Sikkerhedsgiganten Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig levering. Jeg skulle bruge en sikkerhedshjelm hurtigt. Bestilte søndag aften og allerede tirsdag formiddag lå den klar til afhentning. De havde også lige hvad jeg søgte. Stort udval... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

31 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Alt godt

Super hurtig levering.
Jeg skulle bruge en sikkerhedshjelm hurtigt.
Bestilte søndag aften og allerede tirsdag formiddag lå den klar til afhentning.
De havde også lige hvad jeg søgte.
Stort udvalg i shoppen
Søde mennesker i kundeservice da jeg kontaktede dem mandag for at høre angående levering
De bedste anbefalinger herfra

30 juni 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Der var et par problemer med ordren

Der var et par problemer med ordren, men efter et par beskeder via e-mail var alt fint. Jeg er tilfreds med kvaliteten af ​​servicen, kvaliteten af ​​varerne, og prisen er fin. Alt i alt vil jeg anbefale andre at handle med dem.

7 juni 2026

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Personalet er utrolig venligt, professionelt og meget behjælpeligt. De tager sig god tid til at hjælpe og sørger for, at man føler sig godt behandlet. Produkterne er af høj kvalitet, og priserne er virkelig konkurrencedygtige. Man får rigtig meget værdi for pengene. Jeg kan varmt anbefale stedet til alle og kommer helt sikkert igen. Tak for en fantastisk service!

1 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig rådgivning og ingen ansvarstagen

Dårlig rådgivning og ingen ansvarstagen

Jeg købte høreværn efter anbefaling fra virksomhedens sælger. Forud for købet havde vi et møde, hvor jeg mundtligt gennemgik vores behov og de tekniske krav, produktet skulle opfylde. Derfor havde jeg en klar forventning om, at sælgeren forstod vores situation og anbefalede et produkt, der passede til vores behov.

Efter leveringen viste det sig imidlertid, at de anbefalede høreværn kræver ekstra udstyr for at kunne anvendes. Dette udstyr har vi ikke, og det blev aldrig oplyst under rådgivningen. Produktet kan derfor ikke bruges til det formål, som blev beskrevet over for sælgeren inden købet.

Da jeg kontaktede virksomheden for at returnere varen, fik jeg besked om, at det ikke var muligt, fordi der er tale om en bestillingsvare. Virksomheden henviser til, at dette fremgår af deres leveringsbetingelser på hjemmesiden. Disse betingelser blev dog ikke fremsendt til mig, og jeg blev heller ikke gjort særskilt opmærksom på, at varen ikke kunne returneres.

Jeg finder det meget utilfredsstillende, at man som kunde kan modtage en konkret anbefaling baseret på oplyste behov, få leveret et produkt der ikke kan anvendes, og derefter stå med hele ansvaret selv. Jeg havde forventet, at virksomheden ville tage ansvar for den rådgivning, de gav, eller som minimum forsøge at finde en rimelig løsning.

7 april 2026

Hej Anette

Jeg er naturligvis ked af, at du ikke er tilfreds med forløbet, men jeg mener, at din beskrivelse af sagen giver et misvisende billede.

Efter vores møde fremsendte jeg et tilbud på de ønskede EX-godkendte høreværn samt et direkte link til producentens hjemmeside, hvor produktets specifikationer og anvendelseskrav fremgår. Samtidig oplyste jeg, at der var tale om en bestillingsvare.

Først efter din godkendelse af tilbuddet blev varen bestilt hjem specifikt til dig. Da du efter modtagelsen ønskede at returnere produktet, oplyste jeg, at dette ikke var muligt, da der er tale om en specialbestilt vare. Dette fremgår af de handelsbetingelser, der blev fremsendt i forbindelse med tilbuddet.

I vores dialog oplyste du desuden, at du hverken havde læst handelsbetingelserne eller gennemgået den produktinformation, som blev fremsendt før bestillingen.

Jeg har fuld forståelse for, at det er frustrerende, hvis et produkt ikke lever op til forventningerne. Men jeg kan ikke genkende påstanden om mangelfuld eller vildledende rådgivning, da både produktinformation, leveringstid og vilkår blev oplyst inden ordren blev godkendt.

Melanie A. Johnsen
Sikkerhedsgiganten

Bedste oplevelse

Bedste oplevelse! Der var ventetid på nogle varer, men jeg ringede ind og fik fat i Michelle, han hjalp mig lynhurtigt, leveret sublim kundeservice, og han sørgede for at jeg fik hvad jeg skulle bruge dagen efter! Kæmpe cadeau til ham, aldrig haft så god en oplevelse og kundeservice i andre forretninger!

22 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering.
God kvalitet på varene.

30 maart 2026

Hej Martin,

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse ved at handle med os!
Tak for en dele den :D

Du ønskes en dejlig dag.

Mvh. Melanie fra Sikkerhedsgiganten

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt at finde den rigtige vare

Nemt og hurtigt

25 maart 2026

Hej Lars,
Vi er glade for at du har været tilfreds med din oplevelse hos Sikkerhedsgiganten.
Tak for at dele den med os.

Du ønskes en god dag :D

Mvh. Melanie, Sikkerhedsgiganten

Lees meer over geverifieerde reviews.