Via Sixt Italië heeft mijn familie een auto gehuurd, in verband met een noodgeval in de familie, de auto werd een dag later ingeleverd in Amsterdam. Er is een zeer luxe auto gehuurd. Tijdens de r... Toon meer
Zeer tevreden over mijn ervaring met Sixt en de huur van een Ford Mustang Cabrio. De afhandeling bij het ophalen ( door Mr Jesse, man met baard en bril ?) verliep super vlot en professioneel en dui... Toon meer
Huur al jaren bij Sixt en tot nu toe nog nooit geen probleem gehad in Spanje, Frankrijk, Tenerife, Kroatië... Altijd goed en vriendelijk bediend, en een deftige wagen gekregen. Bijna altijd het... Toon meer
Vanaf het vliegveld in Chicago met een shuttle aankomen op precies de juiste plek. Er was voor ons een auto gehuurd via het reispakket wat we gekozen hadden. Natuurlijk probeerden ze je te upgrade... Toon meer
👉 Visit our Help Center at sixt.com/help-center or get in touch with us. ✅ Welcome to SIXT car rental. We offer premium car rental at affordable rates, worldwide. Drive first class. Pay Economy. Premium vehicles without premium prices. We have over 222,000 rental vehicles in our fleet, which hosts models from some of the best car manufacturers in the world, including German favorites such as BMW, Mercedes, Audi and more. We also offer car subscription service with SIXT plus and chauffeur service / airport transfer with SIXT ride.
1501 NW 49th St, 33309, Fort Lauderdale, Verenigde Staten
- +1 888-749-8227
- service@sixt.com
- www.sixt.com
Heeft 30% van zijn negatieve reviews beantwoord
bij aankomst bleek de gevraagde wagen…
bij aankomst bleek de gevraagde wagen niet beschikbaar. Aangezien we met 4 volwassen personen waren, hadden we wel een grote wagen nodig, en dat zou dus met een meerprijs zijn. Er werd wel een tegemoetkoming gedaan, maar het bleek toch duurder. De dame van Sixt was wel erg behulpzaam.Maar koop je niks voor je komt net aan en heb gelijk gezeik 300 euro duurder en ze weten toch wel dat je het doet want je staat met je rug tegen de muur. Oplichtings praktijken noem ik dat. En compensatie kunnen ze niet
Wat een slecht bedrijf niet huren!!!!
Wat een slecht bedrijf niet huren!!!!
3 maanden voor wij op vakantie zouden gaan een 7 zit auto gehuurd een mail gekregen alles zou geregeld zijn ,, 3 dagen voor ons vertrek krijgen we een mail dat we een kleinere auto zouden krijgen hier gingen wij niet mee akkoord
We spraken weer iemand van sixth dat er in Düsseldorf een auto opgehaald kon worden wij naar Düsseldorf met kleine kinderen om de auto op te halen word er aan de balie verteld dat er geen auto’s meer zijn
De stress die de je bezorgen en niemand die je helpt voor de vakantie niet waard onbetrouwbaar , oplichterij
gevraagde wagen niet beschikbaar
De afhandeling van het schadegeval was correct en snel geregeld
Topservice Sixt.
Altijd goed en vriendelijk bediend, en een deftige wagen gekregen. Bijna altijd het gekozen model of zelfs nog beter.
Als ze een extra verzekering willen verkopen is het een ja of een nee en dit volstaat. Er zijn andere maatschappijen die agressiever verkopen dan Sixt.
Medewerkers zijn ook altijd heel vriendelijk.
dit is een oplichtingsbende
dit is een oplichtingsbende ze sturen mijn een rekening van schade die ik niet heb veroorzaakt , eerst krijg je een totale andere auto dan geboekt onder de mom auto is niet terug gebracht dan neem ik die auto mee niemand die meeloopt ze geven je sleutel en zeggen ga maar bij terug afgave idem en dan na paar dagen sturen ze rekening van je hebt schade gemaakt en je twee weken de tijd hebt om te betalen..
Je krijgt niet wat je gereserveerd hebt. Speciaal een benzinewagen gekozen omdat…
Speciaal een benzinewagen gekozen omdat we een rondrit zouden maken. De elektrische versie was 100 euro goedkoper. In Figari was er geen benzineversie beschikbaar in de klasse die we betaald hadden. Dus moesten we toch een elektrische nemen. Een gloednieuwe opel frontera met 500 km op de teller. Volgens de dame aan de balie had deze een bereik van 400 km. In realiteit was dar met zuinig rijden met moeite 180 km. Dus ipv van leuke adressen zoeken was het dagelijks zoeken naar laadpalen. Daarnaast werkte na twee dagen de sleutel niet meer, na vijf dagen kreeg de het computersysteem kuren. Voor het comfort van de verhuurder wordt je ook nog een prepaid kaart aangeboden om te laden waar je zelf geen voordeel aan hebt. Laden op corsica kost meestal 0,75 euro per kwh. Voor mij de eerste en meteen de laatste keer bij sixt. Wegblijven hier!
