Fin søge portal Havde andre dato muligheder der gik på tværs over hele og halve uger Responderende pr mail indenfor en dags tid ved spørgsmål. Vedr udlejningsboligen så kunne flere ting godt h... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi bookede vores skiferie til Beitostølen i julen 2025 igennem skiferie.dk, hvilket var en virkelig god oplevelse. Vi var i tvivl om, hvilket sted vi skulle vælge i Norge/Sverige og talte derfor med s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har for andet år booket skiferie med hytte, liftkort, skileje og skiskole gennem skiferie.dk og har begge gange været meget tilfreds. Det hele har kørt upåklageligt gennem deres site, og de har været... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Alt forløb rigtig godt. Vi har før brugt skiferie.dk med succes. Det er gode områder med solide hytter. Eneste anke er, at deres hjemmeside kan være problematisk hvis der ønskes ændringer/tilføjelse... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Skiferie.dk har i over 20 år været et af danskernes foretrukne rejsebureau, når der skal bestilles skiferie. Vi tilbyder et af Danmarks største og bredeste udvalg af hytter, lejligheder og hoteller i både Norge, Sverige, Østrig, Italien, Tyskland og Tjekkiet. Hos Skiferie.dk kan du desuden booke pakkerejser med liftkort, skileje og skiskole samt færge til Norge og Sverige, og tog til Sverige og Østrig. Vi er med vores gæster hele vejen fra skiferien bestilles og til hele familien er hjemme igen.
Sydvestvej 15 4. sal, 2600, Glostrup, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord
hurtig booking uden problemer, siden fungerer godt😀😁
Har ikke rejst eller bestilt er nok mere det rigtige ord, en skiferie med skiferie.dk i nu, og det kommer jeg nok heller ikke til.
Jeres hjemmeside er forholdsvis informations løst. Skiferie.dk er det bare en form for trivago eller Momondo, altså kan jeg bestille en skiferie ved jer hvor det er med overnatning, liftkort og skileje eller er det bare en hjemmeside hvor man kan finde et hotel eller en hytte og betale mere for at spare lidt tid på Google. For så er jeres navn lidt misvisende
Hjemmeside var nem at finde ud af ved bestilling. Gode billeder af lejlighed.
Ved telefonopkald hvor vi havde et enkelt spørgsmål, var der klar og præcis besked.
Nem og overskuelig booking. Hurtig respons og overskuelig info.
Nemt at finde rundt på siden og finde relevant info. Dog skal man helt ind på selve lejemålet for at se, om det er tilladt at have hund med. Det kunne være fint, om man kunne tilføje dette under søgekriterier. Men ellers nemt at booke og hurtig tilbagemelding ift. ledig kapacitet. Så - nu glæder vi os bare til at komme på ski:)
Da jeg bestilte vores skiferie tilbage i oktober, kunne jeg under kundelogin se, at jeg kunne bestille liftkort med 10% rabat. Men der stod intet om hvornår denne mulighed udløb. Derfor antog jeg at jeg ville kunne booke dette lige op til vi skulle afsted.
Grundet corona situationen, ville vi ikke tilkøbe dette for tidligt, for ikke evt at skulle slås med forsikringsdækning på dette også.
Men nu her i ugen op til afgang er denne tilkøbsmulighed med rabat væk.
Jeg har ringet til kundeservice, men her afviser de blankt at det er deres problem. Jeg fik at vide at jeg skulle have kontaktet dem tidligere, hvis jeg havde haft et problem. Men tidligere vidste jeg ikke at jeg ville få dette problem, da jeg antog at jeg kunne tilkøbe liftkort med 10%rabat lige op til rejse start, da der ikke stod en deadline noteret på kundelogin sitet, hvor dette skulle tilkøbes.
Havde vi vidst at der var en deadline, havde vi taget chancen og tilkøbt liftkortet tidligere, da vi naturligvis skal have et liftkort, når vi skal på skiferie.
Betal for en hel rejse, for at få afvide at det kun er en forespørgsel og at det er optaget der hvor man har bestilt og at der går 10 bankdage før pengene falder retur. Det har jeg da aldrig i mine 25 år hvor jeg har rejst alle år og flere gange oplevet før. Virkelig ringe rejsebureau. Hold jer langt væk og håber der sker ting og sager så i stopper jeres snylteri.!
Skandaløs firma.
Beholder 100.000 kr af min der er betalt for meget
Aldrig mere skiferie.dk eller friferie.dk - HOLD JER VÆK!
