Banner for Skoringen - Haderslev

Bispegade 14, 6100 Haderslev, DK

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service Skoene var for store(desværre) men ingen problem. Fik penge tilbage med det samme i butikken i Haderslev

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid super god service og et stort udvalg af sko til hele familien. Gode tilbud og kampagner.

Bedrijfsgegevens

1. Schoenenwinkel
  2. Tassenwinkel
  3. Koffer- en tassenwinkel
  4. Handtassenwinkel

Over Skoringen - Haderslev

Geschreven door het bedrijf

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Geschreven door het bedrijf

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Hej Egon.

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du altid oplever os som flinke og med tid til at hjælpe.

Din feedback betyder meget for os 🙌

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Yderst venlig medarbejder med…

Yderst venlig medarbejder med hjælpsomhed og vejledning i højsæde.

18 januari 2026

Hej Vagn,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟

Det glæder os, at du oplevede venlighed, hjælpsomhed og god vejledning hos vores medarbejder.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 😊

Venligt personale

God vejledning, meget venligt personale

8 januari 2026

Hej Lone.

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Vi er glade for, at du oplevede god vejledning og et meget venligt personale.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Hej Inge-Lise

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du oplevede god betjening og fandt fine varer hos os. Vi gør altid vores bedste for, at alle kunder føler sig velkomne og godt hjulpet ✨

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Skoringen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse. Fik at vide af en ung medarbejder at jeg kunne afprøve den der hjemme i en måned for at se om skoen vil fungere for mig. Hun siger intet om det kun skal foregå indenfor eller ej. Bare at jeg kan afprøve den af i en måned. Så går jeg udfra at når jeg så spørger hende af om det også gælder gåture med hunden. Og hun så svare retur at det gør jeg bare. At så er det i orden. Men næ nej. Åbenbart ikke. Så tak for ingenting og der røg lige 800kr til det projekt. Handler ikke ved dem inde i Haderslev igen.

10 oktober 2025

Hej Iben,

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre om din oplevelse i vores butik i Haderslev. Vi forstår fuldt ud, at det kan være frustrerende, når informationen omkring afprøvning af sko ikke har været tydelig, og at der opstod misforståelser omkring brugen af skoene.

Rigtig god service og hjælpsomhed

Rigtig god service og hjælpsomhed

11 oktober 2025

Hej Keld,

Tusind tak for de pæne ord!

Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede vores service som god, og at vores personale var hjælpsomt 😊 Vi gør altid vores bedste for, at alle kunder føler sig mødt med smil og god rådgivning.

Vi håber, at du får glæde af dit køb, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Skoringen.

Hjælpsomhed og venlighed

En meget sød og hjælpsom ung dame hjalp mig med det samme at finde det jeg søgte.

25 augustus 2025

Hej Lone.

Tusind tak for din fine kommentar 😍

Det glæder os at høre, at du fik god og hurtig hjælp af en af vores dygtige medarbejdere.

Vi håber at se dig igen snart 😉

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Personalet er opmærksomme og servicen…

Personalet er opmærksomme og servicen er i top.

14 juni 2025

Hej Hans,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede opmærksomt personale og service i top.

7 april 2025

Hej Grethe,

Tak for din anmeldelse og de pæne ord om vores service 🙏
Ærgerligt at skoene ikke passede – men vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig med en nem og problemfri returnering i Haderslev. 😊

Hej!

Tusind tak for din venlige tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du har fået hjælpsom og venlig betjening hos Skoringen Haderslev. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi er glade for, at du har haft en positiv oplevelse.

Vi håber at se dig igen snart! 😊

Med venlig hilsen,

Virkelig god service

Virkelig god service, jeg kommer gerne igen.

4 oktober 2024

Hej Mona,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede virkelig god service hos os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik hvad jeg bad om plusgod betjening

17 augustus 2024

Hej Alice,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med servicen. Vi ser frem til at betjene dig igen 😊

Super oplevelse - Super kundeservice

Jeg havde købt et par sko 23.08.2023 og efter daglig brug gik lynlåsen i stykker. Jeg henvendte mig i butikken i Haderslev, og den venlige ekspedient hjalp med at finde garanti bon'en. Efter hun havde kontrolleret spurgte hun om hun skulle indsætte beløbet på mit kort eller jeg ville have et par nye sko, hvilket jeg valgte, her blev de igen imprægneret.

Alt i alt en super godt oplevelse, og der er ingen tvivl om hvor jeg køber mine næste sko.

19 juni 2024

Hej Finn,

Tusind tak for din feedback!

Dejligt at høre, der kunne findes en løsning på den defekte lynlås 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God oplevelse og god vejledning,fandt…

God oplevelse og god vejledning,fandt de rigtige sko til mine fødder 😄

22 april 2024

Hej Juliane,

Mange tak for besøget!

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage i butikken en anden god gang 🌞

Super betjening

19 december 2023

Hej Margit

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤗

Godt udvalg

Godt udvalg, meget søde ekspedienter, der gjorde det supergodt

8 december 2023

Hej Ingrid

Tusind tak for den flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på ⭐

Meget flink personale

Meget flink personale
Godt kendskab til produktet

6 december 2023

Hej Hanne

Hvor er vi glade for at høre, du har haft en oplevelse i Skoringen Haderslev.

Tusind tak for din feedback 🤗

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

god betjening

22 september 2023

Hej Jonna

Tusind tak for den flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på ⭐

Stine, Skoringen

Lees meer over geverifieerde reviews.