Trods mail om at varerne var klar til afhentning, var det ikke klar, og de kunne ikke finde bestillingen, derfor "kun" 4 stjerner. Men medarbejderen i udleveringen var hurtig til at finde varerne, im... Toon meer
Locatie
Wijzig locatieTempovej 3-5, 2750 Ballerup, DK
Nem booking af værktøj online, som var klar til udlevering ca. 10 minutter før den aftalte tid. En super høflig og humørfyldt medarbejder gav et godt smil ved udleveringen. Indlevering eller returne... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Medarbejderne var max presset, på grund af IT-problemer og sygemeldinger. Og på grund af urimelige kunder. Alligevel var de uhyre hjælpsomme og ovenud flinke og venlige. Tusind tak til Heidi og den sø... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Havde lejet en vertikalskærer som mildest talt var lidt en udfordring. Startede fint men gik hurtigt i stå ved brug. Derfor var det udelukkende mit ord for at den ikke virkede. Det kunne ekspedienten... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-19
Geschreven door het bedrijf

Tempovej 3-5, 2750, Ballerup, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Jeg havde brugt klik og kolekt
Jeg havde brugt klik og kolekt, bestilt en blandingsbatteri, udleveret fik jeg en der var pakket op, det tillagde jeg ikke noget, jeg fikk monteret blandingsbatteri, da jeg skulle justerer termostaten (efter fab. ang. anvisninger) og d.v.s. pille greb af, kunne jeg se at termostaten var anløbet som om den har været i brug, finder ud af at den er umulig at justerer, og dreje normalt med finger. Jeg leverer den selvfølgelig tilbage, men man prøver at skyde på at jeg har med vold ødelagt termostaten, måtte sige at enhver kan se at den er blevet udskiftet med en brugt og viste butikschefen den var brun-ansøgningerne/ kalkaflejringer der er på termostaten , jeg fik modstræbende ny udleveret, og her kunne jeg tydeligt se forskellen på indpakning, her var der strips om som først skulle brydes. Hvilke jeg gjorde opmærksom på, ved at have tænkte forløbet af købet igennem er jeg blevet klar over nu at butikken er blevet taget i r...., og de så ikke har set at en tidligere kunde har byttet indmaden (termostaten) og derved troet, de har fået en fortrydelses vare retur, de må kunne se hvem der har haft varen før mig skulle jeg mene!
Jeg kunne se at ekspedienten og varehuschef kiggede på nummer på kassen og på deres skærm og der blev udvekslet blikke til hinanden! Hvilke jeg tolkede, at der gik en prås op for dem!
Hvad kunne de have gjort over for kunden (mig) givet mig en undskyldning, det er ikke rart at gå ud af en butik (silvan) hvor man er blevet beskyldt for noget man ikke har gjort. Hvad kunne man ellers have gjort, undersøge retur varen nærmere, inden udlevering til anden kunde, f.eks. ved at bruge den fremgangsmåde kunden skal, for derved kommer de til at skulle afmontere grebet og så ville de se, at den kunde der før mig har haft den i sin besiddelse har skiftet indmaden og leveret tilbage, og så den ikke kommer videre ud til en anden kunde! Den nye jeg fik udleveret var messingen på termostaten blank, og ikke brun at og anløbet, og jeg kunne med lethed og med fingerne justere temperaturen ind.
Håber ikke andre skal være udsat for det jeg var.

Antwoord van SILVAN - Ballerup
Nemt at bestille click og collect
Nemt at bestille click og collect. Og den elektriske ukrudtsbrænder jeg købte - er super god.

Manglede en del ud af 2 som jeg skulle leje
Jeg får en besked om at begge de enheder jeg skulle leje, jeg har bestilt 3 dage forinden, var klar til udlevering.
Kommer ud til Silvan Ballerup og de kan ikke finde tørstøvsugeren.
De ville have jeg selv skulle kontakte Gladsaxe hvor de mente der var en på lager efter kl 15. Dette ville jeg ikke være med til så annulerede ordren. Kontakter dog så Frederikssund og de havde delene. Så de var behjælpelige heldigvis.
Men jeg forstår ikke hvordan man kan godkende og sende en bekræftelse på at alt er sat frem til mig når man ikke har fundet en enhed.
Det kan godt være det er automatiseret, men hvis de får en ordre på 2 enheder som skal sættes frem, så skal de også kontakte lejeren om at der er fejl i systemet og at der kun er den ene del så man ikke kører forgæves!
For undskyldningen var jamen det sker automatisk. Jo jo men det er ikke automatisk at delene bliver gjort klar til afhentning på jeres lager.