Coronasituationen har lukket for indrejse til Sverige.. Det er derfor ikke muligt at gennemføre den bestilte rejse. De sælger endda stadig rejser til både Norge og Sverige trods indrejseforbud.
I får ikke en krone tilbage og det er heller ikke muligt at får en voucher til senere afbenyttelse. Dårlig service og dårlig oplevelse.
De reklamere med sikkerhed ved bookning af rejser hos dem. DET PASSER IKKE!
!======
Rejs sikkert med skiferie.dk
Skiferie.dk er medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening. Det betyder, at du som kunde hos skiferie.dk er sikret økonomisk og dækket ind under hele rejsen.
======!
Magen til dårlig kundeservice findes ikke. Jeg har netop mistet depositum og de har annulleret min rejse. De begrunder det med, at jeg ikke har indbetalt 2. rate rettidigt (skulle være betalt 13. januar og idag er d. 19. januar). Jeg bliver virkelig chokeret over, at de blot annullerer rejsen sådan uden videre. Mailen de sendte d. 15. januar var desværre røget i uønsket mail, hvorfor vi ikke har set den. Hun gør opmærksom på, at jeg godt kan nå det hvis jeg STRAKS betaler på deres hjemmeside med kort hvilket jeg selvfølgelig er helt med på. Hun gør dog bare lige opmærksom på, at vi så ikke er dækket af corona. Jeg var helt sikker på, at der var garanti for corona, men det har jeg så fuldstændig misforstået. Så nu kan jeg ikke finde ud af om jeg skal være glad for de har annulleret rejsen eller ej? Jeg forstår slet slet ikke, hvordan man kan behandle kunder på denne måde under corona. Jeg forstår godt det er en branche der lider, men de skal vel også gerne have kunde til næste år. Hende jeg snakker med henviser bestemt til lejebestemmelserne og dem er hun nødt til at holde sig til, og det er fint nok. Men når de er SÅ hurtige til at reagere og annullere en rejse ved manglende indbetaling, så kunne de måske rådgive og henvende sig til kunden ift. corona situationen, som i øvrigt er langt værre nu, end da vi bestilte. Hvis vi havde afbestilt for 8 dage siden, havde vi fået alle vores penge tilbage. Jeg forstår godt, at ret er ret og lov er lov. Men jeg forstår slet ikke deres kundeservice og behov for at 'stjæle' depositummet. Jeg er noget chokeret og behandlingen og havde slet ikke set komme, at man kunne blive snydt på den måde i disse tider.
Har lige mistet kr. 5000,-. Virkelig dårlig service ifm. nedlukning af grænser og diverse restriktioner pga. corona. De spekulerer i hvordan de kan få taget depositum og 1. rate uden mulighed for kunne flytte sin ferie, få tilgodebevis eller bare pengene retur.
Hold jer væk fra at bestille noget i disse tider - der findes mange andre udbydere der kan håndtere denne periode meget bedre.
Hvordan handler i selve corona situationen?
Jeg har booket en hytte i uge 8 til 9 personer.
Har dem fra Danmark til Norge muligheder at flytte dato til sener eller næste år uden at tabe indskud eller mulighed til ag aflys og får en refundering?
Jeg kunne ikke finde information på webside vedrørende dette emne.
Vh, Mike
Kan klart anbefale Skiferie.dk, vi var 2 mødre og vores 2 sønner på 12 som skulle afsted til Isaberg i en lille hytte. Vi havde rigtg glædet os. Desværre havde jeg bestilt forkert dato, og opdager det først dagen før vi skal afsted. Jeg var grædefærdig, men sikke en service vi fik af Philip som hjalp os med at komme afsted på rigtig dag alligevel og alle var super glade, hytten var super og vejret med høj sol. Så tak for super service.

Antwoord van skiferie.dk
Jeg kan klart anbefale at rejse med Skiferie.dk. Vi har gjort det flere gange og har kun oplevet at det fungerer. Sidst var vi i Hemsedalen - et godt skiområde for familier med børn. Vi boede på Staven apartment og det må her siges at der forekommer støj fra de øvrige lejligheder - ligesom det er vores oplevelse at der boede mange grupper, hvilket gav støj fra afterskiing.

Antwoord van skiferie.dk
Fin beliggenhed i nærhed af lift. Funktionel i forhold til størrelse og pris, men trænger måske til lidt renovering. Alt i alt en fremragende uge med fint skiføre og tålelige temperaturer.

Antwoord van skiferie.dk
Nemt at bestil og altid søde i kundeservice😀

Antwoord van skiferie.dk
Super service både pr. Tlf. Og mail. Svarer hurtigt tilbage på mails. Billigste hjemmeside med vores ønskede destination.