Gratis echo, facebook actie.. maar toch behoorlijke kosten aan verbonden
Op internet (facebook) kreeg ik een advertentie te zien van een gratis Echo bij Shockwave. Hiervoor heb ik mij ingeschreven en ben ik uitgenodigd op 29 januari 2025 om 12:55.
Ik ben bij Shockwave geweest, in Gouda. Maar er heeft GEEN Echo plaatsgevonden.
Vreemd zou je zeggen, maar ik had klachten, die bij Shockwave niet met een Echo bekeken konden worden.
Nu kreeg ik 10 februari 2025 een rekening van €80,50
Maar er staat nergens in de advertentie dat er een bedrag gerekend gaat worden en waar betaal ik dan voor? Voor mijn komst? Er heeft geen Echo plaatsgevonden (en als dat wel het geval was, was deze gratis, zoals de advertentie aangaf). Dit is niet terecht!
Ik heb hier verschillende keren met Shockwave over gebeld, maar krijg geen gehoor. De collega die mij toen geholpen heeft, is ander werk gaan doen.
Ik heb meerdere keren hierover gemaild, deze e-mails heb ik en kan ik naleveren.
Ik moet binnen 14 dagen, €80,50 betalen voor de intake.
De tarieven van de website zijn bekeken (heb hier screenshots van) daar komt het bedrag van €80,50 niet eens voor. Hoe komen zij aan dit bedrag?
Wat gaat hier mis? Misleidende informatie heeft hier plaatsgevonden. Niet terecht. Niet eerlijk. Niet correct.
Leugenachtige praktijken. Beschamend om zo aan je geld te komen! Onprofessioneel. Wees duidelijk als er kosten aan verbonden zijn, niet zeggen gratis Echo en dan achteraf zeggen, de kosten zijn €80,50. Je kan hier spreken van oplichting! De consumentenbond kan hier wel raad mee.
29 januari 2025