Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

RIGTIG GOD SERVICE OG STORT UDVALG. Har en veteranbil der skal i vinterhi. Søgte en “Skræmmer” mod mus, rotter og andre gnavere. Besøgte hjemmesiden og selv en søndag fik jeg en super grundig, seriø... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Købte elektrisk insektfælde til 139 kr. "Den garanterede løsning" reklameres der på hjemmesiden, "uovertruffen effektiv mod insekter" står der i brugsanvisningen. Er generet af almindelige husfluer pg... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Winkel
  2. Ongediertebestrijding

Info over Skadedyrshop.dk

Geschreven door het bedrijf

Danmarks største skadedyrshop med handel af "gør-det-selv" produkter til skadedyrsbekæmpelse i hus og have.

Flere af skadedyrshoppens medarbejdere er tidligere skadedyrbekæmper fra Abatox skadedyrservice - og har mere end 30 års erfaring, derfor kan vi rådgive om både skadedyrsbekæmpelse og forebyggelse af skadedyr.

4,5

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

10/10 kundeservice.

10/10 kundeservice.

God service og forholdsvis hurtig svartid.

21 juli 2025

Hej Casper.

Tak for din anmeldelse, og tak fordi du handler hos os.
Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice og hurtige svar.
vi ser frem til at betjene dig igen!

Har købt 5 sneglefælder til 115kr

Har købt 5 sneglefælder til 115kr. samt Feramol. Fik varerne allerede dagen efter. Jeg har nu købt 10 fælder mere, da de virker efter hensigten. God hjemmeside og super hurtig levering. Produktet stemte overens med beskrivelsen derfor 5 stjerner🤩

9 juli 2025

Kære Sara

Mange tak for din positive tilbagemelding og de 5 stjerner.
Vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse med både produktet og leveringen.

Det betyder meget for os at høre, at vores hjemmeside og service lever op til dine forventninger.

Tak fordi du handler hos os – vi ser frem til at betjene dig igen!

Erik / SkadedyrShop.dk

Hurtig leveret

Hurtig leveret, samtbedre forklaring af spørgsmål for produktet efterfølgende.

23 mei 2025

Hej Cristian.
Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig levering og at du fik en god forklaring på dine spørgsmål om produktet efterfølgende. Det er vigtigt for os, at vores kunder får den rette information og support.

Hurtig og effektiv.

Enkel bestillingsproces. God levering. Korrekt produkt. Hvad mere kan man bede om?

28 mei 2025

Hej Bill
Hvor er det dejligt at læse din positive anmeldelse! Vi sætter stor pris på din ros af vores bestillingsproces, hurtige levering og det korrekte produkt. Det er præcis det, vi stræber efter.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Myggearmbånd - de virker ikke = spild af penge

Købte den 1. juni 2024 et par myggearmbånd til en samlet pris inkl. levering kr. 367,00.

I dag - et år efter - må vi blankt erkende, at disse myggearmbånd IKKE virker efter hensigten. Der er myg foran næsen på os (inden for en halv meters afstand) underordnet vi befinder os i Frankrig, Danmark eller i de forgange uge som på Kreta.
Obs! Når jeg skriver inden for en halv meter mener jeg, når vi ligger og sover med to myggearmbånd monteret på hovedgærdet.

Vi bliver stadig stukket - og i samme grad som uden armbånd - af myg. Så enten er der tale om fup og fiduser (nogen må grine hele vejen til banken) eller at myggene flyver rundt med høreværn.

Derfor - brug ikke dine penge på disse myggearmbånd. De giver ikke værdi whatsoever.

Update 02.06.25:
Jeg fik et telefonopkald fra Hans. Meget fornemt at følge op på anmeldelsen. Det kunne mange lære noget af.
Vi fik en god snak om produktet. Blev orienteret om, at producenten også havde modtaget min kritik, og jeg evt. ville blive kontaktet yderligere fra producentens side.

1 juni 2025

Hej Sten,
Tak for din anmeldelse. Det lyder utrolig frustrerende, at myggearmbåndene ikke har virket som forventet for jer, især når I har testet dem så grundigt i forskellige lande og situationer.
For at vi kan undersøge sagen nærmere og finde en passende løsning, vil vi meget gerne bede dig om at kontakte vores kundeservice. De vil kunne hjælpe jer med at gennemgå jeres køb og drøfte de mulige næste skridt. Vi beklager igen den dårlige oplevelse og takker for jeres ærlige feedback.
Ps. din anmeldelse er sendt videre til vores leverandør.

Kundeservice over al forventning

Jeg fik lov til at returnere en flagermus sluse (ubrugt)til trods for at de skriver meget tydeligt i deres salgsbetingelser, at de ikke tager dette produkt retur, da der kan være fare for væggelus kommer ind i deres bygninger. Kvitteringen havde jeg smidt væk, men de fandt ordren i systemet, og krediterede min retur uden videre. Det er kundeservice over al forventning og i øvrigt fik jeg også god vejledning.

16 mei 2025

Antwoord van Skadedyrshop.dk

Hej Lars, Det glæder os meget at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores kundeservice! Vi bestræber os altid på at hjælpe vores kunder bedst muligt, også når det kræver lidt ekstra fleksibilitet. Vi er glade for, at vi kunne finde en løsning for dig i forhold til returneringen og at du også fik god vejledning. Din tilfredshed er vigtig for os.

