Super søde og hjælpsomme medarbejdere, som går langt for at man kommer hjem med de rigtige ting. Kan varmt anbefale et besøg i butikken.
Locatie
Wijzig locatieGræsted Stationsvej 78, 3230 Græsted, DK
Silvan bør få lavet et Adviserings-system, så man ikke nærmest daglig behøver tjekke om en udsolgt vare er dukket op igen. En mail om genkomst ville være en opdatering af serviceniveauet.
Jeg bestilte nogle varer online, inden for en halv time fik jeg besked om at varerne var pakket og klar til afhentning, alt var som bestilt. Fin service
Vores gamle motorsav var gået i stykker. Butikschef Robin tilbød at lave den. Det fik han fixet og ville ikke engang have betaling selvom vi havde forlagt kvitteringen og den vist også var mere end 2... Toon meer
Man-fre: 9-18, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18

Græsted Stationsvej 78, 3230, Græsted, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Super søde og hjælpsomme medarbejdere
Tak for en god oplevelse og god service.
Tak for en god oplevelse og god service.
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Fantastisk service og personale
Fantastisk service og personale, meget flot udvalg af blomster 🌷

Antwoord van SILVAN - Græsted
Tak for god hjælp og vejledning
Tak Silvan Græsted, og særligt Nicki, for virkelig god hjælp og vejledning. Altid en fornøjelse at handle hos jer :-)

Antwoord van SILVAN - Græsted
Jeg bestilte nogle varer online til afhentning

Silvan bør få lavet et…
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice, kassemedarbejdere fuldstændig uden viden om varerne, tilkalder hjælp, men det gør det ikke bedre.
Får svaret, hvis man ikke selv kan finde varen, som på hjemmesiden fremgår som på lager, så har de den ikke.

Antwoord van SILVAN - Græsted
Vildt god kundeservice- Græsted…
Vildt god kundeservice- Græsted butikken er helt suveræn - havde bestilt click and collect og fik hjælp til at pakke bilen fordi min ryg er brækket- virkelig fantastisk service

Antwoord van SILVAN - Græsted
Altid god og venlig betjening
Altid søde, hjælpsomme ansatte, der samtidig har en viden om de produkter de sælger. Tak til Silvan i Græsted der altid er klar med et smil, lige meget om det er ved kassen eller på gulvet 😊 Mvh. Michael

Antwoord van SILVAN - Græsted
Brugte Click-og-collect som var nemt at…
Brugte Click-og-collect som var nemt at bruge. Varene var klar til afhentning efter 20 minutter.

Antwoord van SILVAN - Græsted
Fantastic service and really helpful…
Fantastic service and really helpful far more than one could ask for. I will come back!

Click og collect
Super smart med Click og collect.
Varer klar efter blot 30 min.
Og alt i orden.
Også let at betale forud.