Nieuwe laptop gekocht, en toch maar RAM uitgebreid. Via "wmic memorychip list full" erachter gekomen welke nou precies uit de fabriek meegekomen is, opgezocht en kwam bij SiComputers uit, waar deze vo... Toon meer

Volledige nieuwe computer systeem besteld en laten assembleren maar die mannen hebben niks van kennis!!! CPU koeling niet goed aangesloten!! Fans verkeerd aangesloten!! Dus nu kan ik mijn Corsair 150i... Toon meer

Videokaart bij SiComputers besteld omdat hier de prijs het laagst was. Ik wilde de kaart graag afhalen, maar dit was niet mogelijk. Dit vind ik wel jammer, dit zou toch te faciliteren moeten zijn. Wel... Toon meer

Ik zocht een Intel NUC 12 Pro Kit NUC12WSKi7 en Sicomputers in Nieuwerkerk aan den IJssel had hem én had ook gemiddeld goede reviews. Terecht!. De NUC komt zonder SDD en geheugen. Zorgvuldig geheu... Toon meer

1. Computers en accessoires winkel
  2. Mobiele telefoon winkel
  3. Softwareverkoper

Over SiComputers

Dé shop voor jouw computer!

SiComputers is een bedrijf met hart voor haar klanten en voor de hard- en software. SiComputers is een online shop met een afhaalpunt. Bestellingen worden gedaan via onze website en we houden je van iedere stap op de hoogte.
🚀 We gaan voor succes!
🌠 We accepteren cryptobetalingen
📝 Vertrouwd door het Qshops certificaat
🍀 Top producten voor een eerlijke prijs

O.a. in ons assortiment:

Componenten Randapparatuur Software

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Koop niets bij Si-computer als je een (kleine) onderneming bent.

Hadden enkele “access points” aangekocht. Echter moesten we vaststellen dat bij een proefopstelling deze te zwak waren desondanks de technische gegevens. We wilden deze terugzenden en vervangen door een hogere (duurdere) versie. Helaas weigeren zij een terugzending voor KMO/ondernemingen. Dus de goederen zijn bestemd voor de vuilbak. Foei. Heel teleurstellend.

12 maart 2024

Slecht !!!!!

Slecht !!!!!

Van mijn credit die 14dagen geleden is uitgegeven nog niets ontvangen.

Telefoon word niet opgenomen en mails worden niet beantwoord.
Ik wacht nog 1 dag en ga persoonlijk langs en me geld ophalen dus kies maar SICOMPUTER.

12 maart 2024

Slechte klantenservice en informatie

Besteld en levertijd gaf aan 2 tot 5 werkdagen. Op de 3de dag gevraagd of dat wel zou lukken en werd gezegd dat het uiterlijk op de 5de dag binnen moest zijn. Niet gelukt dus. Waar eerder binnen 10 minuten reactie op de app was bleef dat nu hele dag uit. Bellen had ook geen nut want ik werd er telkens uit gegooid met dat ik later maar een keer moest terug bellen.

11 maart 2024

Goede prijs en snel binnen

Op voorraad, competitieve prijzen, goed verpakt en binnen 12 uur in huis.

Het bestelproces online is simpel en als er voorraad is heb je je product(en) binnen zeer korte tijd binnen. Het is altijd goed verpakt en bestel er graag mede omdat de prijzen vrijwel altijd competitief zijn.

Tot dusverre zeer fijne ervaringen gehad en zo'n 20 bestellingen gedaan ondertussen.

9 maart 2024

Goede prijs en services

Goede prijs, prima levering. Na enkele vragen prima telefonisch tewoord gestaan zonder lange wachttijden of incompetente medewerkers.

6 maart 2024

Komen afspraken niet na, leveren te laat of niet

Product besteld op zondag, zou binnen 2 werkdagen worden verstuurd, is niet gebeurt dus ik heb de order geannuleerd.

Een email hierover gestuurd, ja product komt wat later, maar het andere product wat u naar linked is wel op voorraad en word vandaag / misschien morgen verstuurd, eerste order dus geannuleerd.

