Jeg fik udleveret 8 stk. corten bedafgrænsninger uden indpakning. Rev mig til blods og gik i butikken for at få plaster på. Fik at vide, at lagermanden også havde skåret sig og måtte på skadestuen og... Toon meer
Ole Rømersvej 52, 5700 Svendborg, DK
Silvan Svendborg - Freja Endnu engang en fantastisk oplevelse. Baghjul på Bosch Rotak slidt i stykker. Bosch ville have hele plæneklippereren sendt ind, men Freja bestilte to nye hjul uden beregni... Toon meer
Click and collect. Fungerer super fintHurtig besked om klaret til afhentninger både sms mail +opringning om afhentninger i vareudlevering ,hvor det hele stod klar på en vogn til at køre ud til bilen... Toon meer
Man-fre: 9-19, lør-søn: 8-18, helligdage: 8-18

Ole Rømersvej 52, 5700, Svendborg, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Altid parate til at hjælpe. Click and collect er perfekt til os. Altid klar til tiden.

Antwoord van SILVAN - Svendborg
Havde bestilt 2 sorte reoler i c&c, kommer hjem og har så fået 1 sort og 1 stål. Da de skulle bruges med det samme, er de nu samlet men det ser ikke så pænt ud som 2 i samme farve.

Antwoord van SILVAN - Svendborg
Første gang jeg prøvede Click and Collect.
Hvor er det smart og nemt.

Antwoord van SILVAN - Svendborg
Dårlig Service fra medarbejderne. Har lige været i Silvan for at købe noget træ.
Ved kassen blev vi mødt med flabet kommentar og virkelig dårlig service.
Da vi kommer ud for at hente vores træ så blev vi igen mødt af endnu en sur og flabet medarbejder. Virkelig dårlig stil fra silvan.. det er sidste gang jeg handler der

Antwoord van SILVAN - Svendborg
Selv afhentet og afleveret i henhold til lejekontrakten. Det fungerede ok da jeg er meget punktlig. Har for øvrigt lagt mærke til at lejevilkårene er udformet så lejer kan gøres ansvarlig for fejl uanset hvordan de opstår medmindre man betaler for en forsikring? Hvis maskinen bryder sammen under lejemålet ved normalt brug er det vel udlejer der står for reparation? Er der noget jeg har misforstået?

Antwoord van SILVAN - Svendborg
God hurtig og informativ i forhold til leveringen

Antwoord van SILVAN - Svendborg
Forudbestilling og afhentning af vare fungerer meget tilfredsstillende. Hurtig og venlig ekspedition.

Silvan Svendborg - Freja
Endnu engang en fantastisk oplevelse.
Baghjul på Bosch Rotak slidt i stykker. Bosch ville have hele plæneklippereren sendt ind, men Freja bestilte to nye hjul uden beregning.
Det må man da kalde sevice.
Per Vilsbøl

Antwoord van SILVAN - Svendborg
Bestilte en plæneklipper og noget olie til afhentning (click and collect).
10 minutter efter jeg havde bestilt fik jeg en sms om at varerne kunne afhentes i Svendborg.
Jeg blev endda ringet op af en medarbejder fra Silvan.
Det er da fin service. Tak for set Silvan.
Her handler jeg gerne igen

Antwoord van SILVAN - Svendborg
Super oplevelse - super betjening - alt i sin skønneste orden - også ved aflevering.