Skulle i dag købe et sæt havemøbler, men blev i tvivl om jeg kunne have det hele i min bil. En kvindelig ansat, er min nye genbo og siger med det samme, at jeg kan få hendes bilnøgler og lægge stolen... Toon meer
Nordvej 1, 4200 Slagelse, DK
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har netop været i Silvan Slagelse, idet jeg søgte en reservedel til en pavillon, som tidligere var købt i Silvan. Den erfarne og altid servicemindede Tage kender "sit" lager og fandt hurtigt den... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg havde været inde i butikken fredag for at se på bordplader og ville så lave en click og collect lørdag men der var der 0 på lager. Fredag var der 2 på lager. Jeg ringer ind til butikken og får at... Toon meer
For det første fik jeg at vide at min pakke var klar til afhentning, få minutter efter jeg bestilte den. I butikken fik jeg lidt hjælp til at få udleveret pakken. jeg havde nemlig ikke prøvet klik og... Toon meer
Man-fre: 9-19, lør-søn: 8-18, helligdage: 8-18
Geschreven door het bedrijf

Nordvej 1, 4200, Slagelse, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Rigtig god service min kæreste og jeg skulle leje en rensemaskine til seng og sofa vi kom dog hjem med en maskine der ikke virket men fik hurtig byttet til en ny som så virket ubeklageligt og vi fik endda penge tilbage som en ekstra service da vi havde besvær med den første maskine og skulle køre frem og tilbage. Så alt i alt en rigtig god oplevelse og især med jeanette som hjalp med det hele

Antwoord van SILVAN - Slagelse
Fik hjælp og vejledning til at leje højtryksrenser på stedet. Fik hjælp og gode idéer til løsning af problem.

Antwoord van SILVAN - Slagelse
God kundeservice. Det købte produkt virkede ikke, så jeg måtte tilbage til butikken og fik byttet varen til en ny. Inden jeg forlod butikken, så var den nye vare prøvet af, så alt virkede!! Alt sammen med et smil på læben.

Antwoord van SILVAN - Slagelse
Leje af pladevibrator på el.
Super fed oplevelse super service ved hjælp af læsning i bil også ved returnering var der hjælp at hente. meget imødekommende personale.
Produktet levede op til mine forventninger, til min fulde tilfredshed.

Antwoord van SILVAN - Slagelse
Det er altid en god oplevelse at komme i Silvan Slagelse.
Personalet er altid imødekommende med et smil.

Antwoord van SILVAN - Slagelse
Pakken er hurtig fremme og indpakningen er ikk gået i stykker undervejs 👍😊

Antwoord van SILVAN - Slagelse
Skulle bruge rustfrie beslag, som kun kunne købes på web..

Antwoord van SILVAN - Slagelse
Hele tre personaler pegede mig i samme retning ingen hvis de hvad
En hylde var til et 60 x 60 skab
Ikke en eneste gav sig 2 minutter for at følge mig hen til den reol de snakkede om ... Og det var har problemet var for selv om jeg hade fundet en på nettet og at den var i Slagelse ja så var der ikke nogen på den reol hele 3 som nærmest ikke gad deres arbejde ligner dårlig løn og ledelse vi ses ikke igen

Antwoord van SILVAN - Slagelse
Der var absolut ingen der tilbød at hjælpe. Spurgte om ikke pallen med 21 loftsplader kunne læsses på traileren med truck. Jo hvis det ikke kunne være anderledes... Pladerne var ikke pakket ind, spurgte efter en kæp eller pap så stroppen ikke ødelagde pladerne. Desværre...måtte købe en flyttekasse til beskyttelse. Dårlig service.

Antwoord van SILVAN - Slagelse
God og effektiv samtale omkring indkøb af brændeovn.

Antwoord van SILVAN - Slagelse
Jeg havde ledt højt og lavt på nettet efter en bestemt hundeseng. Fandt den til den bedste pris hos Silvan. Bestilte varen via Click and collect hos Silvan Slagelse og hentede den en time senere. Super effektivt. Venligt personale.

Antwoord van SILVAN - Slagelse
Gulvsliber var defekt,rør til støvpose var stoppet. kantsliber var defekt, velcro på maskinen var slidt så skiver ikke sad ordentligt fast. Fik penge tilbage for leje af gulvsliber, men ikke for leje af kantsliber da silvan mente at velcro ikke var helt slidt væk, de var dog klar over at de skulle skifte inden næste udlejning. Tror ikke jeg lejer noget igen

Antwoord van SILVAN - Slagelse
Bestilte online til "Click & collect". Der gik maks 30 min så fik jeg et opkald at mine varer var pakket og klar. Det kan simpelthen ikke blive nemmere :)
Kørte ind, fik endda hjælp til at få det i traileren (ikke sikker på det nødvendigvis er med i prisen). :)
Og så ud igen. Nemt og hurtigt.

Antwoord van SILVAN - Slagelse
hurtig levering samt god betjning af pesonale slagelse

Antwoord van SILVAN - Slagelse
Vi var i dag forbi Silvan i Slagelse for at købe en bestemt plante til vores datter, som hun har ønsket sig. Planten var desværre udsolgt, men der skulle komme nye forsyninger samme dag. Jeanette fra Silvan Slagelse tilbød os, at komme forbi med planten, da hun tilfældigvis også bor i Korsør. Hun kom efter arbejde og afleverede planten til vores datter. 1000 tak til Jeanette for den helt fantastiske service.

Antwoord van SILVAN - Slagelse
Lees meer over geverifieerde reviews.