Tilfreds :-)

Tilfreds :-)

Bestilte 2 varer de blev leveret hurtigt og alt er ok!
Tilfreds og det var god oplevelse!
MVH

25 februari 2025

Hej Morten.

Tusind tak for din feedback! Vi sætter stor pris på dine pæne ord og er glade for, at vi kunne hjælpe. Tøv ikke med at kontakte os igen, hvis du har brug for noget.😊

Sten / SkadedyrShop.dk

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering! Bestilte mandag aften; kunne hente pakken onsdag morgen, tak!!!

Stort udvalg og rigtig gode priser.

Kan kun anbefales👍

11 november 2024

Hej T. Borg
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du kunne hente din pakke så hurtigt. Har du spørgsmål til vores produkter eller brug for yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte os.

RIGTIG GOD SERVICE OG STORT UDVALG

RIGTIG GOD SERVICE OG STORT UDVALG.
Har en veteranbil der skal i vinterhi. Søgte en “Skræmmer” mod mus, rotter og andre gnavere. Besøgte hjemmesiden og selv en søndag fik jeg en super grundig, seriøs og hurtig vejledning i hvilken model der passede til mit behov. Fantastisk service. Kan kun anbefales 👍👍

27 oktober 2024

Hej Jørn.
Det varmer vores hjerter at læse din anmeldelse! Det er netop den slags feedback, der driver os til at blive endnu bedre. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til din veteranbil. God vinter til både dig og bilen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Top service ved problemer med en…

Top service ved problemer med en leveret vare
De ring de sender de gør bare alt for at kunden får løst sit problem

16 september 2024

Antwoord van Skadedyrshop.dk

Tusind tak for din anmeldelse af vores service.
Glæder os, at du har haft en god oplevelse.

God dag herfra.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God service men dårligt produkt

Selve bestilling og levering var perfekt fra forretningen.
Desværre er de mølfælder jeg har købt (Fly in samt lim papir til) helt uden effekt. Fem fælder har nu hængt en måned uden at fange et eneste møl, på trods af at jeg har smækket måske 100 møl i samme periode. Totalt spild af 380 kr.
Jeg føler derfor ikke at jeg kan give topkarakter til virksomheden.

15 juli 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købt muldvarpe/mosegris fælder som kom…

Købt muldvarpe/mosegris fælder som kom hurtigt selvom de var i restordre, vi satte dem let ned og 5 minutter efter var der fanget en muldvarp, jeg var glad

14 juni 2024

Hej,

Vi takker mange gange for din anmeldelse ⭐
Fantastisk, at du har haft god og hurtig effekt af fælden.

Ellers vil vi blot ønske dig en dejlig dag.

Bugt med melmøl

Jeg tog til Herlev for at handle insektgift mod melmøl. Jeg ankom til en lille biks i byen, hvor der var en super flink mand, der betjente butikken hos Skadedyrshop. Foruden insektgift fik jeg gode tips, sparring og erfaringer med at håndtere møl i hjemmet. Jeg gik derfra med det jeg skulle bruge og mere til.

I dag har jeg ikke møl mere (7-9-13!!!) og jeg har været meget glad for produkterne, jeg har købt hos Skadedyrshop.

6 juni 2024

Hej Emma,

Tusind tak for din anmeldelse. Glæder os, at du har haft en god oplevelse i vores lille butik i Herlev :)

Derudover vil jeg ønske dig en skøn tirsdag.

Kan ikke gøres bedre

Kan ikke gøres bedre. Hurtig og effektiv handel. Varerne tiptop orden ++++++

1 juni 2024

Hej Kebnekaise,

Tusind tak for din anmeldelse samt de 5 stk. ⭐

Ønsker dig en god dag :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering af hvepselokkemiddel. Har købt det i flere år. Det koster, men er alle pengene værd. Håber I også har noget på lager sidst på sæsonen.

17 mei 2024

Hej Helle,

Tak for din anmeldelse. Glad for at du har haft god gavn af produktet. Det er et meget populært middel, så tør ikke love, at det også er på lager senere.

God dag ☀️

Returvare ud over 14 dages frist

Returvare ud over 14 dages frist
Jeg fik købt en forkert vare og fik lov til at returnere den helt problemfrit til trods for at fristen var overskredet med en uge.
Meget fin service, tak for det :-)
Jeg vil ikke tøve med at handle hos jer en anden gang.

8 mei 2024

Hej Brian,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi vil med glæde betjene dig en anden gang.

God dag ☀️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte varer som havde en defekt

Købte varer som havde en defekt. Hurtig respons og refunderet beløb uden problemer. Dejligt når kundeservice og service er på det niveau.

29 januari 2024

Hej Jimmi,

Glæder os, at du på trods af defekten, havde en god oplevelse med vores kundeservice.

God dag :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super Super hurtig levering og en…

Super Super hurtig levering og en rigtig god vare kvalitet, Jeg kan kun anbefale at handle her. :)

28 december 2023

Hej Johnny,

Glæder os, at du har haft en god oplevelse med både vores produkter samt service.

Godt nytår ⭐🎉🥂

Hurtig afsendelse af ordren

Hurtig afsendelse af ordren, rigtig god kundeservice. Vil anbefalde at handle hos dem.

11 september 2023

Hej Kaino,

Tusind tak for din anmeldelse og vurdering af vores service. Ønsker dig en skøn dag.

Stephen / SkadedyrShop

Lees meer over geverifieerde reviews.