Locatie
Wijzig locatieMosevej 1B, 6000 Kolding, DK
Jeg vil gerne opdatere min anmeldelse. Jeg havde en meget dårlig oplevelse med min Click & Collect-bestilling, hvor vi fik udleveret den forkerte vare, hvilket betød en ekstra tur til butikken... Toon meer
Dårlig service fra personale ift eventuel ombyt af vare og returnerings regler. Oplevede desværre det samme igen ved næste besøg, hvor det gik ud over kunden foran mig i køen.
Varen var klar til afhentning mindre end 30 minutter efter bestilling. Passer med transporttid fra Haderslev 😊
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-18

Mosevej 1B, 6000, Kolding, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Varen var klar til afhentning mindre…
5 stjerner
5 stjerner! Jeg kørte hele vejen fra Fyn til Jylland for at hente et badebassin, og det var turen værd. Personalet tog sig god tid til at rådgive og vejlede mig, og jeg følte mig virkelig godt behandlet. Fantastisk service, venligt personale og en rigtig god oplevelse.
Nem og hurtig Click&Collect ordre lagt…
Nem og hurtig Click&Collect ordre lagt ind og afhentningen i Silvan Kolding var med smil og meget nemt.
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Under AL kritik
Under AL kritik: I forsøger at sælge et tydeligt brugt produkt som nyt. Så vil i ikke tage en vare retur, der godt nok er bestilt hjem, men efter jeres råd, som viser sig ikke at passe til formålet.

Antwoord van SILVAN - Kolding
Dårlig service fra personale ved kassen

Jeg er meget utilfreds…
Jeg vil gerne opdatere min anmeldelse.
Jeg havde en meget dårlig oplevelse med min Click & Collect-bestilling, hvor vi fik udleveret den forkerte vare, hvilket betød en ekstra tur til butikken og en masse spildt tid.
Efter min anmeldelse blev jeg kontaktet af butikschefen, som oprigtigt undskyldte for forløbet. Han tog min oplevelse alvorligt og tilbød en kompensation for den tid og de ekstra omkostninger, vi havde haft.
Fejl kan ske, men det vigtigste er, hvordan de bliver håndteret. Jeg sætter stor pris på, at ledelsen tog ansvar og gjorde en indsats for at rette op på situationen. Tak for den professionelle opfølgning.

Godt
Altid perfekt. God hjemmeside, søde medarbejdere. Lidt et minus at man skal betale for click and collect hvis det er under et vist beløb.

Tip top service.
Tip top service.
De holder hvad de lover når man bestiller på nettet og afhenter i butik.