Opnieuw een ander product besteld wat op hun site staat als "op voorraad", volgende dag weer niks verstuurd, duurt het ineens weer 2-3 werkdagen omdat er een extra product in het winkelmandje zat.
"wij kunnen niet het product opsturen voordat de rest van de order binnen is, ook niet als u extra betaald"

1. Ze kunnen orders niet aanpassen (slecht verhaal want annuleren kan gewoon zonder moeite)
2. Product kan soms niet direct uit het magazijn worden verstuurd, moet eerst naar hun locatie (weer een extra dag)
3. Indicaties op hun site klopt niet voor 2 verschillende producten die ik gekocht heb.
4. Er was wat beloofd in een telefoongesprek, 20 minuten later een email dat het alsnog niet kan (BEL DAN TERUG!)
5. Ze betalen je niet terug in dezelfde betalingsmetode!
6. Als ik het product had besteld zonder dat extra product erbij was het alsnog niet op tijd verstuurd zoals het op de website stond

Echt een slechte webshop als het gaat om flexibiliteit, afspraken maken, en crediet dat op een andere manier word terug betaald.

Nooit meer SIComputers voor mij.

24 februari 2024

had 3 maal verbatim usb sticks besteld…

had 3 maal verbatim usb sticks besteld en is er nu al 1 van defect.
Dus ik denk weet je wat ik stuur even ene mail.

Krijg is als antwoord duurt 4 tot 8 weken en als het de klacht niet gegrond is dan word er 30 euro gerekend , die snap ik dan wel ,, maar is ding is echt stuk ben ICT'er dus ik kan prima zelf beoordelen of zo een ding defect is.

Heb keurig een mail gezonden dat ik hem weg gooi en gewoon niet meer bij SI computers ga bestellen das meteen over.

27 februari 2024

Zeker een aanrader

Product zoals omschreven en een snelle levering!
Ze hebben mij voor mijn vragen ook vriendelijk te woord gestaan via de Telefoon!

23 februari 2024

Gemengde gevoelens

Er was keurig een mailtje gestuurd dat mijn Norton 360 Premium zou verlopen mèt een aanbod voor verlenging, toen ik daarover belde was het ineens niet meer mogelijk en moest ik de verlenging maar via Norton regelen (wat erg duur is), ook werd mij niet een volledige versie aangeboden tegen de genoemde update-prijs. Nu is SiComputers gelukkig stukken goedkoper dan Norton, dus maar een volledige 1-jaars-licentie voor 10 devices gekocht. Die code kwam per omgaande en Norton heeft de dagen van de nieuwe licentie aan de bestaande toegevoegd, zodat die, zonder extra actie's, ook weer een jaar beschermd waren.
Dus: prijzen OK
Klantbehandeling kan beter

16 februari 2024

De prijs voor 2 Seagate schijven was…

De prijs voor 2 Seagate schijven was zeer aantrekkelijk. De belofte van volgende dag levering is nagekomen en de schijven kwamen netjes de volgende dag al binnen.
De verpakking was goed waarbij de schijven zelf in bubbelfolie ware verpakt en in de doos zelf nog papier om de rest op te vullen.

13 februari 2024

Tevreden met een goede deal

Ik heb al vaker bij SiComputers componenten besteld en dat is steeds naar alle tevredenheid gegaan. SiComputers is vaak de voordeligste op tweakers en daarom bestel ik daar graag.

13 februari 2024

Nette prijs, goede service

Goede research gedaan op prijs kwaliteit, daarin kwam SiComputers als beste naar voren, enige puntje van aandacht was dat levertijd 2 a 3 werkdagen niet werd behaald. Dat is jammer maar niet onoverkoombaar.

10 februari 2024

Nadat ik had besteld bij sicomputers kon ik alles binnen een week ophalen ben 100% tevreden zeer snelle en goede service

8 februari 2024

Bestelling geplaatst met 2 onderdelen…

Bestelling geplaatst met 2 onderdelen een processor en een moederbord, processor wel op tijd aangekomen met alleen factuur van de processor, maar het moederbord nog niet binnen terwijl er bij beide stond 1 a 2 werkdagen. Paar dagen gewacht na nog steeds niks binnen gekregen te hebben een mail gestuurd met vraag van een status over het pakket, na een aantal dagen nu nog steeds niks te horen gekregen over het pakket, geen reactie terug op de mail of iets. Nog steeds geen idee wanneer het dus binnen zal komen.

8 februari 2024