In december 2025, dus een half jaartje geleden kocht ik als grote liefhebber van Skechers in één keer 2 paar Slip-Ins schoenen. Nu enkele maanden later merk ik dat er reeds slijtage te zien is aan d... Toon meer
Eerste weken zaten ze fantastisch (Slip-ins) Na een maand of drie behoorlijk gesleten (zool en binnenzijde hiel) en na een half jaar rijp voor de vuilnisbak. Had een tweede identiek paar gekocht, maar... Toon meer
Slipins gekocht voor mijn man na 3 maanden gat bij de tenen. Stiur netjes een mail met foto's en een bankafshrift van pinbetaling. Helaas, garantie tot de voordeur. Nergens kan je naar toe met je klac... Toon meer
De recent aangeschafte Skechers Oak canyon ironhide 51895/NVOR slijten als een malle! Deze schoen noemt Skechers een ‘outdoor schoen’. Hah, mijn Zeeman-sokken slijten zelfs minder hard op een g... Toon meer
Heeft 0% van zijn negatieve reviews beantwoord
Na ettelijke e-mails en via andere…
Na ettelijke e-mails en via andere kanalen meldingen gemaakt dat er problemen waren met de webshop....nog niet verholpen,dan maar elders besteld !!
In november 24 waterdichte warme…
In november 24 waterdichte warme laarzen gekocht en daar was ik erg tevreden mee. Waterdicht, warm, en door de foam zool heel comfortabel.
Maar begin maart kreeg ik opeens natte voeten na het lopen in nat gras, en er bleken scheuren te zitten, tussen zool en schoen. Doorgegeven aan skechers die zeiden niets te kunnen doen want het is geen fabrieksfout! Ze zijn nu dus een klant kwijt. Ben een enorme fan van de schoen, maar deze benadering van een klacht lijkt nergens op
Vandaag in de nieuwe zaak in beek…
Vandaag in de nieuwe zaak in beek geweest opening had wel wat korting verwacht waardeloos
Slip inn- Binnenkant rechts en links al…
Slip inn- Binnenkant rechts en links al een kale plek ingesleten. Achterkant, boven het stevig stuk ook al een gat. Gewone Sketchers, de hiel al helemaal in stukken. 2 keer Skechers...nooit meer. Verslijten veel te snel.
Teleurgestelde fan
Als jarenlange klant en fan eerste maal slipinns gekocht. Na 1 week (bij gebruik skechers kousen by the way) reeds gescheurde hielstof. Reactie klantendienst België komt neer op 'so what?' Dus minstens 20x in- en uitstappen bij aankopen zodat je weet of binnenafwerking niet zal scheuren... Spijtig van reactie klantendienst maar waarborg bestaat dus niet bij skechers blijkbaar.
Maandag was ik bij de winkel in Nelson…
Maandag was ik bij de winkel in Nelson om sneakers te kopen. Ik werd geholpen door een heel vriendelijk meisje. Omdat mijn maat niet meer beschikbaar was, raadde ze me aan om naar de Skechers-winkel te gaan. Daar werd ik geholpen door een onaardig meisje. Toen ik vroeg naar de korting van 10 euro, zei ze dat die er niet was omdat het een aanbieding was bij de winkel in Nelson. Uiteindelijk ben ik vertrokken zonder schoenen te kopen. Ik ben erg teleurgesteld in de klantenservice en ik kom niet meer terug naar deze winkel.😡
Wat een slechte schoen
Wat een slechte schoen, binnen een maand was de stof aan de binnenkant bij de hak al stuk.
De zool was inmiddels ook stuk en dit is bij twee paar exact hetzelfde.
Voor mij nooit geen skechers meer.
Lekker lopen, kwaliteit zeer slecht
De schoenen lopen goed. Kwaliteit is zeer slecht. Je koopt Skechers voor hooguit een half jaar. Dan scheurt het binnenwerk en ontstaan blaren op de hiel bijvoorbeeld. Wil je hooguit een half jaar lekker lopen, dan zijn Skechers prima. Daarna snel de vuilnisbak in.
Skechers slip ins gekocht
Skechers slip ins gekocht. Wat een drama je schuift in de schoen heen en weer en na 3 dagen rugpijn omdat je er niet normaal op loopt maar weggegooid.
Slechte kwaliteit maar lopen heerlijk.
