meerdere bestellingen gedaan.
meerdere bestellingen gedaan.
Als er iets niet goed was hebben ze het bij ons altijd goed opgelost !
Zwart-wit gezien, niet gekregen wat ik besteld had...
In mijn beleving had ik 10 shirts besteld en transportkosten via UPS.
Kwam uit rond de 20 euro....dus ik bestellen. Ik zou wel een fout hebben gemaakt tijdens dit proces, ik kreeg maar één shirt wat via de GLS verstuurd was. Dus mijn fout, echter de berekende 18,15 via UPS is dus brievenbuspost via GLS geworden. Hierover gemaild met shirtkoning.nl, dat de 18,15 zendkosten door hun via GLS nooit gemaakt zijn. Om water in de wijn te doen en het prijsverschil van deze verzendkosten UPS vs GLS te compenseren bij de volgende bestellen...nooit meer een reactie van hun gehad hierop. Helaas...
Niet volgens specificaties
In het verleden een bestelling geplaatst. De shirt waren niet bedrukt volgens de specificaties (ze waren een kant vergeten) en de bedrukking op de shirts die wel was gedaan was ontzettend scheef. Het was geen gezicht. Meneer ''Shirtkoning'' was hierover erg onaardig en zeer onbeleefd aan de telefoon en had duidelijk geen interesse om kwalitatief werk te leveren aan zijn klant. Het heeft veel tijd en moeite gekost om uiteindelijk erkenning te krijgen.
Top kwaliteit en service
Al meerdere bestelling geplaatst bij Shirtkoning en tot nu toe elke keer erg tevreden!
Ze voldoen zeker aan de top kwaliteit wat je van een Shirtkoning mag verwachten. Qua service helpen ze je graag bij het ontwerp of bij andere vragen. De prijzen en kwaliteit zijn super en hun levering is erg snel.
Een ware aanbeveling voor (bedrukte) shirts!
Bestelling verpest en niet opgelost
Na een bestelling van 60 t-shirts bleek er een verkeerd lettertype te zijn gebruikt, terwijl dit wel goed was aangeleverd. Na toegeven van hun fout werd er geen oplossing aangedragen; ik kon enkel de shirts opnieuw bestellen met 15% korting. Extra kosten dus. Zeer slechte service.
Bonnie
Goede service, snelle levering en mooi eind resultaat!
Erg tevreden over de shirtkoning!
Volgend jaar bestellen we zeker weer bij jullie!
Scherpe prijzen en service en kwaliteit is goed
Afspraken worden nagekomen, de levering was op tijd.
Mijn aangeleverde bestand was niet helemaal perfect, de shirtkoning heeft dit gratis bijgewerkt tot een perfect strakke opdruk.
Ik wil hun zeker aanbevelen als u bedrukte t-shirts wilt bestellen.