Sidedish Shop Reviews 12

3,6

3,6

Gemiddeld

Erg teleurgesteld!

In december een grote bestelling geplaatst. Helaas waren de 2 fluoriet autootjes niet op voorraad en zouden na geleverd worden. Inmiddels zitten we in maart en ik dacht zal eens kijken of ze weer op voorraad zijn. En ja hoor ze zijn er weer, dus gemaild of ik ze nu eindelijk binnen krijg.
Er wordt in eerste instantie niet gereageerd, eindelijk reactie met excuses ze worden opgestuurd.
Althans dat dacht ik, maar helaas. Hebben ze 1 fluoriet kat opgestuurd.
Hierover weer gemaild, geen reactie terug. Maar krijg ik daags erna opeens 1 fluoriet auto binnen...
Ik wordt hier een beetje moe van en heb gemaild dat ik het hier maar bij ga laten, maar in de toekomst ook geen bestelling meer zal plaatsen.
Natuurlijk geen reactie meer terug gekregen....

20 maart 2026

Weinig contact voor een oplossing

De cadeautjes zijn super leuk. Echter ontbrak er bij mijn bestelling 1 zeepje. Heb gemaild, maar geen reactie. Via de app wel contact . Maar verder als : ik ga kijken komt er niet. Heb nog aangeboden de verzendkosten te betalen, maar helaas. Manier van oplossen laat nog wat te wensen over.

28 januari 2026

Wat een leuke, toffe webshop door leuke mensen!

Wat een leuke webshop! Echt allemaal leuke en vooral lieve hebbedingetjes!
Daarnaast ook een heel fijn 1 op 1 contact met ze! Mocht er wellicht een kleine kink in de kabel zijn, wat altijd kan natuurlijk, dan wordt dit gewoon opgelost! En dat is bij anderen wel eens compleet anders!

Overigens een kleine voetnoot (en dat geldt absoluut niet alleen voor hier): ik ga altijd erg slecht op stripfiguren die bij een eventuele kleine tegenslag en of het niet helemaal halen van een verwachting gelijk slechte recensies gaan geven. Zonder gewoon even contact te zoeken met degene die een webshop (of terras of restaurant) te contacteren. Wat win je hiermee precies? Ik vind dit altijd zo slap. Ik geloof echt in het "heeft u klachten, zeg het ons; bent u tevreden zeg het anderen!" principe. En dat is wat voor ons hier aan de hand is: zeeer leuke webshop, heel leuk contact, oplossing gericht gewoon helemaal top!

9 januari 2026

Fout hersteld op prettige manier - onvolledige bestelling ontvangen

Ik kreeg 3 bestelde items niet en 3 niet-bestelde items wel. Na gemaild te hebben, kreeg ik wel direct een nieuw pakket gestuurd. Alleen zat daar 1 oorspronkelijk besteld item in en weer 1 niet-besteld item. Het 3e oorspronkelijk bestelde item ontbrak.
Follow-up:
13 december 2025 ontving ik een pakket van Sidedish, met daarin de 2 kaarten die ik nooit had gekregen en 3 extra kaarten om het ongemak goed te maken. De andere, niet bestelde kaarten heb ik niet hoeven terugsturen.

Ik vind dit een heel fijne manier van doen van Sidedish om gemaakte vergissingen goed te maken. Misschien lag het aan de drukte in deze tijd van het jaar dat het niet goed ging. Ik zal bij een volgende bestelling vermelden dat ik liever wat langer wacht en het juiste krijg.

28 november 2025

Voor €55 euro kerstdoosjes bestel kreeg…

Voor €55 euro kerstdoosjes besteld met sleutelhanger kreeg er 1 in de bus vandaag ipv 8 Geappt naar het 06 nummer maar tot op heden niet thuis. Gelukkig in de avond bericht dat ze nagestuurd gaan worden . Eerst maar even afwachten

17 oktober 2025

Teleurgesteld

Was erg gecharmeerd van de site en de nette beschrijving over wat je kon verwachten van de cadeau steentjes. Toen ik de steentjes ontving was het helaas een teleurstelling. Ze waren extreem klein. Volgens de site 2-3 cm. In het echt gewoon super klein en voel me gewoon lullig dit cadeau te geven.

16 augustus 2025

Mei 2025: Gekregen Kortingscode werkt niet. juni 2025: kortingscode schijnt wel te werken zie mail van bedrijf zie EDIT

Kortingscode werkt niet.

N.a.v. onderstaande klacht. Excuses incl kortingscode. Deze werkt echter niet hahaha

Bedrijf weer een mail gestuurd, verwacht er weinig van!

Weet niet wat daar aan de hand is? Raad bestellen daar af!

***********************
EDIT:
Zojuist juni 2025 deze mail van Sidedish Shop ontvangen. N.a.v. bovenstaande review deze vinden ze onterecht.

De bewuste mail waar ze in onderstaande mail refereren heb ik helaas nooit gezien! Anders had ik de review gewijzigd of verwijderd. Zie ook mijn 1e review over dit bedrijf, ik ‘EDIT’ daar de afloop.

Had ik de mail ontvangen/gezien, zeker een bestelling geplaatst met de korting. Omdat ze wel hele leuke spulletjes hebben.

Dan de zin beginnen met flauw en gemeen, een mail vol aannames. En dreiging mij te rapporteren bij Trustpilot. Geen nette zakelijke vraag: hé heb je onze mail ontvangen?

Dan hadden ze geweten dat ik mij van geen mail bewust ben. Het was dan netjes en correct opgelost onderling. Ipv proberen Trustpilot te censureren.

Vind daarom onderstaande mail van het bedrijf, onnodig escalerend en onprofessioneel …

Bedrijf nu gevraagd mij verder met rust te laten.

Op trusted shop staan meer reviews over dit bedrijf, oordeelt uzelf.

Zojuist ook in een mail laten weten dat ik hun mail eerlijkheidshalve publiceer, bij deze:

Hallo,

Ik vind het heel erg flauw en gemeen dat je ons 1 ster geeft op trust pilot vanwege een kortingscode die niet werkt.

Ik heb je toen ook gemaild en gezegd dat wij een nieuwe webshop hebben en deze niet automatisch alle oude codes mee heeft genomen, iets waar wij zelfs niets aan kunnen doen.

Daarna ben je direct twee keer gemaild en gelijk de code overgezet, ik ga hier ook melding van maken bij trustpilot want deze review is echt onterecht!

Ik vraag je bij deze ook de review te verwijderen aangezien jij je code prima kan gebruiken

Mvg

EDIT:
Een superlange monoloog via mail ongelezen verwijderd, geen zin in deze stalking:
Heb dit bedrijf dus moeten blokkeren.

Snap dit echt niet!

Dit is eigenlijk een communicatie fout en had veel anders kunnen worden opgelost door bedrijf

18 mei 2025

Is dit jouw bedrijf?