SILVAN - Næstved Reviews 172

4,0

Østre Ringvej 65, 4700 Næstved, DK

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

alt var sku fint købte en pavilion jeg kørte hjem og åbnede den en af armene var knækket så jeg ringede ud og der var ingen ko på isen jeg kunne bare komme ud og hente en ny så alt var godt

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Generelt skide søde medarbejdere, der altid er glade og hjælpsomme. Dog skiller denne oplevelse sig særligt ud - Helt usædvanlig god service og virkelig søde medarbejdere, der trods Black friday og... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg havde bestilt click&co 18…

Jeg havde bestilt click&collect 18 reglar de var alle så skæve at de på ingen måde kunne bruges, jeg vil ikk have dem da de ikk kan bruges - spørg om jeg må tage nogen andre selv- det må jeg godt for ungarbejderen men mens jeg sortere lægter - bliver jeg smidt ud af forretningen fordi den er 18.03 men hvis varen havde været ok og brugbar - så dårlig service at jeg ikk fik lov at bruge 10 min over tid på en fejl i har lavet- og fordi medarbejderen havde mere travlt med at komme hjem end at rette fejlen !!! Kommer aldrig til at handle hos jer igen og skal nok sprede budskabet !!!!
Martin

2 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super let at leje fræser.

Super let at leje fræser.

25 april 2026

Antwoord van SILVAN - Næstved

Tusind tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores udlejningsservice.

Hurtig og fin levering

Hurtig og fin levering, god chauffør

26 mei 2026

Antwoord van SILVAN - Næstved

Tak for de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med leveringen.

Super sød ekspedient

Super sød ekspedient. Var yderst hjælpsom da jeg var ude med to unger, der gjorde det hele lidt mere udfordrende 🤣

9 mei 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van SILVAN - Næstved

Vi er glade for at høre, at vores medarbejder var så hjælpsom. Tak for jeres positive feedback!🤩

Fantastisk personale

Fantastisk personale. Der hjalp os hele vejen igennem butikken. En sød medarbejder hjalp med at køre klapvogn ud til bilen og en anden hjalp os med at få plader på traileren. Vi var så imponeret!!! Kæmpe tak til alle jer søde medarbejdere!

26 mei 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van SILVAN - Næstved

Vi er meget glade for at høre om jeres positive oplevelse med vores medarbejdere. Tak for den fine feedback, vi sætter stor pris på det😁

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg lejede en girafsliber og en…

Jeg lejede en girafsliber og en tørstøvsuger. Jeg havde forventet, jeg kunne få lidt vejledning hos personalet, men de anede intet om maskinerne og henviste bare til den QR-kode, der var på dem. QR-koderne virkede så ikke. Jeg fandt selv ud af det, men er vant til fra fx Bauhaus, at de lige fortæller, hvordan man samler tingene etc.

24 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

alt var sku fint købte en pavilion jeg…

19 mei 2026

Antwoord van SILVAN - Næstved

Vi er glade for at høre, at vi hurtigt kunne løse problemet med pavillonen for dig. Tak for din feedback.

19 mei 2026

Antwoord van SILVAN - Næstved

Tusind tak for din positive anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en god oplevelse med vores service.

Super hurtig levering

Super hurtig levering

6 mei 2026

Antwoord van SILVAN - Næstved

Vi er glade for, at du er tilfreds med leveringen. Tak for din positive feedback😊

Ingen Sms

Glemt at sende mig en sms,hade nær ikke fået min pakke.

6 mei 2026

Antwoord van SILVAN - Næstved

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.

Venlig og professionel service

1 mei 2026

Antwoord van SILVAN - Næstved

Mange tak for din positive anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for at du oplevede vores service som venlig og professionel.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Havde bestilt et loungesæt til click &…

Havde bestilt et loungesæt til click & collect, og det gik egentlig fint med afhentning af varen. Rigtig fin betjening ved vareudleveringen der endda hjalp med at løfte varen ind i bilen.
Da jeg efterfølgende var kommet hjem og nået halvvejs med at samle møblerne kunne jeg konstatere at der var en forkert del med i pakken som gjorde at den ene stol ikke kunne samles.
Tilbage til butikken med den forkerte del, og så prøve at forklare hvad der var galt. Efter en del ventetid og mange forklaringer endte det med, at de to hul på et andet loungesæt, således at jeg kunne få ombyttet den forkerte del.
Det kostede en del tid på transport frem og tilbage, samt ventetid. Men det lykkedes da til sidst.

26 april 2026

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg lejede en meget dyr betonsliber og…

Jeg lejede en meget dyr betonsliber og da jeg afhenter den langt væk fra min bopæl så er skiverne der gøre til helt nedslidte. Spild af tid.

25 april 2026

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Klik and kollekt virker godt ,hvis…

Klik and kollekt virker godt ,hvis altså man husker, at pakke alle varene og give dem med ,,jeg manglede en vandpumpe tang ,som måtte hentes bagefter .

18 april 2026

Antwoord van SILVAN - Næstved

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mette fra Næstved afdeling.

Mette fra Næstved afdeling.. jeg har bestilt nogle ting som har ikke fået.. men vi fik fikset det.. og snakket med en medarbejder der hedder Mette jeg synes hun er klar dig rigtig fint.. hun var virkelig sød og snakke med..

16 april 2026

Antwoord van SILVAN - Næstved

Vi er glade for at høre, at det lykkedes at løse problemet med din bestilling. Vi er taknemmelige for din positive tilbagemelding om vores medarbejder. Tak for din tid og din anmeldelse.

Silvan

Lees meer over geverifieerde reviews.