Vi var 3 hold gode gamle venner 2 overnatninger Fik en rigtig dejlig lejlighed hvor vi havde det hele for os selv . 2 badeværelser køkken opholdsrum, Dejlig morgenmad lune hj.bagte boller hj. V... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Havde to dejlige dage i dejlig værelse, sød og venlig personale. Vi fik vildt to dage i træk og for mit vedkommende var det perfekt. Vi var to par og de tre andre mente det havde været passende med k... Toon meer
Udefra ser det fantastisk ud - flot beliggenhed. Vi fik et lille dårligt indrettet, gammelt værelse med gammelt gulvtæppe. 140 cm gammel seng, som værten mente var 160 og ny. Forespurgte om andet vær... Toon meer
KØB IKKE DEALS TIL SKAVENHUS!!! 140 cm. Bred seng med smal adgang fra den ene side samt fra fodenden. Ulækkert sengetøj!!!! Elendig mad, elendig betjening, lidt fawlty tower agtig, hvis man fors... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Havde to dejlige dage i dejlig værelse
Havde to dejlige dage i dejlig værelse, sød og venlig personale.
Vi fik vildt to dage i træk og for mit vedkommende var det perfekt. Vi var to par og de tre andre mente det havde været passende med kun vildt på menuen en af dagene!
Vi var 3 hold gode gamle venner 2…
Vi var 3 hold gode gamle venner 2 overnatninger
Dejlig morgenmad lune hj.bagte boller hj. Vild pølse æg mm. Lækker 3 retters menu begge dage
Den bedste service, af Frank og de øvrige personale, den skønneste udsigt ud over fjorden og verdens bedste selskab
Vi kommer gerne igen
Go påske 🐣
Fantastisk service og uovertruffent…
Fantastisk service og uovertruffen udsigt fra værelserne.
Fantastisk sted
Fantastisk sted
God mad
God kundeservice
Gode værelser (det folk har skrevet om sengene passer ikke den vi fik var 160 og der var massere plads)
Gode og hjælpsomme ansatte
og sidst men slet ikke mindst en fantastisk udsigt lige ud til ringkøbing fjord.
fantastisk ophold mange tak til dette sted :D
Hjemmelavet tun-/ og hønsesalat
Den 4.10.25. Fik vi en let frokost på Skavenhus. Vi fik foreslået deres hjemmelavede tunsalat og hønsesalat med frisk, nybagt brød til. Smagte virkelig skønt.
Super dejlig ophold på Skavenhus
Super dejlig ophold på Skavenhus, værelse super, maden er i top samt et smilende og forstående personale. 2 gode overnatninger
Dejligt ophold flot natur
Vi havde 2 overnatninger på Skavenhus en deal fint værelse (lejlighed) god mad og flink personale en fantastisk natur i området et besøg værd
Skavenhus
Jeg har været på ophold i skavenhus og det var et rigtig godt ophold til morgenmad er det nybagte grovboller frisk pålæg og en ry igtig god betjening dejlig aftensmad som smagte rigtig godt Etly Deluga
Nu lakker vores dealophold mod enden
Nu lakker vores dealophold mod enden. Fantastisk sted. Smuk natur, lækker mad og fantastisk betjening. Trænger du til at komme ned i gear er Skaven hus et besøg værd. Dejligt værelse med flot udsigt. Kommer helt sikkert igen.
Skavenhus - en dårlig oplevelse
Der var faktisk ikke noget, der levede op til vores forventninger. Vi havde købt en deal og skulle være der i 4 dage. Personalet havde ikke styr på noget, hverken servering eller mad. På 4.dagen fik vi rester fra 1.dagen og det var ikke ordentlig varmet. 2 dage med is til dessert, men isen var fyldt med iskrystaller, som om det havde været optøet. Tv stod på et lavt bord ved siden af sengen. Værelset var ikke ordentlig rent.
Det eneste positive var en fantastisk udsigt fra værelset.
Jeg vil fraråde folk at tage til Skavenhus. Kommer aldrig selv igen.
Skavenhus lever op forventningerne
Kommer til for os ukendt men fantastisk område af Ringkøbing Fjord - værtsparret og personale venlig og imødekommende- der er en rar stemning og værelse med unik udsigt over fjorden- måltider indtages i restaurant med fantastisk udsigt til fjorden - maden var rigtig fin og lever helt op til hvad der kan forventes af deal køb- vi kommer gerne igen
Elin og Jørgen
Vi har været på et 2 dages ophold på…
Vi har været på et 2 dages ophold på Skavenhus. Det et dejligt område og vi oplever maden som værende god og veltilberedt. værtsparret giver sig tid til at svare på de ting vi gerne ville vide og vi fik et værelse på 1 sal hvor der var en fantastisk terrasse med direkte udsigt til vandet. Helt sikkert et sted vi gerne vil komme tilbage til.
Fint til pengene
Har haft 2 overnatninger incl. morgen- og aftensmad.
