultuur.
Met name Los Llanos en Reserva Sanguare hebben we als geweldig ervaren. Ook de steden Bogota en Cartagena waren ontzettend leuk.
Alle verplaatsingen en overnachtingen waren door Selva Travel tot in de puntjes geregeld.

19 februari 2020

Antwoord van Selva Travel

Dank jullie wel, heel fijn te horen :)

Onze reis Guatemala Honduras en Belize

Net terug van onze reis en het was fantastisch.
Vanaf de eerste mail voel je dat er met ervaring wordt georganiseerd. Het kontakt met Eric was vlot en aangenaam .
Alles was tip top in orde van chauffeur tot gidsen. Vervoer altijd stipt. Ze zijn bereikbaar als je ze nodig hebt. Zo was onze reis zonder zorgen,
Een dikke pluim voor hen en wij hadden een onvergetelijke reis in deze prachtige landen.
Mia en co

9 februari 2020

Antwoord van Selva Travel

Beste Mia en co, geweldig om te horen dat jullie ene fantastische reis hebben gehad. het zijn ook top landen voor een super vakantie.
Tot de volgende keer, groeten Eric en Cindy Selva Travel

Selva Travel heeft voor ons een heel…

Selva Travel heeft voor ons een heel mooie reis samengesteld. Groot pluspunt is het persoonlijke contact en het feit dat ze heel goed naar je wensen luisteren. Dit levert unieke persoonlijke reis op waar wij met heel veel plezier op terugkijken.

5 november 2019

Antwoord van Selva Travel

Hartelijk dank voor jullie mooie feedback en super dat jullie een geweldige reis in Kenia hebben gehad. Ook bedankt namens Milton. Tot de volgende keer.

Safarireis Tanzania: precies op maat.

Ik heb net in oktober een safarireis naar Tanzania gemaakt. Na het kenbaar maken van mijn wensen en veel heen-en-weer e-mailtjes heb ik precies de reis gekregen, die ik me had voorgesteld. Advies: begin bijtijds met plannen!! Selva Travel regelt het voor je!!

5 november 2019

Antwoord van Selva Travel

Ja het was even een puzzel om alles perfect voor elkaar te krijgen en dat maakt het zo leuk. Fantastisch om te horen dat je genoten hebt in Tanzania. Tot de volgende keer

Onze reis naar Guatemala en Belize…

Onze reis naar Guatemala en Belize geboekt bij Selva Travel. Super klantgericht en vriendelijk. Snelle response. In beide landen een contactpersoon die beide in de eerste dagen dat je in het land verblijft al contact me je leggen en continue bereikbaar zijn voor allerhande vragen. Werkt perfect! Als wij weer richting Midden-Amerika c.q. Afrika gaan, dan gaan wij zeker de reis weer vastleggen in samenwerking met Selva Travel.

9 oktober 2019

Antwoord van Selva Travel

Hartelijk dank voor jullie reactie en helemaal top dat jullie het geweldig naar jullie zin hebben gehad. Tot de volgende keer. Groeten Eric en Cindy

Goede communicatie en fijne organisatie

Wij hadden een schitterde verblijf op San Blas in Panama. Normaal boek ik alles zelf, maar deze trip kon ik zelf niet goedkoper regelen. De communicatie met Eric is ook zeer goed. Hij geeft je alle informatie die nodig is, zelfs als je niet heel je reis bij hem boekt. Superbedank! Wij hebben echt genoten.

3 september 2019

Antwoord van Selva Travel

Dank je wel Krista, het was een plezier om het voor jullie regelen!

Perfect geregeld!

Ze hebben goed meegedacht bij de planning van de reis. Alles was perfect geregeld. De taxi's en de begeleiders bij de activiteiten stonden elke keer precies op de geplande tijd klaar. We hebben een mooie reis gehad.

1 september 2019

Antwoord van Selva Travel

Fijn te horen, hopelijk tot de volgende mooie reis!

