Eigentlich nicht mal 1 Stern wert dieses sogenannte Top Musikerkennungsprogramm. Finde es traurig das es von the prodigy - outer Space zb nicht erkennt Blur - Song 2 und noch viele sehr bekannte Lied... Toon meer

Ok on popular music but very poor on classical music. It seems to have got worse recently. Often fails to recognize pieces of music and frequently gets the performers wrong. Rarely does it give a comp... Toon meer

Dear Sir/ Madam, 2 Songs tittle on shazam app - Come over & What time is it by dj rbl rebelprojectmix youtube. But the Video link on Shazam attached wrong artis video to thia artis video clip.... Toon meer

Shazam s'est dégradé. Sur 10 morceaux que j'ai shazamer, aucun n'a été reconnu où il me met un autre résultat pourtant ce sont des morceaux qui sont faciles à reconnaître. L'appli est lent même en lib... Toon meer

1. Muziekwinkel
  2. Muziekmanagement en promotie
  3. Muziek publisher

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Try Shazam the amazing music discovery engine. Search over 8 million artists, albums and tracks. Check what your friends are listening to on Facebook too.

1,5

Zeer slecht

Quite hopeless on classical

Quite hopeless when it comes to classical music. Even the most famouspieces of classical music it cannot find. But good on pops especially German schlager music.

14 april 2026

Una castaña

No reconoce a Paco de Lucía (pieza que toca en un documental con sonido impecable). Falla mucho. Parece hecha para lo más comercial.

26 februari 2026

Vorsicht bei Konzertempfehlungen

Die Musikerkennung läuft sehr gut. 8 von 10 Liedern werden erkannt.
Aber: Vorsicht vor den Konzerthinweisen!! Ich habe am Samstag, 7.2.2026 um ca. 23:00 auf Grund einer Nachforschung zu einem Lied der Gruppe Karussell einen Hinwris zu einem Konzert am nächsten Tag zu um 18:00 in Lüneburg (60 Km von meinem Wohnort entfernt) erhalten. Dies wied in Google auch von der KI bestätigt.
Der Hinweis ist gleich mit einem Link zu Eventim versehen, den ich benutzt habe. Aus den Augenwinkeln fiel mir dann der Hinweis Schmölln auf, wobei ich dachte, dies sei ein Stadtteil von Lüneburg. Tatsächlich liegt Schmölln in der Nähe von Leipzig, 493 Km von mir entfernt und somit nicht machbar! Eine Stornierung durch Eventim war nicht mehr möglich, da zu der Uhrzeit, bzw. an einem Sonntag nicht erreichbar!! Fast 90,- €uro waren damit für die Katz.
Das gleiche Problem ergibt sich für ein angebliches Konzert am 25.7.2026 in der St. Michaelis Kirche in Hamburg (für mich ein Heimspiel). Tatsächlich findet das Konzert in Sagard (305 Km weiter) statt, wo es eine Kirche mit dem gleichen Namen gibt! Aus diesem Grund 3 Sterne Abzug!

7 februari 2026

Shazam usually worked fine

Shazam usually worked fine, but recently the app has been making a lot of mistakes. Simple tracks that used to be identified in a couple of seconds are now sometimes not recognized at all. This is especially noticeable when the music is playing quietly or in a video. This has made it inconvenient to use - you have to search for the song title manually. I hope they fix this in future updates.

25 januari 2026

History deleted

This app used to be good, until now.
All my history saved up over the years has suddenly been deleted and no way or advise on how to recover it. I fear after this huge letdown I won't ever use this again

2 januari 2026

Oh dear Apple

My dog recognises songs better than shazam He howled at jools holland whilst shazam just whimpered "this is tricky" 😳

1 januari 2026

It’s not good. Apple killed it.

Shazam, once a reliable music identification application, has changed drastically since its acquisition by Apple. Shazam’s ability to identify even obscure tracks from the 1940s made it a standout tool for music enthusiasts. Currently, its identification capabilities are severely limited due to its exclusive connection to Apple’s library. Before Apple acquired it, Shazam used various streaming platforms, including YouTube Music and Spotify. The application recommended that users visit these websites to listen to the artists they identified.

It is now entirely dependent on Apple’s limited library and a poor music recommendation algorithm. Unless it is generic music, such as from Taylor Swift, forget it. It won’t identify it. Two days ago, I tried to recognise a well-known hit from the movie Highlander, but Shazam failed. Apple’s strategic decisions have arguably prioritised corporate interests over user experience, raising concerns about the impact of such corporate consolidations. Corporate greed is a disease that must be eradicated. Avoid Shazam and seek a better alternative. It will save you stress and trouble. It’s better. It used to be my favourite tool, but not any more. Screw Apple. It sucks what it did.

20 december 2025

Just been watching a rerun of top of…

Just been watching a rerun of top of the pops from 1978 on YouTube. Shazam failed to recognise 2 British punk songs (one of which was "jilted John, Gordon is a moron" the other was "Top of the pops" by the Rezillos.... Both of these songs are well known by those of us who grew up in the 1970's .And yet Shazam couldn't identify them. What a crock of shit.

14 november 2025

I thought it was just me

I thought it was just me. It’s gone from getting 99% of tracks across a diverse array of music to not being able to get even stuff that’s big enough to be on TV. Crazy how bad it’s gotten. How could apple’s purchase herald such a decline. My guess is none of the original staff are still involved. Removing it now.

26 oktober 2025

Is dit jouw bedrijf?