3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Betrouwbare en top service

De communicatie verliep vlot met de vriendelijke jongeman van 23 jaar, je ziet dat hij het doet met veel passie. Omdat we ervoor kozen om meteen te betalen, kregen we een kleine korting wat positief is. Het springkasteel was verzorgd en zag eruit zoals op de foto.

25 april 2026

Top service

Top service. Eerste keer geannuleerd en direct geld terug. Daarna terug een reservering gemaakt. Zeer vlotte communicatie en vriendelijke man.

17 januari 2026

Onbetrouwbare partij

Onbetrouwbare partij. Wij hebben de bestelling geannuleerd voor onze opendeurdag. We waren overeengekomen om de helft te krediteren. Geen reactie!

15 oktober 2025

Beste verhuurder voor springkastelen

Enorm vriendelijk en correct met betalingen, eerste keer annuleerde ik het springkasteel door het weer. dit duurde wel 2 weken, maar dit is natuurlijk normaal. sinds dien als 2 keer bovenop gehuurd en steeds optijd en enorm vriendelijke, sympathieke Jonge man. een 22 jarige die zijn bedrijf runt met passie! dat zie je van ver.

17 mei 2025

Afrader!

Voor het lentefeest van mijn zoontje zocht ik een springkasteel en kwam via Google bij Skoebidoe terecht, dat zichzelf profileert als dé verhuurder voor Bredene. Via hun site verliep de reservatie en betaling vlot – meteen bevestiging van ontvangst, met de belofte dat er "binnen enkele dagen" verdere instructies zouden volgen.

Die kwamen echter nooit. Dagen werden een week. De telefoon rinkelde zonder antwoord, een tweede nummer bleek zelfs buiten dienst. Op mail werd niet gereageerd. Onrustig geworden zocht ik het adres op de website op. Wat bleek? Geen kantoor in Bredene, maar in Zaffelare (nabij Lochristi). Op locatie troffen we geen verhuurbedrijf aan, maar een gesloten krantenwinkel "Skoebidoe" die te koop stond.

We contacteerden de wijkagent – niet om iemand zwart te maken, maar om duidelijkheid te krijgen: is dit bedrijf nog actief? De uitbater bleek niet overleden, maar “in verlof”. Dat stond nergens aangegeven.

Wanneer de man mij uiteindelijk opbelt, krijg ik niet de kans iets uit te leggen: ik word overvallen door een tirade. Hij vindt het onaanvaardbaar dat ik via de wijkagent info zocht, beweert dat ik ‘logisch’ had moeten weten dat hij niet van Zaffelare naar Bredene verhuurt, noemt mijn bezorgdheid ongegrond en beweert dat ik nu om die reden 3 maanden moet wachten op terugbetaling (!). Een gesprek voeren bleek onmogelijk: hij was woest, onprofessioneel en ronduit respectloos.

Ik heb hem duidelijk gezegd dat ik me niet tot zijn niveau laat verlagen, maar dat ik – indien geen terugbetaling volgt – de juiste stappen zal zetten, via de vrederechter.

Nog steeds geen geld gezien.

In mijn 46 jaar heb ik zelden zo'n onprofessionele handelswijze meegemaakt. Gelukkig konden we via Jumpss alsnog last-minute een perfect springkasteel regelen – vijf sterren voor hen. Maar voor Skoebidoe: 1 ster is nog te veel. Was er een optie voor -5, ik had die gekozen. Dit was geen klantendienst, dit was een ontmoeting met een holbewoner.

Een triestige zaak. Letterlijk en figuurlijk.

Update: uiteindelijk terugstorting ontvangen

20 juli 2025

Onbetrouwbaar bij annulatie

In juni reserveerde (en moest meteen betalen) ik een springkasteel voor de communie van mijn dochter. De datum kwam dichterbij en het weerbericht voorspelde “regen, kans op onweer en felle winden”.
We hebben dus besloten het springkasteel te annuleren. Ik stuurde een mail met mijn bankgegevens, reden van annulatie. Ik kreeg meteen een mail terug dat het in orde was. Dit was begin juni 2025. We zijn midden juli, en verschillende onbeantwoorde contacten later en heb nog steeds mijn geld niet terug, laat staan een antwoord.

2 juni 2025

Is dit jouw bedrijf?