Lejede en kædesav
Lejede en kædesav, som endte med at være helt ubrugelig, da tænderne var helt nedslidt, der var ingen olie på og batteriet kunne ikke holde strøm i mere end 5 min. af gangen ved fuld opladning. Den kunne derfor ikke skære igennem noget som helst.
Man må forvente at udstyret løbende bliver vedligeholdt, men det er tydeligvis ikke tilfældet.

Super effektiv fræser
Super effektiv fræser
Den virkede. Starter uden problemer. Fræser rødderne som den skal. Skærene var i god stand.
Kan anbefales

Antwoord van SILVAN - Ballerup
Nemt, hurtigt og lige til.
Bestilte produkterne og betalte over nettet. 30 minutter senere kunne jeg hente, det jeg havde købt uden at bruge den ekstra tid, som jo tit er nødvendigt for finde en medarbejder eller produkterne selv.

Antwoord van SILVAN - Ballerup
Hurtig levering af nine varer I Click…
Hurtig levering af nine varer I Click og hent og jeg er meget glad for at min hund er velkommen í butikken da jeg hentede varene.

Der gik kluder i bookningen
Der gik kluder i bookningen
Måtte returner den leje maskine da den blev ved med at gå i stå fik en anden.

Antwoord van SILVAN - Ballerup
Der var ikke meget Click & Collect over…
Der var ikke meget Click & Collect over det der var bestilt. Vi "plukkede" selv det bestilte selv om vi havde fået besked om at ordren var klar til afhentning.

Bestil og afhent
Bestil og afhent, og betal. Ja min bare r.. får en besked om at varerne er klar, køre derover og man skal selv rande rundt på pladsen for at finde de forskellige brædder.

Det var nemt og hurtigt
Det var nemt og hurtigt. Dog savnede jeg at Click og Collect symbolet adskilte sig mere fra fragtfirmaernes symbol når man skal indtaste sit afhentnings-nr.

Antwoord van SILVAN - Ballerup
Blev kontaktet telefonisk da der var…
Blev kontaktet telefonisk da der var problemer med en af de vare jeg havde bestilt. Fik en anden og bedre vare i stedet for.

Antwoord van SILVAN - Ballerup
Hvis vi kunne give 10 stjerner gjorde…
Hvis vi kunne give 10 stjerner gjorde vi det! Vi skulle i dag leje en trailer hos freetrailers, og da der manglede en omformer og vi søgte hjælp hos en medarbejder, oplevede vi en sød og meget hjælpsom medarbejder. Der både kom med en ny omformer og gav gode råd og tricks til traileren. Helt klart en kæmpe anbefaling herfra.

Antwoord van SILVAN - Ballerup
Stjerne medarbejderne Nicholas og…
Stjerne medarbejderne Nicholas og Daniel reddet min lille søns dag !! Mor her kom for at købe en trillebør til den lille, og får i første omgang en plads og en skruetrækker af Nicholas så jeg kan samle den til den lille utålmodige dreng. Men da jeg åbenbart ikke var så handy som jeg troede trådte først Nicholas og derefter Daniel til og samlede den for os. Det er bare en extra super service som jeg syntes skal bemærkes og anerkendes !! Sådan en "lille" ting gør at jeg fremover vil foretrække at besøge dem og købe diverse nødvendigheder i Silvan Ballerup end andre steder. Håber de får denne besked og at chefen lige anerkender hans dygtige medarbejdere for stjerne service. God weekend ☀️

Antwoord van SILVAN - Ballerup
Varen var klar og blev udleveret med…
Varen var klar og blev udleveret med det samme.