Vejledning var ikke fyldestgørende. Dernæst knækkede tændingsnoren til stubfræseren. Spildte en hel dag på at køre frem og tilbage og fik fræset 1 stub ud af 6. Jeg "fik lov" at betale fuld pris... Toon meer
Locatie
Wijzig locatieH.C. Ørstedsvej 12, 3000 Helsingør, DK
Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
Det er altid en fornøjelse at komme i Silvan Helsingør- man bliver genkendt, hilst på - og altid mødt med højt humør! Det gør en kæmpe forskel, at I møder jeres kunder med interesse og imødekommenhed... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Man-fre: 8-19, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19
Geschreven door het bedrijf

Contactgegevens
H.C. Ørstedsvej 12, 3000, Helsingør, Denemarken
Vraagt klanten om een review

Antwoord van SILVAN - Helsingør
Vejledning var ikke fyldestgørende og snoren knækkede
Vejledning var ikke fyldestgørende.
Dernæst knækkede tændingsnoren til stubfræseren.
Spildte en hel dag på at køre frem og tilbage og fik fræset 1 stub ud af 6.
Jeg "fik lov" at betale fuld pris for lejen og fik at vide jeg var heldig at forsikringen dækkede snoren.
Edit: blev ringet op af afdelingslederen et par dage efter der beklagede og lovede at føre pengene tilbage. Ryger op på tre stjerner hvis det faktisk sker.
Simpel online booking af gulvsliber
Simpel online booking af gulvsliber. SMS reminder inden afhentning og aflevering. QR kode på masking med link til simpel brugsvejledning. God vejledning i butik "du skal bruge meget korn16 og ikke ret meget 40 og 80" som jeg valgte at overhøre, men var korrekt, og kunne returnere det meste korn 40 og 80 :)

Antwoord van SILVAN - Helsingør
Fræseren manglede en møtrik der holder…
Fræseren manglede en møtrik der holder fræserhovedet fast og motor kørte meget uregelmæssigt. Super dårlig service ved indlevering.

Bøvlet udlevering
Lidt bøvlet at man ikke kan hente sin bestilte vare under bestillingsnummer, men kun under navn, når man ikke kan huske om man har bestilt i eget eller mandens navn 😂😂

Vertikalskære
Ved afhentning af en Vertikalskære kunde jeg ikke justere skæret men en medarbejder kom og gik i gang med lid værktøj, så den kunde køre perfekt tak

Antwoord van SILVAN - Helsingør
Jeg havde tjekket jeres hjemmeside for…
Jeg havde tjekket jeres hjemmeside for et produkt (skæreblade til Speedy Weeder) og kunne se, at der lå 60 stykker i Helsingør.
Jeg kørte der ind - og der var ingen, som rigtig kendte til det. En ekspedient gav mig dog ret i, at jeres hjemmeside viste 60 styk på lager. En anden ekspedient ville undersøge sagen. Jeg ventede ca. 15 minutter - indtil en anden ekspedient gik forbi, som jeg så spurgte til "sagen". Han kunne konstatere, at kunden (mig) var glemt på gulvet.
Endelig fik jeg besked om, at I ikke havde den vare på lager.
Jeg kørte så hjem, og bestilte varen på jeres hjemmeside, men det kostede jo så ekstra 39 kr. i fragt - udover de transportomkostninger og tid, jeg allerede havde brugt.

Antwoord van SILVAN - Helsingør
Altid den absolut bedste service
Altid den absolut bedste service af personalet, og rigtig god faglig rådgivning. God gammeldags kundeservice går bare aldrig af mode i Silvan Helsingør. Tak for jer 🙂

Antwoord van SILVAN - Helsingør
Hurtig respons og problemfri…
Hurtigt svar og problemfri afhentning/aflevering

Antwoord van SILVAN - Helsingør
Maskinen var på ingen måde god nok
Maskinen var på ingen måde god nok. Selvom jeg selv, prøvede at rense den.

Antwoord van SILVAN - Helsingør
Forretningen er stor og alsidig
Forretningen er stor og alsidig, jeg benytter oftes kun pakkepost. Og dér finder jeg verdens sødeste, sjoveste og hjælpsomme medarbejdere. Som nu Christina der altid er i strålende humør og giver mig glæde til resten af dagen.
Hilsner fra Helle Fristed.

Antwoord van SILVAN - Helsingør
Dejlig smilende og hjælpsomt personale

Antwoord van SILVAN - Helsingør
Altid sød og hjælpsom betjening af Tina
Altid sød og hjælpsom betjening af Tina.
Pæn butik - nem at overskue

Antwoord van SILVAN - Helsingør
Effektiv og hurtig betjening af Tina…
Effektiv og hurtig betjening af Tina Silvan Helsingør.

Antwoord van SILVAN - Helsingør
Lees meer over geverifieerde reviews.