Het zijn oplichters
Het zijn oplichters. Ze gaven ons een veel kleinere auto dan we besteld hadden, hebben ter plaatse nog eens 300 euro moeten bijbetalen om eigenlijk het formaat van auto te krijgen dat we reeds betaald hadden. Ik zal sixt aan niemand aanbevelen.
FRAUDE SIXT SPANJE
Wij boekte een huurwagen via Rentalcars en gaven onze vouyer en boekingsnummer af ( Rentalcars ) aan de balie bij Sixt in Santader , de vriendelijke man zei dat alles in orde was en we volledige verzekerd waren, prijs bij Rentalcars 165 € ( incl. full verzekering ) , wij moesten onderaan op een tablet aftekenen en kregen de sleutel mee , bij het inleveren kregen wij een factuur van Sixt zelf ( niet van rentalcars , want die was al betaald ) van 740 € , ze hadden alles aangerekend , tot verzekering interieur , er is niemand van Sixt die reageert onze mails, dit is echt fraude , op de hoogste graad fraude, ze wistengoed dat wij via ren,talcars geboekt hebben aan de boekingsnummer en toch ons laten ondertekenen op een laatste pagina van een tablet WAT EEN GROTE SCHANDE Didier
Sixt car rental Malaga wees alert
Op 20 juni 2025 heb ik via Sixt een handgeschakelde Audi A1 gehuurd. Bij aankomst vroeg ik naar de mogelijkheid voor een wijziging naar een automaat. De medewerker in kwestie, Emmanuele Tashev, bood mij vervolgens een automaat aan – maar voor een meerprijs van maar liefst €250 per dag. Voor een standaard voertuig zoals een Golf 7 of een Peugeot 2008 vond ik dit een volstrekt buitensporig voorstel.
Het ging hier duidelijk niet om een luxe-upgrade, maar enkel om een verschil in transmissie. Ik kreeg onmiddellijk het gevoel dat er geprobeerd werd een slaatje te slaan uit de situatie, en dat werd bevestigd door de houding van de heer Tashev. Zijn klantbenadering was niet gastvrij, maar afstandelijk en zakelijk, zonder enig gevoel van servicegerichtheid. Ik had sterk de indruk dat mijn onwetendheid bewust werd gebruikt om meer geld uit mijn zak te kloppen.
Daarnaast werd ik onder druk gezet met dreigende taal over schade aan banden, lak of velgen. Aangezien ik alleen een basisverzekering had afgesloten, werd mij verteld dat zelfs een simpele lekke band al kon leiden tot €600 aan kosten vanwege wegsleepservice. Deze informatie werd niet objectief gedeeld, maar op een manier die bij mij het gevoel opriep dat ik haast geen keus had dan een aanvullende verzekering af te sluiten.
Toen ik de auto uiteindelijk ontving, werd ik door een andere medewerker nadrukkelijk gewezen op de noodzaak om deze goed te inspecteren. Ik ontdekte toen meerdere schades die niet op het schadeformulier vermeld stonden, met name aan de onderzijde van de bumper. Zonder eigen inspectie zou ik hier mogelijk aansprakelijk voor zijn gesteld. Dit versterkt mijn indruk dat de werkwijze bij Sixt niet in het belang van de klant is, maar vooral gericht op risicoafdekking voor henzelf – op kosten van de huurder.
Na terugkomst bij de balie, sprak ik opnieuw met Emmanuele Tashev en gaf aan dat ik toch een aanvullende verzekering wilde. Wat volgde was nóg een bizar voorstel: €250 voor een verzekering – terwijl de hele huur slechts €170 voor drie dagen bedroeg. Toen ik hier bezwaar tegen maakte, werd ik plotseling geconfronteerd met het feit dat ik inmiddels ‘te laat’ was teruggekomen (na 30 minuten), en daardoor een ander tarief zou gelden dan de prijs op internet.
Uiteindelijk werd de leidinggevende erbij geroepen, die mij een verzekering van €38 per dag aanbood – precies het bedrag dat ik online al had gezien. Deze prijs bleek ineens wél mogelijk. Ook werd toen alsnog een upgrade aangeboden naar een Golf 7 of Peugeot 2008 automaat, zonder de eerder genoemde idiote prijs van €250 per dag.