Det har været et fint ophold. Det er hverken nyt ejheller gourmet mad, men derimod ganske hyggeligt og alm. kromad.
Man føler sig velkommen👍 Der er en meget lækker og ny fælles terrasse fra 1.salen med den smukkeste udsigt over fjorden og solnedgang👍.
Man kommer helt ned i gear👍
Vi synes bestemt stedet er et bedøg/ophold værd👍
Bedre end forventet
Vi fik et stort hus, helt privat at bo i, rent, pænt - dejligt
Maden var OK, vi havde en deal med 3 retter, den 1. dag var desserten kaffe og 2 småkager, - øhh
Den 2. dag fik vi bl.a, Dyresteg, vores var mørbrad, meget fint.
Nogen sagde at der var et lille udvalg til morgenbuffeten, men det er ikke rigtigt, der var et pænt udvalg, desværre havde køkkenet anrettet det på et stort fad, (det blev desværre ret rodet hurtigt) men der var bl.a. 3 skæreoste, meget fint.
Lidt sjov betjening, men OK. !
Hyggelig restaurant, - vi kommer måske igen.
Meget bedre end forventet !
Vi fik et stort hus, helt privat at bo i, rent, pænt - dejligt
Den 2. dag fik vi bl.a, Dyresteg, vores var mørbrad, meget fint.
Lidt sjov betjening, men OK. !
Hyggelig restaurant, - vi kommer måske igen.
Vi er lige kommet hjem fra et dejligt…
Vi er lige kommet hjem fra et dejligt ophold på Skavenhus.
2 overnatninger i en skøn lejlighed med god seng, lille køkken, dejligt badeværelse og ikke mindst den helt vidunderlige udsigt over Ringkøbing Fjord.
Det var et stort plus og stor nydelse at kunne gå direkte fra lejligheden ud på terrassen.
Vi er blevet beværtet af et venligt og hjælpsomt personale, og vi nød såvel den rigelige morgenbuffet som aftensmåltiderne, hvor vi fik smagfuldt og veltilberedt hjortekød, både som hakkebøf og som steg.
Vi vender helt sikkert tilbage og giver gerne anbefalingen videre til venner og familie.
Dårligste oplevelse nogensinde - bedste råd bliv væk
Det ringeste overnatningssted som jeg nogensinde har prøvet. Og jeg har prøvet mange, rigtig mange. Vi havde købt en deal med 2 overnatninger incl. morgenmad og 2 gange middag. Den første middag bestod af noget de kaldte tun mousse til forret (hvor tunen var står hen i det uvisse) en udefinerbar bøf som efter min bedste mening var både uappetitlig og uspiselig, 3 kartofler og en pose bernaise som var meget vandet. Morgenmaden næste dag var meget pauver ingen mælkeprodukter en bolle som var klasket sammen og ikke smagte af noget. Da vi kom til morgenmåltid var der ingen skinke og ingen rullepølse, jeg bad så om vi kunne få noget af dette pålæg, det fik vi så efter 15 minutter og der var skåret 8 stykker rullepølse og halveret nogle skiver skinke. Så der blev udsolgt af dette pålæg relativt hurtigt igen.
Efter 1. Dags oplevelse valgt vi at springe måltiderne over det var for meget at byde vores mave dette hærværk 2 dage i træk. Jeg kan under ingen omstændigheder anbefale dette sted til andre og synes faktisk at man burde kunne give minus stjerner til så ringe et sted. Sengen var ligeledes en uhyrlig oplevelse en seng på 140 cm. som så ovenikøbet skulle entres fra fodenden og hvor vi var nødt til at sætte en kuffert for, for ikke at rulle ned i en 20/30 cm. hulrum.
Ville gerne have uploadet billeder af det hele men det kan ikke lade sig gøre her.
lige kommet hjem fra en dejlig weekend
lige kommet hjem fra en dejlig weekend. fik nok det bedste værelse på hotellet, sikken udsigt. alt var tip top. nød den fantastiske udsigt. En dejlig weekend, kommer gerne igen. mvh Erna Pedesren
KØB IKKE DEALS TIL SKAVENHUS!!!
KØB IKKE DEALS TIL SKAVENHUS!!!
140 cm. Bred seng med smal adgang fra den ene side samt fra fodenden.
Ulækkert sengetøj!!!!
Elendig mad, elendig betjening, lidt fawlty tower agtig, hvis man forsøgte at spørge.
Vi spiste ude anden dagen.
Udbyder burde sige nej til at formidle disse elendige ophold!!!
God beliggenhed kan på ingen måder opveje noget så ulækkert!!!!!
En rigtig god oplevelse.
Vi er lige kommet hjem fra en virkelig skøn deal på Skavenhus. Fik en ferielejlighed med stor fælles altan med en fantastisk udsigt over Ringkøbing fjord og en lille marina. God mad og venlig og smilende personale, og der var rent selv om der er gang i nybyggeri.
En rigtig god oplevelse.
Lees meer over geverifieerde reviews.