Rigtig fin service, da vi kom retur med et par sko til vores søn, som vi havde fået hjælp til at købe, men som viste sig ikke at passe alligevel. Vi køber stort set alle hans sko her, da vi har brug f... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Har handlet alt fodtøj hos Skoringen i City 2 i mange år. Men når sko går i stykker og jeg reklamerer over dem forventer jeg de repareres indenfor garantien/ byttes til nye. Men det blev en længe... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super god service. Dag til dag levering fra anden butik til min - det er da sevice
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk service, og dejligt humør ;) Ville købe et par sko lørdag, som desværre ikke var på lager i min størrelse. De blev hurtigt bestilt, og allerede dagen efter modtog jeg en sms med besked om... Toon meer
Geschreven door het bedrijf

City 2, Cityringen 22 - 345, 2630, Taastrup, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van Skoringen - Tåstrup
Har handlet alt fodtøj hos Skoringen i City 2 i mange år.
Men det blev en længere snak om jeg havde brugt dem når det regner. At man sælger sko i Danmark hvor regn forekommer, og det giver udfordringer ift garanti undrer mig.
Men i stedet for en længere debat, bliver mine sko handlet andre steder fremover.

Antwoord van Skoringen - Tåstrup
Det er det samme personale og som altid er hjælpsomme og fortæller hvis de ikke anbefaler valgte sko pga hofteproblemer.

Antwoord van Skoringen - Tåstrup
Den bedste service og et virkeligt dygtig og venligt personale. Varerne er tip top

Antwoord van Skoringen - Tåstrup
I går lørdags var vi forbi City2 i Taastrup skoringen og købe to sandaler til mine drenge. Meget søde ekspedient. Da det kommer til betaling afviser hun kontanter så vi måtte bruge kortet i stedet for det er altså ikke i orden. Det må man heller ikke ifølge loven, det kunne den de ikke forstå.

Antwoord van Skoringen - Tåstrup
Fantastisk service, og dejligt humør ;)
Ville købe et par sko lørdag, som desværre ikke var på lager i min størrelse. De blev hurtigt bestilt, og allerede dagen efter modtog jeg en sms med besked om, at de var kommet.
Det er da super service :)

Antwoord van Skoringen - Tåstrup
Første gang min mand og jeg skulle købe sko til vores søn, fik vi en super dårlig behandling! Ekspedienten virkede heller ikke til at have den tålmodighed det krævede, når man har med en dreng på 12 måneder at gøre. Var virkelig ubehøvlet, og slet ikke forstående for førstegangs forældre, der skal købe sko. En anden gang oplever jeg en ubehøvlet ekspedient, der virker nedladende over for mig, da jeg har fået et råd hvordan man prøver sko på sit eget barn. Jeg ville desuden gerne hente et par skindfutter til min søn, som var en “klub skofus” gave. Men den mail var åbenbart udløbet, fik jeg fortalt, selvom der INGEN steder står i mailen, at man skal hente dem inden for en bestemt tidsperiode. Heldigvis fik jeg dog udleveret futterne alligevel. Aldrig vil jeg handle der igen! Øv!

Skoringen, City2
Kom som ledsager til en synshandicappet ung kvinde. Kvinden skulle købe et par vandresandaler, men syntes at kr. 1.000 måske var lidt over budget. Den kvindelige ekspedient gik ud foran butikken og hentede et par meget kulørte børnesandaler (restpar), som vi kunne købe til kr. 300. Meget ubehagelig oplevelse.
Jeg kommer personligt ikke der en anden gang - tror nu heller ikke, hende jeg ledsagede kommer tilbage der til.

Antwoord van Skoringen - Tåstrup
Når ekspedient er dygtig og effektiv, og man tydeligt kan mærke, at hun ved hun snakker om. Så er det ikke svært at vælge butik.
Det er nu 5. Eller 6. Gang vi køber vores børns fodtøj der.
Lige positiv oplevelse hver gang