Samenvatting van de klacht:
• Klantvriendelijkheid: Ontbrak volledig. De houding van Emmanuele Tashev was zakelijk, onsympathiek en niet servicegericht.
• Transparantie: Ontbreekt. Prijzen worden ter plekke verhoogd, upgrades overdreven gepresenteerd, en klanten worden onder druk gezet.
• Verzekering: Tarieven in het systeem wijken sterk af van de prijzen die Sixt online toont.
• Controle op schade: Essentieel, want niet alle schade staat op het formulier vermeld. Klant draait mogelijk op voor bestaande schade als hij/zij niet zelf alert is.
• Algehele ervaring: Voelde manipulatief, commercieel gestuurd, en allesbehalve klantvriendelijk.
Advies aan toekomstige klanten:
• Controleer de auto zelf uiterst nauwkeurig.
• Laat je niet onder druk zetten bij de balie – ook niet door medewerkers als Emmanuele Tashev, die je op een ongepaste manier tot dure extra’s proberen te bewegen.
• Vergelijk prijzen goed met die op de Sixt-website.
• Vraag schriftelijke bevestiging van prijsopgaven ter plekke.
Wat een oplichterij, nooit meer SIXT
Auto gehuurd bij SIXT in Ulm Duitsland. Het ophalen was wat lastig omdat het kantoor op een andere plek zit dan daar waar de auto’s staan. Dat werd volkomen goed gemaakt door een uiterst vriendelijke en behulpzame balie-medewerker.
Het terugbrengen was een totaal ander verhaal. Wat een ellende zeg. Ik kreeg een mail met het retouradres. Drie keer in en uit de parkeergarage waarbij ik niets van SIXT kon vinden. De derde keer in de garage ondertussen bijna in paniek omdat de door mij aangegeven inlevertijd inmiddels door het zoeken verstreken was. Een medewerker van de garage aangesproken terwijl ondertussen mijn vrouw met SIXT aan het bellen was.
Bleek het door SIXT opgegeven adres onjuist door een recente verhuizing naar de naastgelegen parkeergarage. Daar was ik uiteindelijk zo en toen had ik binnen 15 minuten de auto geparkeerd.
De parkeergarage waar de SIXT auto’s staan is van een heel ander kaliber dan de garage die op het inleveradres wat je doorkrijgt staat: vies en gaf me een onveilig en onprettig gevoel
Toen moest ik nog op zoek naar de sleutelbox. Ik herinnerde me ineens dat de medewerker had verteld dat die op een andere verdieping was dan daar waar je de auto neer moet zetten. Het duurde even voor ik die gevonden had.
Het inleveren van de sleutels gaat uiteindelijk eenvoudig en snel. Op het deksel staat dat ze verhuisd zijn naar dit adres…….. als je eenmaal de sleutelbox gevonden hebt is dat natuurlijk volstrekt onzinnige informatie.
We kregen snel de eindafrekening waar een extra dag, in verband met te laat retourneren, in rekening werd gebracht en waarbij ook nog een schade werd vermeld die niet door ons is veroorzaakt.
Ik heb daarop meteen gereclameerd. De schade is ons verder niet verweten maar op de extra dag die in rekening was gebracht kregen we geen enkele reactie.
Al met al een ervaring die we als bijzonder onprettig en stressvol hebben ervaren.
Het door SIXT veroorzaken van zoveel onduidelijkheid bij het inleveren waardoor het een wonder mag heten als iemand er wèl in slaagt om de auto op tijd te retourneren lijkt een verdienmodel voor SIXT.
Het is in mijn optiek oplichterij als je een klant het adres mailt waar een auto teruggebracht moet worden wat niet (meer) blijkt te kloppen. Vervolgens doodleuk een extra huurdag in rekening brengt en niet reageert als de klant verzoekt om die dag terug te storten.
Vorige week voor dochter voor het gala…
Vorige week voor dochter voor het gala een mooie BMW 4 gran Coupe gehuurd voor 11 juni 2025 bij een 3e aanbieder( Carjet). De auto konden we ophalen bij Sixt Eindhoven. Als je op de site de auto reserveert, staat er niet bij: of vergelijkbaar model. Bij de reservering staat dit er ineens bij. Komen bij Sixt geen auto, maar geen probleem komt een Volvo V60 stationcar. Natuurlijk geweigerd, maar Sixt kan niet annuleren want het is een 3e partij en carjet kun je alleen bellen naar Spanje en daar krijg je een Spaans of Engelssprekende bandje aan de lijn met een keuzemenu wat niet doorschakelt. Het feit, dat Sixt samenwerkt met een dusdanige niet serieuze onderneming zegt al genoeg, maar de arrogante houding van de verkoopmedewerker van Sixt was helemaal het hoogtepunt. Hoezo kan ik niet storneren? Já dat moet je bij Carjet doen. Nee jullie zijn de uitvoerders dus regel maar met Carjet, dat ik me geld terug krijg. Niet voor niks, dat jullie zulke slechte reviews hebben.