Laatst 2 paar gekocht omdat gezegd werd dat ze heerlijk lopen. Het heerlijk lopen is zeker waar maar binnen een maand waren de zolen al versleten. Dacht misschien een zwak paar maar bij het andere paar idem dito. Een 2 omdat ze heerlijk lopen maar niet hoger vanwege slechte kwaliteit.
Sketchers gekocht omdat ik goede…
Sketchers gekocht omdat ik goede schoenen wilde, ze lopen fijn maar na drie weken zit bij een schoen aan de zijkant al een scheur. Dat heb ik nog nooit bij schoen gehad. En zo goedkoop waren ze niet.
Discriminatie door een Albanese medewerkers omdat ik een Turkse ben.
Ik was in skechers schoenenwinkel in outlet Amsterdam en de verkoopster was onbeschoft en racistisch. Ik was onbeschoft omdat ik Turks ben en ze begon te schreeuwen en vertelde me dat ik niet normaal ben en gebruikte scheldwoorden. De verkoopster is Albanees.
Klanten negeren
Klanten gewoon helemaal negeren??? Dan verdien je 1 ster.
Kleine klacht, zeer goed geholpen
Na drie maanden terug geweest in de winkel in Haarlem omdat de linker schoen krakende geluiden begon te maken met lopen. Zeer professioneel en vriendelijk geholpen door Jeremy en zonder problemen direct een nieuw paar meegekregen.
Zeer goede service!
Ik ben zeer tevreden.
Ik ben super tevreden
Ik ben super tevreden. Heb vele kleuren en modellen. Eén paar schoenen gehad waar de maat niet van klopte en niet lekker liepen. Gelukkig kon ik er iemand heel blij mee maken. Heb eigenlijk aangepaste schoenen maar sinds er skechers zijn niet meer nodig. Eén minpunt... ze worden wel heel duur en dat gaat veel mensen opbreken denk ik.
Knalroze Sketchers gekocht
Knalroze Sketchers gekocht, in het begin niet veel aangehad, na 1,5 jaar slijt de binnenkant en zie ik karton (?) te voorschijn komen.
Reactie van Sketchers: jammer dat je schoenen slijten, we kunnen niks voor je doen!
Pffffff…. Lekker makkelijk!
By the way, ze lopen prima!
Pantoffels gekocht van sketsers
Pantoffels gekocht van sketsers, het zijn zweetvoeten pantoffels. Ik heb daar nooit geen last van. Maar deze stinken al na een week. Geen aanrader!!
Super Service
In Spanje heb ik Skechers gekocht. Het was mijn vierde paar van dit merk. Altijd supertevreden geweest. Op deze halfhoge schoenen kon ik niet lopen. Pijn aan mijn enkels was de voornaamste klacht. Na telefonisch contact met de Nederlandse klantenservice hierover heb ik het volledige aankoopbedrag retour ontvangen in de vorm van een tegoedbon. Zelfs zonder dat ik de kassabon nog had. Wel het bankafschrift natuurlijk. Ik ben zeer tevreden over deze service. Over de schoenen was ik dat al langer.
Slechte kwaliteit prijs verhouding.
Slechte kwaliteit prijs verhouding.
Ik ben teleurgesteld in dit merk. Een schoen is nog goed, terwijl bij de andere schoen de verlijming loslaat. Een maandagochtend product. Koop beter een ander beter merk schoen, of een goedkopere.
Wat een slechte ervaring was dit!
Van de week in Amersfoort de winkel bezocht met een intentie om een paar aan te schaffen. Ben erg enthousiast over het merk, ik kan erop naar Keulen!
Maar de teee heren en dames waren niet in de mood om een paar te verkopen.
Er werd volop gekletst achter de kassa. Terwijl ik teee paar aan het uitproberen was nog steeds geen beweging. Ik vroeg uiteindelijk of men gelegen was me even te helpen. Ik vroeg van twee modellen een andere maat, iemand nam de twee schoenen aan maar onderweg ri magazijn moest hij toch eerst zijn verhaal afmaken bij de collega’s.
Uiteindelijk kwam hij terug met twee dozen maar een van te twee paar waren de verkeerde dus weer terug.
Hij overhandigde me de twee paar en ging weer door met het zo belangrijke verhaal tegen zijn collega.
Wat een slechte klantenbeleving was dit, hier zou ik nooit iets kopen.
Het was een hele opoffering voor deze verkopers!