Jag köpte en film som inte gick att starta från någon av mina enheter. När jag försökte reklamera så fick jag höra att det inte går eftersom jag tryckt på playknappen. Att filmen inte startade spelade... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Hyrde en film i påsk, gick inte att spela upp den trots vi gjort allt rätt. Har försökt reklamera mina pengar , men får ingen respons alls. så oerhört dåligt och de borde skämmas att luras o inte beta... Toon meer
Hyrde film som efter några minuter och sedan till och från buffrade och frös. Använde inte Chrome och har aldrig haft problem med andra filmstreamingföretag. Likväl vill de påskina att jag skulle sökt... Toon meer
Det eneste som gikk fint var betalingen. Alt de bryr seg om. Jeg er veldig opptatt, hadde tid til å se en film, men filmen ville ikke spilles i det hele tatt. De ber deg laste ned ekstra nettlesere fo... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hyr eller köp filmer som du streamar online eller laddar ner offline. Här betalar du bara för det du tittar på. Inga abonnemang eller bindningstider.
Contactgegevens
Zweden
- www.sfanytime.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Horribelt
Okej, skulle ha läst igenom kommentarerna innan jag hyrde en film hos SF anytime. Jag hade stora problem med att filmen hackade och att filmen frös men att ljudet fortsatte. Vilket sjukt irriterande...
Skulle nog aldrig någonsin rekommendera den här appen för någon. Vilket är lite synd med tanke på att SF anytime ändå har ok till utbud av filmer. Men här har företaget tydligt satt måttet för kvantitet snarare än kvalité.
Ljudet hackar till ganska ofta
Ljudet hackar till ganska ofta, förstör film upplevelsen för mig som bryr mig om ljud. Min son o fru är inte lika känsliga. Har googlat problemet 100 gånger men hittar ingen lösning. Kör på en LG snart tv som är relativt ny.
Fullständigt USELT!!!!
Fullständigt USELT!!!!
Hur kan man gå från ett fungerande system till något som är så långt ifrån användarvänligt som tänkas kan?!!
Allt annat på marknaden jobbar för att det ska vara logistiskt lätt för kunden, men inte här!
Vill man inte tjäna pengar, ens på oss som är villiga att betala?!?
GÖR OM! GÖR RÄTT!!
Helt otroligt att man inte kan spola…
Helt otroligt att man inte kan spola framåt eller bakåt när man ser en film på appen. Enda streaming tjänst jag varit med om som inte har den funktionen .. skärp er och fixa det..
Bad app! Does not work as expected
Have bought a film because my daughter wanted to watch. The problem was I could not cast to my TV. After tried three devices, I gave up. Just want to add a note here that there is nothing wrong with my device setting or network, because my YouTube or other app can cast to my TV.
Finally no other choice but tried to play it on my laptop, however, the movie could not be played as a black background was running forever. Restarted my computer, same…
What a waste! Spending a whole evening struggling for this. Never buy any movie there!!!
URUSELT!!!
URUSELT!!!
Det går inte att se på de inköpta filmerna. Det fryser och hackar om vartannat. Pengarna i sjön med andra ord.
Filmerna bara laggar och när man då…
Filmerna bara laggar och när man då startar i så försvinner ljudet.... Riktigt usel app
Filmer laggar
Glömmer att filmerna ofta laggar på SF Anytime, men blir varse var och varannan gång. Välj en annan streamingtjänst istället.
Jag fattar inte varför så många klagar…
Jag fattar inte varför så många klagar på kvalitén när ni tittar. Jag har en LG smarttv och för mig har det aldrig krånglat. Perfekt bild och ljud. Varför jag bara sätter 3 st stjärnor är för att många filmer som jag har hyrt är rena B-filmer. Så dåliga och långtråkiga. Bara några filmer som varit bra. Pga att man betalar, så hade det inte skadat med bättre utbud. Sedan att nya filmer kostar över 100 kr att hyra är ju rena ockerpriset.
Extrema överpriser
Extrema överpriser, att hyra en film borde kosta max 30kr inte det dubbla, eller mer.. Ni borde skämmas över er girighet.
Hackar i alla filmer sedan 2 år…
Hackar i alla filmer sedan 2 år tillbaka. Köpt 10 filmer…Har 4st andra appar med film där det inte hackar någonting. En riktig skräp-app tyvärr! Allt i huset fungerar till 100% vad det gäller fiber och anslutningar. Ladda inte ner appen eller köp någonting! Rena bluffen!
Tyytyväiset
Useamman vuoden käytetty ja hyvin toiminut aina. Tulee uudet elokuvat nopeasti ostettavaksi ja sen jälkeen vuokrattavaksi.
Dålig reklamationshantering…
Registrerade mig och hyrde Populärmusik från Vittula. Såg filmen på bärbar dator. Hygglig film men urkasst ljud. Undertext-funktionen fungerade inte, så behållningen var dålig. När jag reklamerar och vill ha kompensation så säger SF att det är fel på mina inställningar i webbläsaren. Jag ändrar enligt instruktion från dem, men det fungerar ändå inte. Mvh Missnöjd kund.
Uselt
Uselt. Går inte att höra vad skådespelarna säger, väldigt låg ljudvolym. Finns inte ens svenska undertexter. Filmen är på norska/svenska/engelska. Ej tillgänglighetsanpassad.
Presentcheckar ej giltiga.
Presentcheckar ej giltiga.
Har fått några presentcheckar.Jag har
inte kunnat använda dom pga strul vid inloggning. Efter många klagomål hos SF fick jag som svar att nu har dom löst problemet. Det bara så att giltighetstiden går ut inom 5 dagar! Jag begärde förlängning förgäves! Jag har inte kunnat använda 8 checkar under flera månader. Vad skall man göra!?
Earlier it was easy to pay for a film…
Earlier it was easy to pay for a film by swisch but now it requires an account on the phone. Will never use sfanytime again.
Virallisesti maailman paskin…
Virallisesti maailman paskin suoratoisto. Toisto nykii joka kerta, tuntuu ettei heidän päässä kaista riitä. Asiakaspalveluun turha olla yhteydessä koska eivät vastaa eivätkä varsinkaan ymmärrä suomea. Luulisi, että joku viitsisi korjata surkeat Google-käännökset palvelusta, mutta ei.
SF har ingen kvalitet på filmerna
Det är inga bra filmer dom börjar något sånär bra men sen från mitten rinner dom ut i sanden och trailern visar bara de bästa bitarna så man ska tro att den är bra
Det kommer två eller tre varje år som är riktigt bra !
Suck. Jäkla lathet.
SF tar in en storfilmsklassiker som har många olika klippningar p g a gammal cencur. Det är vida känt och det BÖR SF veta. Men man orkar inte vara noga med vilken version man köper in så man kör lite info snabbt från IMDB. Så det ser ut som att det är den långa man vill åt, man betalar, sen blir man besviken. Oj var den en halvtimme kortare? Latmaskar. Long gone are glory days of svensk filmindustri. Sitter det rastlösa 13-åringar på varje avdelning numera. Herregud.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.