Oplichters die achteraf van alles in…
Oplichters die achteraf van alles in rekening brengen;
Op Curacao extra schoonmaakkosten omdat er zand op de bodem lag en in Lissabon wegens het doorgeven van ons adres aan politie ivm een bekeuring; daar brengen ze een administratie fee van 35 euro voor in rekening...staat idd in contract, maar dit heb ik nog bij geen enkele verhuurder meegemaakt
Perfecte service en goede kwaliteit auto
Natuurlijk probeerden ze je te upgraden, maar we hielden vol bij de "kleine"auto. Het was een gloednieuwe Buick Envision met 20km erop en nog in de wraps. Fantastische auto, prima 800 mijl mee gereden. De service was uitmunted. Aardige mensen die een prima service leverden. Volgende keer weer Sixth op 1!
Niet huren hier
Niet huren hier! Ze schrijven zomaar extra bedragen af en als je belt met de vestiging, weten zij ook van niets. Zojuist een rekening van 2000 euro afgeschreven. Naast het maandbedrag van €1568,18. Scam en gewoon oplichterij dit.
Very nice people
Hele aardige mensen. Hielpen me goed op weg om een auto te huren tijdens mijn vakantie!
NOOIT MEER!!!!
NOOIT MEER!!!!! Nooit meer zal ik een auto huren bij Sixt. Pure zwendel. Oh oh oh ze doen zo aardig in je gezicht maar uiteindelijk wordt je met de borg belazerd. En als je belt krijgt de bank de schuld, ik geloof dat het in deze tijd niet meer langer hoeft te duren dan een minuut eer dat er geld overgemaakt kan worden. Volgende keer gewoon een verhuurder zoeken die cash accepteert, heb je bij het terug brengen van de auto direct je geld terug.
Onbetrouwbaar
Auto gaf na 2 dagen aan dat de motorolie vervangen moest worden. Kan gebeuren maar niet fijn als je op vakantie bent in een afgelegen deel van Italië. Telefonisch contact gehad met Sixt: of we naar een garage konden gaan. Kosten kunnen we declareren. Dit hebben we gedaan. Helaas heeft sixt na veel mailen en bellen (na 5 weken) nog steeds niet betaald. Waardeloze service
Huur hier niet...
Onlangs huurde ik een auto bij Sixt in Londen voor een periode van vier dagen. Wat begon als een simpele huur, werd al snel een nachtmerrie door verborgen kosten en een gebrek aan communicatie van Sixt.
Allereerst was ik totaal niet op de hoogte van een extra "jongere fee" die ik moest betalen. Dit werd pas later duidelijk, en ik had hier vooraf geen melding van gekregen. Daarnaast bleek dat ik in Londen tolwegen moest betalen, maar wederom was er geen enkele informatie van Sixt hierover. We werden vier dagen lang geconfronteerd met boetes voor tol, totaal vier stuks, wat al vervelend genoeg was.
Wat de situatie nog erger maakte, was dat Sixt bovenop de boetes ook nog eens 40 pond extra kosten per boete in rekening bracht en ze stuurden elke boete afzonderlijk, wat betekent dat ik uiteindelijk 4 keer 40 pond moest betalen voor iets waar ik niet eens van op de hoogte was. Dit voelt absoluut als een gebrek aan transparantie.
Ik heb een klacht ingediend en Sixt heeft een deel van de jongere fee terugbetaald (75 pond), maar dit was onvoldoende om mijn ongenoegen te compenseren. Het feit dat ik zoveel onduidelijkheden en extra kosten heb moeten ondervinden, maakt het voor mij zeer onwaarschijnlijk dat ik in de toekomst nogmaals een auto bij Sixt zal huren. HUUR HIER NIET.
We zijn al meer dan 3 maanden verder en…
We zijn al meer dan 3 maanden verder en nog steeds onze borg niet terug. Op mails word niet gereageerd.
Onmenselijk
Ook al reserveer je een maand van te voren en betaal je een maand van te voren. Kunnen zij jou op de belangrijkste dag van je leven (trouwdag). Je feestje voor je verpesten. Het maakt hun allemaal niet uit en met kan ze ook niet schelen. Dank jullie wel voor het verpesten van wat de aller mooiste dag van mijn leven had moeten zijn. Jullie hebben mijn hart gebroken!!!