Trods mail om at varerne var klar til afhentning, var det ikke klar, og de kunne ikke finde bestillingen, derfor "kun" 4 stjerner. Men medarbejderen i udleveringen var hurtig til at finde varerne, im... Toon meer
Locatie
Wijzig locatieTempovej 3-5, 2750 Ballerup, DK
Nem booking af værktøj online, som var klar til udlevering ca. 10 minutter før den aftalte tid. En super høflig og humørfyldt medarbejder gav et godt smil ved udleveringen. Indlevering eller returne... Toon meer
Medarbejderne var max presset, på grund af IT-problemer og sygemeldinger. Og på grund af urimelige kunder. Alligevel var de uhyre hjælpsomme og ovenud flinke og venlige. Tusind tak til Heidi og den sø... Toon meer
Normalt er jeg glad for at handle i Silvan men denne gang desværre mindre glad. Fredag aften vende jeg forgæves på hjælp i malerafdelingen, men måtte køre tomhændet videre, da der ikke kom hjælp. Lørd... Toon meer
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-19

Tempovej 3-5, 2750, Ballerup, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Clink and collect
Clink and collect, så havde forventning om varerne var klar ved afhentning . Men måtte vente 20 minutter på at de to varer blev fundet frem.

Antwoord van SILVAN - Ballerup
Jeg lejede en tæpperenser og fik rigtig…
Jeg lejede en tæpperenser og fik rigtig god service. Tak for det.

Antwoord van SILVAN - Ballerup
Fantastisk oplevelse hos Silvan!
Fantastisk oplevelse hos Silvan!
Super service hele vejen igennem – højtryksrenseren stod klar til afhentning præcis som aftalt. Udstyret var i top og meget professionelt, hvilket gjorde arbejdet nemt og effektivt. Jeg fik klaret det hele på den halve tid takket være det gode grej. Kan varmt anbefales!

Antwoord van SILVAN - Ballerup
Vi købte via click og collect i…
Vi købte via click og collect i Ballerup. Det var så nemt og hurtigt, og rigtig god betjening

Antwoord van SILVAN - Ballerup
Den bedste butik som har det bedste…
Den bedste butik som har det bedste personale og hvor servicen er helt i top. Min varmeste anbefaling

Elendig service
Elendig service. Jeg skulle returnere nogle varer, der var købt kontant, og tager forbi Silvan i Ballerup, da det er den, der ligger tættest på. Her får jeg at vide, at jeg kun kan returnere én af varerne, da returneringen skal ske kontant. (Det er vel ikke mit problem, at I ikke har kontanter!)der står tydeligt på hjemmesiden, at man kan returnere varer hvor som helst, så længe man har en kvittering.
Derefter kører jeg til en anden Silvan-afdeling, hvor medarbejderne uden problemer returnerer pengene til kort.
Det er ret vildt, at man har så dårligt styr på en så essentiel del af forretningen!

Antwoord van SILVAN - Ballerup
Det jeg havde bestilt lå klar da jeg…
Det jeg havde bestilt lå klar da jeg kom så alt kørte glat. Og sød medarbejder i kassen.

Antwoord van SILVAN - Ballerup
Super nemt at bestille og værktøjet…
Super nemt at bestille og værktøjet gjorde sit arbejde til UG.

Antwoord van SILVAN - Ballerup
Jeg lejede en pælebormaskine i…
Jeg lejede en pælebormaskine i Ballerup. Ham der udleverede og modtog den dagen efter var utrolig imødekommende og hjælpsom.

Hurtig service
Bestilte mine varer om formiddagen, et par timer senere meldte de klar til afhentning.
Da jeg hentede dem, var en det en stærk ung fyr som bar det ud i min bil.
Mega god service, da det jeg havde bestilt var pæn tungt.

Antwoord van SILVAN - Ballerup
God service af en vidende og fleksibel…
God service af en vidende og fleksibel medarbejder

Skyggelister
Alt var fint på nær en enkelt ting. Når man henter en håndfuld skyggelister, kunne det være rart, at I lige havde slået et par strips rundt om dem. Det gør dem lettere at bære ud af butikken uden at ramme andre mennesker og jeres varer.

Virkelig positiv oplevelse
Virkelig positiv oplevelse. Var i kontakt med 4 forskellige medarbejdere som var serviceminded og lavede god overlevering til hinanden.

Amalie Bach
Amalie Bach
I forbindelse med vores køb så har Amalia Bach håndteret alt til vores absolutte tilfredshed.
Der har hele vejen igennem været professionel rådgivning, en åben og ærlig dialog omkring køb ❤️🙌👌
Dbh. Perez