Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god service og oplevelse hos virksomheden, efter jeg oplevede mit produkt til at være større i størrelsen end normalt. De var meget forstående og refunderede beløbet. Handler helt sikkert igen... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har aldrig oplevet dette før, at varen bliver bestilt og leveret samme dag❤ WAUW Varen lever fuldstændig op stil forventningen. Dejligt bløde og lækre ballerina sutsko. Kunne jeg give 10 ⭐ fi... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte 2 kasser bambus sokker. Uden at kende kvaliteten. Men er blevet overrasket, over hvor gode de er

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt 2 par af "Plys hjemmesko med skridsikker sål" de er simpelthen så lækkre blød og vejer intet og så gør de ikke fødderne ophedet, bare tilpas varme og super med gummi under. Varmt anbefale... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Kledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

Nyesokker.dk er en dansk webshop med lager og kontor i Brøndby, hvor vi er specialister i sokker og undertøj til både kvinder og mænd. Vi har altid over 600 forskellige modeller strømper på lager, i alle tænkelige farver, typer, størrelser og mærker. Vi har dag til dag levering i hverdage, 365 dages gratis retur, og mulighed for at opnå fri fragt.

Contactgegevens

1 ster

Heeft 81% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alt er som forventet

Tusind tak, Susanne

Jeg er glad for at høre, at oplevelsen levede op til forventningerne. Tak fordi du tog dig tid til at skrive 💚🧦

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Køb ikke strømper gennem her medmindre du ønsker med lufthuller i.

Køber ikke der igen , bestilte strømper til min søn og må indrømme at det simpelthen er under al kritik.
Indtil videre er 4 par bambus strømper røget ud da de havde hul i tåen og nogle ved hælen allerede da de blev pillet ud af kassen de lå i.
Så det kan absolut ikke anbefales.
Håber at de andre er uden lufthuller.

Hej Linda,

Jeg er ked af at der er hul i strømperne. Det skal der selvfølgelig ikke være.

Hvis du har mulighed for at sende en mail med dit ordrenummer til mine kollegaer i kundeservice på info@nyesokker.dk, er jeg sikker på at de vil ombytte dem til en anden model, der gerne skulle holde bedre.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig web butik

Har sendt varer retur med deres retur label for 4 uger siden og har ikke hørt noget eller modtaget pengene selvom de skriver indenfor 3 hverdage.
Kan dog se at de ikke var hjemme da pakken skulle leveres ifølge kvitteringen og track and trace, så pakken er i en pakkeboks som de ikke har afhentet og nu er pakken på vej til os igen.
Dårlig web butik

Hej Pia,

Det er rigtigt at vi har holdt lukket mellem jul og nytår. Det gør vi hvert år, og normalt får vi leveret alle pakker når vi er tilbage igen.

I år, eller sidste år, er der dog gået noget galt hos Postnord, som i stedet for at levere dem efter nytår som aftalt, har valgt at levere dem i forskellige pakkebutikker fordelt på flere postnumre. Og da vi ikke får nogen beskeder om pakkerne, har vi ikke vidst hvor mange pakker der lå og ventede på os, og hvor de var.

Vi har brugt en del tid på at prøve at "samle puslespillet" og hente pakkerne. Jeg er ked af, hvis vi har overset din. Vi har gjort alt hvad vi kunne.

Du må meget gerne skrive til mine kollegaer i kundeservice på info@nyesokker.dk, som vil forsyne dig med en ny returlabel du kan bruge til returneringen.

Jeg beklager ulejligheden du måtte have haft i forbindelse med dette.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er virkelig dag til dag levering

Det er virkelig dag til dag levering, desuden lever strømperne 100% op til min forventning

14 januari 2026

Antwoord van NyeSokker.dk

Tak for din fine anmeldelse, Annette

Jeg er glad for at høre, at leveringen gik som den skulle, og at strømperne var præcis som forventet. Tak fordi du tog dig tid til at skrive 💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, og levede op til mine forventninger

12 januari 2026

Antwoord van NyeSokker.dk

Tak for din fine anmeldelse, Linda

Dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at alt levede op til dine forventninger. ak fordi du tog dig tid til at skrive 💚⭐

Super gode diabetessokker

Super gode diabetessokker. Hurtig og problemfri handel og levering.

Tusind tak, Karen.

Dejligt at høre, at du er glad for sokkerne. Og at handlen og leveringen gik nemt og hurtigt 🤗

Gode sokker

Hurtig levering. Nem hjemmeside
Gode sokker med størrelsen syet i indersiden så man nemt kan sortere efter vask.

8 januari 2026

Antwoord van NyeSokker.dk

Tak for din fine anmeldelse, Dennis.

Dejligt at høre, at du er glad for både sokkerne og den hurtige levering. Og jeg er glad for at detaljen med størrelsen indvendigt giver mening 🙏

Lækre og varme sokker

Lækre og varme sokker
Absolut pengene værd

Tusind tak, Ejvin.

Jeg er glad for at høre, at sokkerne lever op til dine forventninger, og at du føler, du har fået god værdi for pengene 🙏

Glad og tilfreds

God og nem hjemmeside, hurtig levering og produkter lever op til forventninger

Hvor er det skønt at høre, Marianne 🤗

Jeg er rigtig glad for at høre, at du synes hjemmesiden var nem, og at både levering og produkter fungerede, som de skulle. Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Og Tusind tak for de 5 stjerner 💚⭐

Meget fin og hurtig handel

Meget fin og hurtig handel

5 januari 2026

Antwoord van NyeSokker.dk

Tak for din anmeldelse, Tina.

Dejligt at høre, at handlen gik fint og hurtigt.

Stinne fra Nyesokker.dk

Lees meer over geverifieerde reviews.