Uitstekend geregeld onze reis naar Guatamala en Belize

Wij hebben een reis door Guatamala en Belize gemaakt met ons gezin van 6 personen, deels door vrienden georganiseerd en ons eigen verblijf hebben we door Selva Travel laten verzorgen. Goede, betrouwbare, flexibele organisatie en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Bij vragen waren ze goed bereikbaar Alle transfers waren prima geregeld, goede tips gekregen. Als wij weer een reis plannen naar Latijns Amerika of Oost Afrika gaan we zeker weer naar Selva Travel, een aanrader.

26 augustus 2019

Fijn te horen! :)

Goed georganiseerde reis door Colombia

We hebben een geweldig vakantie in Colombia gehad, met dank aan Selva Travel!!
Zeer betrouwbare reisorganisatie, goede prijs kwaliteitsverhouding. Alles is mogelijk, reageren snel op elke vraag. Je kan de reis naar jouw eigen ideeën inrichten. Je komt samen met hen tot jouw ideale plan en invulling. Alles perfect volgens plan verlopen, TOP!!

25 augustus 2019

Dank je wel!

Avontuurlijke, afwisselende en goed georganiseerde reis Panama

Echt een fantastische reis gehad!
Wat een mooi en fijn land is Panama!
Ook de volgorde en lengte van verblijf op elke plek was precies goed. Mooie afwisseling van activiteiten.
Alle 4 gezinsleden vonden het een van de mooiste reizen/ vakanties ooit.
Dankzij jullie goede adviezen en organisatie!

12 augustus 2019

Dank je wel!

San Blas en Ciudad Perdida

Wij hebben een deel van onze reis naar Panama-Colombia-Ecuador laten organiseren door Selva travel (San Blas eilanden en Ciudad Perdida trekking). Alles was piekfijn geregeld en bovendien kregen we een hoop tips voor de rest van onze reis. Niks op aan te merken!

31 juli 2019

Antwoord van Selva Travel

Fijn te horen Kristof, dank je!

Met Selvatravel wordt je reis bijzonder.

Selvatravel heeft onze reis naar Colombia georganiseerd, en daarbij heel goed naar ons geluisterd en gekeken. Alles was tot in de puntjes geregeld. Het feit dat er iemand in het land zelf aanwezig was als zich calamiteiten voor zouden doen gaf extra rust zodat we onze avontuurlijke reis heel ontspannen konden beleven. Soms kwamen we voor verrassingen te staan, maar die waren altijd aangenaam.

24 juli 2019

Dank je wel Trudy!

Galapagos reis

Door Selva prima geholpen bij het samenstellen van onze reis naar de Galapagos eilanden. En de uitvoering liet eigenlijk niets te wensen over. Alleen was er geen informatie over het fooiensysteem op onze cruiseboot. Daar werden we door verrast. Selva gaat met deze opmerking aan de gang zodat toekomstige klanten beter geïnformeerd kunnen worden.

3 juli 2019

Antwoord van Selva Travel

Fijn dat jullie het naar jullie zin hebben gehad en inderdaad nogmaals dank voor de tip!

Guatemala & Belize

Héél persoonlijke aanpak van onze reiswensen en prima in elkaar gestoken. Ter plaatse goed opgevangen door de lokale reisagent. Iets meer voorafgaande communicatie met de reisagent in Guatemala had ons fijne reis nog een ietsje aantrekkelijker kunnen maken.

25 juni 2019

Antwoord van Selva Travel

Dank jullie wel voor de tip, hopelijk tot de volgende mooie verre reis!

Wij hebben Selva Travel vanaf het…

Wij hebben Selva Travel vanaf het eerste contact tot en met de afhandeling van reispapieren en formaliteiten ervaren als een zeer attent, klantvriendelijk, felxibel en betrouwbaar reisbureau met een uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding van het aanbod.

24 juni 2019

Antwoord van Selva Travel

Hartelijk dank, fijn te horen!

2/2019 boekten we een 5-daagse in de…

2/2019 boekten we een 5-daagse in de AMAZONE (Colombia)
Het was tip top in orde en onvergetelijke plaatsen om te overnachten. De trip was 100% goed georganiseerd.
Er was geen enkele onaangename verrassing .
Zowel de locaties als Selva Travel durf ik 100 % aan te bevelen.

Lief Adriaensen 23/3/2019

23 maart 2019