Agressiv P-kontrol! Vi har holdt os fra Silvan Farum, fordi vi for nogle år siden fik en P-bøde for at handle 10-15 minutter. Da vi havde ærinde i området, købte vi (click-collect) i tirsdags og lod... Toon meer
Gammelgårdsvej 93, 3520 Farum, DK
Bedrijf heeft geantwoord
Efter et kort besøg hos Silvan i Farum, kom jeg ud og opdagede jeg havde fået en parkeringsbøde. I forundring over at blive pålagt en bøde for at handle i en butik skrev jeg her på trustpilot for at... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Købte i går ny plæneklipper. Mine evner rakte desværre ikke til klargøring af maskinen. Måtte kapitulere og søge hjælp hos Silvan, Farum. Morten smed straks, hvad han havde i hænderne og fixede, det d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Var i Silvan farum med den gamle og stødte ind i en medarbejder ved navn IB, IB var super imødekommende og utrolig hjælpsom, han spurgte ind til opgaven og satte sig ind i det arbejde vi havde foru... Toon meer
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Geschreven door het bedrijf

Gammelgårdsvej 93, 3520, Farum, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Jeg har nu efterhånden hentet mange pakker hos Silvan i Farum
Oplever altid en fantastisk imødekommenhed, hjælpsomhed og venlighed af personalet.
Specielt en ung mand ved navn Scott

Antwoord van SILVAN - Farum
Vi blev informeret om at vi ville kunne printe label i Silvan for UPS i forbindelse med at sende en pakke, men de havde desværre ikke sådan en maskine. Dog var der en super flink medarbejder (Gustav) som hurtigt bedte om at få den videresendt på mail, for så kunne han da gå ud bagved og printe den alligevel. Super service😁

Antwoord van SILVAN - Farum
Jeg mødt en mega flink og imødekommende medarbejder. Hans navn vare Charlie. Han hjalp hurtigt med at finde en pakke til mig. 5 stjerner her fra. Kanon service fra Charlie

Antwoord van SILVAN - Farum
Jeg bestilte 2 klapborde og 10 klapstole på hjemmesiden. Jeg fik kvittering på både sms og mail. Da jeg skulle hente varerne, tastede jeg ordrenummeret på afhentningsskærmen og blev guidet hen til afhentningsstedet af en venlig medarbejder.

Silvan i Farum.
Sætter mine ben for sidste gang i jeres butik senere idag når i har fået nosset jer sammen til at pakke de pakker ud som er blevet leveret fra postnord.
Kommer ned i jeres butik klokken 12.15 i dag og bliver mødt af den mest provokerende unge mand der stod i kassen som siger de ikke kan finde min pakke før den er pakket ud og imens kan man stå og glo på 4 medarbejdere ved kassen som står og hygge snakker, generelt er service niveauet faldet voldsomt de senere år hos jer men det her var dråben, i skriver en besked 09.45 imorges at jeg kan hente min pakke 2.5 time senere har i endnu ikke pakket dem ud så de kan hentes.
Spilde ens tid det kan I finde ud af resten ja det kan kun guderne gætte sig til.
Fremover handler jeg aldrig i jeres butik igen, kunne i få 0 stjerner havde i fået dem

Antwoord van SILVAN - Farum
Jeg kunne se, min pakke var leveret, men havde ikke fået en sms med pakkenummer.
Den unge fyr i Silvan kæmpede rundt og brugte tid og omhu på at hjælpe mig, og til sidst lykkedes det, så min datters julegave kan komme under træet.
Super service og parathed til at hjælpe og gøre en ekstra indsats.

Antwoord van SILVAN - Farum
Kæmpe tak til Lasse og Scott for at bruge tid på at finde min forsvundne pakke 😊 - og så i den travle juletid.
Det er kundeservice

Antwoord van SILVAN - Farum
Nemt at bestille og venlig betjening. Afhentning var lidt mere snørklet.

Antwoord van SILVAN - Farum
God og personlig engageret kundeservice af filipinsk (?) medarbejder

Antwoord van SILVAN - Farum
Let at bestille vare og afhente i nærmeste Silvanbutik.

Antwoord van SILVAN - Farum
I havde ikke varen i den bestilte farve. Ringede dog på forhånd og jeg accepterede en anden farve. Ved afhentning tog det alt alt for lang tid at afhente og blive lukket ud af porten.